G915 LIGHTSPEED – TRÅDLÖST, MEKANISKT RGB-SPELTANGENTBORD

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Mus & tangentbord Publicerad 2022-04-28

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av KentACar
Annonsör
KentACar (dolt)
Medlem sedan
Aug 2021
Foruminlägg
27
Annonser
7
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 1 000 kr
Antal bud: 0 st
OBS! Bud är inte bindande
6
Halland, Kungsbacka
Skickas & Avhämtas
Kvitto finns

Detta var inte för mig, extraraden av tangenter till vänster lurade mig de dagar jag använde det. Det jag uppskattade mest var volymkontrollen.

Jag är verkligen en vän av gamla hederliga mekaniska tangentbord utan några konstigheter. Så detta felköp har du nu chans att bli ägare till. Jag har använt det i några dagar sommaren 2021. Sedan har det blivit stående i nästan ett år innan jag fick "tummen ur". Jag köpte det för 2 179 kronor från ProShop den 26 juni 2021. Kvitto finns och därmed garanti i åtminstone över ett år till.

All fakta finns här:
https://www.logitechg.com/sv-se/products/gaming-keyboards/g91...

Lite säljsnack från länken ovan:

Ett genombrott inom design och konstruktion, G915 har trådlös, proffsrankad LIGHTSPEED, avancerad LIGHTSYNC RGB och nya högpresterande mekaniska brytare med låg profil. G915 är noggrant tillverkat av förstklassiga material och har en sofistikerad design av enastående skönhet, styrka och prestanda. Möt G915 LIGHTSPEED och spela på nästa dimension.

Jag ber dig att läsa på om alla specifikationer direkt från Logitech.

Detta är varianten med Clicky-tangenter.

Jag har inte hittat något på nätet under 2 000 kr. Skäligt pris känns som 1000 kr. Når jag inte det beloppet hittar jag någon i vänkretsen som jag skänker det till.

Jag startar därmed en auktion som jag avslutar den 7 maj 22:00. Lägre pris än 1000 kr tas emot men kommer inte att avslutas i en affär. Jag väljer också vem jag säljer till, oavsett pris.

För omaket att packa (jag får köpa en låda då jag inte har kvar emballaget), skicka och betala frakt får du betala 200 kr utöver auktionspriset. Vill du slippa denna kostnad är du välkommen att hämta tangentbordet i Kungsbacka.

När du vunnit auktionen tar vi kontakt, du Swishar betalningen och om du inte ska hämta skickar jag omgående spårbart via DB Schenker.