Oculus Rift S (hjälp uppskattas.)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Komponenter Publicerad 2020-06-26

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Tanner
Annonsör
Tanner (dolt)
Medlem sedan
Apr 2002
Foruminlägg
346
Annonser
26
Marknadsbetyg
-
Pris:  4 000 kr
15
Västra Götaland, Göteborg
Skickas & Avhämtas

Hej kära SC vänner,

Jag måste tyvärr sälja en del saker då vi tyvärr förlorade vår älskade katt i veckan och sånt är inte alltid gratis

Därför säljer jag först mitt VR kitt som är sparsamt använt. Kvitto, lådor, tillbehör finns, köpt på Elgiganten. Hänger även med ett par extra grips från mamuthvr. Allt funkar som det ska och jag har aldrig haft problem som många upplevde i början.

Startar budgivning på 4000kr, avslutar på söndag om inte någon bara ger nåt dunderbud och vill hämta direkt. Finns i Göteborg annars står köparen för frakten. Swish eller direktbetalning via bank (Swedbank isf)

Jag skriver om Casper pga att slippa frågor om varför saker säljes. Och att jag är desperat efter pengar till en ny katt, min sambo är sjukskriven sen länge pga extrem psykisk ohälsa och jag vill göra allt för att hon ska få må bra igen. Tack för förståelsen och om det gör dig arg så ber jag snällt att inte diskutera det i tråden. Vi har inte den orken nu. Tack!

Kommer senare lägga ut en kamera (fujifilm x-t2 med 50mm 1.4) samt en lite äldre men mycket stilren och välfungerande 50" Sony LED, tror det är en KDL-50W805B. Men om någon är intresserade av de redan nu så skriv ett PM.

Mvh
Lars