Aorus X470 Gaming 7 WiFi "Defekt"

Säljes Moderkort Publicerad 2019-10-22

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av TheYardbird
Annonsör
TheYardbird (dolt)
Medlem sedan
Jul 2008
Foruminlägg
866
Annonser
31
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 000 kr
10
Södermanland, Gnesta
-

Tjenare!

Insåg att jag har ett "defekt" moderkort här hemma som jag inte längre har någon nytta av. Mer specifikt är det ett Aorus X470 Gaming 7 WiFi och med "defekt" innebär det att båda moderkortets BIOS har det blivit något fel på. Jag personligen är inte insatt nog i sådant så jag kan lösa problemet själv och jag har via jobbet fått ett nytt moderkort så jag har inte användning för denna Gigabyte-modell längre.

Jag köpte moderkortet precis vid lanseringen av X470-styrkretsen och Zen+. Vilket innebär att det inte finns någon garanti från återförsäljaren längre, men Gigabyte själva har 36 månader garanti eller något sådant om man vill gå igenom en sån process med själva tillverkaren.

Är osäker på om jag har kvar originallådan. Har nyligen flyttat och kan inte minnas att jag sett lådan efter det, men ska ta och kika efter den. Kvitto kan jag säkerligen skaffa fram digitalt från Komplett där jag köpte moderkortet tillsammans med min processor.

Jag kan skicka moderkortet, då i lådan till mitt nya moderkort om originallådan inte skulle gå att hitta. Men då är det förskottsbetalning via Swish som gäller. Annars finns det att hämta hos mig i Gnesta.

Pris vettetusan. Budgivning kan väl börja på 1000kr så får vi se vart vi landar någonstans?

MVH!
//Mikael.