ASUS ROG Strix XG438Q / 43"/VA/UHD/120hz/4ms/HDMIx3,DP/FreeSync 2

Annonsen är verifierad via IDkollen
Avslutad Skärmar Publicerad 2020-11-13
Pris: 5 500 kr
Frakt: Avhämtas
Plats: Stockholm, Huddinge

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Jag har en relativt ny (köpt 26 september Webhallen) ASUS XG438Q till salu. Insåg att den nog inte riktigt passade i mitt rum då jag sitter väldigt nära.

Det är en 43" skärm. Den har VA-panel så inte IPS. Däremot har den 120 Hz uppdateringsfrekvens, HDR600, AMD FreeSync Premium Pro och mkt annat. Mer info här: https://rog.asus.com/monitors/above-34-inches/rog-strix-xg438...

Både på min tidigare RTX2080 och min nuvarande RX3080 kickar G-Sync igång trots att den inte känner att den är kompatibel men har inte grävt djupare om det fungerar helt. Jag har hittat några ställen som kallar den "G-Sync compatible" men det står inget om det på Asus egen sida. Jag har i allafall inte noterat några problem. Även kört konsoler på skärmen vilket har funkat riktigt bra. Jag tycker bilden är bra och även det funkar bra med Windows.

Skärmen kommer även med en fjärrkontroll för att göra det enklare. Det finns även VESA-100-stöd om du vill sätta upp den på väggen.

Jag har orginalkartong, kvitto etc. Den kommer INTE skickas då den är alldeles för stor. Så om du är intresserad är det hämtning som gäller.