Robotdammsugare och brusreducerande hörlurar

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2018-04-04

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Choffe
Annonsör
Choffe (dolt)
Medlem sedan
Nov 2004
Foruminlägg
3803
Annonser
7
Marknadsbetyg
-
Pris:  300 kr
19
Stockholm, Sundbyberg
-

Hej,

Dags för en liten vårrensning!

Köpte en robotdammsugare lite på chans, men fick inse att min kära hyresrätts höga trösklar gjorde att den inte fungerade så frigående som jag önskade. Köptes från Amazon.de, modellen är DEIK MT820. Dammsuger väldigt bra, och har även en moppfunktion (dock inte provat den). Städat fem vändor med den, sedan rengjort såväl utvändigt som invändigt. Medföljer extra filter, borstar etc. Mer info finns på länken:

https://www.amazon.de/gp/product/B0742CWRJH/ref=oh_aui_detail...

Pris: 500 kr eller högstbjudande. Skickas ej.

Har även ett par brusreducerande hörlurar från Sony, modell MDR-1RNC. Har inte använts på ett år, och innan dess enbart på tåg- och flygresor där de är helt underbara. Earpadsen är fortfarande hela och fina. Väldigt bekväma! medföljer allt som är på bilden, det som saknas mot när jag köpte dem är sladden för headsetet, finns dock att köpa ny för under en hundring inkl. frakt: https://tinyurl.com/ycepdd3j

Pris: 300 kr eller högstbjudande. Skickas mot fraktkostnad.

Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, eller att inte sälja om jag tycker att priset är för lågt för att istället bygga monument, skänka bort eller på annat sätt få ut nöje av produkten. Finns i Rissne (Sundbyberg). Hör av er!