netop teacher 2 vill inte ha det för att spela!!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
motala
Registrerad
Nov 2008

netop teacher 2 vill inte ha det för att spela!!!

hej har presis börjat gymnasiet någon som vet hur man kommer förbi ovanstående program det programet gör är att läraren kan koppla bort mus och t bord samt och sätter en bild för så man inte kan spela spel eller liknande när han pratar.
han sa sj att det säkert är någon nörd som kommer att lyckas med det
nån som vet hur? räcker det med att döda procesen?

PS läraren sa att vi får väll se vem som klarar det först och att det är som en liten tävling vem som klarat först vill inte ha något virus som förstör hela programet bara tips på hur jag "gömmer mej för programet"

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2003

Starta om, tryck F8, välj Felsäkert läge med nätverk, klart!

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Saltsjöbaden
Registrerad
Jul 2004

Ligger inte utmaningen i att själv lösa problemet:P

I övrigt så känner jag inte till det programmet. Dock så kan jag tänka mig en del lösningar men jag tror nog du kan komam på några själv.

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
bakom tgb.
Registrerad
Jun 2002

Jag låste din förra tråd i detta ämne. Nu gör du en ny med tillägget att läraren typ utlyst en tävling om vem som först lyckas knäcka det. Knappast troligt att han gjort såvida du inte går nån mycket speciell gymn.utb. med inriktning mot datasäkerhet. Håll du dej till det riktiga skolarbetet istället. Det tjänar du på i framtiden.

* Tråd låst *

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.