Ett par (eller fler) billiga skärmar m.m. för hemarbete

Annonsen är verifierad via IDkollen
Köpes Skärmar Publicerad 2021-11-09

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  999 kr
Profilbild av Galadhnen
Medlem sedan
Jan 2009
Foruminlägg
676
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Stockholm, Vällingby
Skickas & Avhämtning
20

Jag söker en eller två billiga skärmar för en sekundär arbetsplats hemma till min särbo när hon hälsar på mig. Kan eventuellt också vara intresserad av någon billig 120Hz/144Hz-skärm för annat ändamål (skulle ge den till min lillebror)
Det är inte superviktigt exakt vad det är för skärmar, det behöver inte vara samma skärm om du har två skärmar även om det vore trevligt. Kraven för arbetsskärmarna är i princip:

- Fullt fungerande skärm (med förbehåll för någon enstaka död pixel)
- HDMI eller DP.
- IPS, VA eller motsvarande.
- 60Hz duger bra.
- Ska ha hyfsat bra färgåtergivning (ska hantera sRGB dugligt framförallt) men måste inte vara proffskalibrerade eller något sånt.
- 1920x1080 eller högre upplösning (1680x1050 kan gå om du vill skänka eller sälja för en struntsumma)
- ~22-25 tum för lägre upplösningar, ~27-32+ tum för högre upplösningar
- Allra helst vill jag kunna hämta upp den/dem i Stockholm, gärna i närheten av Vällingby. Kan ta det med post men vi får diskutera saken isf.
- Inte dyrare än vad som är skäligt, antagligen inte mer än 500kr per skärm om det inte t.ex. är en 4K-skärm i lite större storlek, den skulle ju då kunna användas istället för två FHD-skärmar, så en sådan skulle kunna kosta runt tusenlappen istället.

Så om ni har någon/några skärmar jag kan förbarma mig över så svara direkt på annonsen eller skicka PM, vilket ni än känner för. Jag kan eventuellt t.o.m. ta en tredje skärm så har jag den på min egna hemarbetsplats.

Vill ni bli av med (skänka, inkludera i priset eller sälja för en struntsumma) något annat som ligger och skräpar snarare än slänga det så kan jag i samband med köp av skärm vara intresserad av (fullt fungerande) tangentbord, mus, musmatta, extra HDMI/DP-sladdar, SSD (3.5", SATA), hårddisk, USB-minne, USB-förlängningssladd, USB-hub, KVM-switch... eller något annat jag ännu inte insett att jag kan ha nytta av.