4.1
27 röster
Skapat
2017-07-24
Senast ändrat
2017-07-24
Visningar
4 352

Tjenare fellow Sweclockare!

Slängde ihop ett litet bygge åt min sambo, så att vi kan lana SimCity och Battlefield 4 nu på semestern. Moddat chassit lite, även moderkort, psu, ram och ssd. Inget major alls på det sättet, lägger en liten kommentar inom parentes vid komponentlistan. Jag hade egentligen inte tänkt lägga ut ett galleri på det då det finns en del grejer som fortfarande sticker i ögonen. Ni kommer säkert att vara snabba på att kommentera dem, och jag ser fram emot det.

x- Intel i7 4790k
x- Asus GTX780 DCUII
x- Gigabyte Gaming 5 ITX (Svartlackad)
x- 2x A-data 8GB 2133mhz (strippad)
x- 2x Corsair Force GT 64GB (slipade)
x- Thermalright Silver Arrow IB-E (Böjd)
x- Corsair RM750x (avsleevad)
x- Corsair RGB fläktar
x- InWin D-Frame (Blästrad och slipad)

Processorn håller sig kall, det är lugnt faktiskt. Riktigt imponerad av cpukylaren. Allting annat fungerar också, vilket inte är illa pinkat heller. Den har alltså överlevt mig. Döpte datorn till Crash under Windowsinstallationen för att jag inte hade så väldigt höga förväntningar på datorn. Men den är helt underbar. Knäpptyst framförallt! Det har blivit så att jag hellre startar den, och det är inte bara för att den faktiskt har en startknapp, vilket kan vara ovanligt när jag har byggt en dator.

Tack för mig, och tack till er som kommenterar och röstar.

Här ser vi monteringen av PSU, finns inte så mycket att säga om det. Jo, kanske att den ligger tätt mot grafikkortet. En besynnerlig design kan jag själv tycka, men kanske extra så för att jag har tagit bort hårddiskvaggorna på andra sidan.

Det finns egentligen inte jätte mycket att berätta om bygget. Moderkortsplåten är svartlackad på insidan, det gör också att inte särskilt mycket sladdar egentligen syns. Jag har inte direkt gjort en ansträngning för att få det bra på något sätt. Jag har till exempel inte kortat av dem eller krimpat om dem som är väldigt populärt, eller nästan tvunget i ett riktigt schysst bygge av dagens kaliber. Min kabeldragning gjorde däremot så att mina fläktar nu är lite vinklade, vilket är lite retsamt för ögat på bild.

Åh, RGB! Datorn lyser, musen lyser, headset lyser och tangentbordet lyser, i regnbågens alla färger. Det blir supermysigt! Det enda som inte lyser är musmattan, får göra en RGB fullpott med en sådan från Corsair vid ett senare tillfälle.

Bilden är inte helt centrerad. Usch!

Annan vinkel, helt enkelt.

Mer RGB foton!

Baksidan, såhär i efterhand hade jag nog dragit alla kablar som EPS, och hanterat ormboet vid PSU istället. Men det blev såhär, vilket inte är helt fel det heller. Men underligt. Oh, jo.. Moderkortsplåten är slipad och, ja slipad lite till men på ett snyggt sätt. Ett borstat sätt. Det blev helt okej.

Tack för att ni tittade! Kommentera gärna