Powercolor Radeon RX 7900 XTX MBA med EK vattenblock (och Ref kylare)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2023-03-08

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Kaninjägarn
Annonsör
Kaninjägarn (dolt)
Medlem sedan
Maj 2011
Foruminlägg
850
Annonser
99
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 9 900 kr
Antal bud: 15 st
OBS! Bud är inte bindande
30
Västra Götaland, Göteborg
Skickas & Avhämtas

Tja!

Fick nu äntligen tag i ett 4090 på andrahandsmarknaden till ett riktigt bra pris så har jag detta AMD 7900 XTX referenskort som är lite för kraftigt för frugans/dotterns dator så tänkte se intresset. Jag är andra ägaren och köptes av mig i Januari, tyvärr finns inget kvitto då säljaren lovade skicka detta efter affären men sen har ghostat. Så förstår att det kan dra ner buden.

Så om kortet, det har inga problem med ångkammaren som vissa andra haft och har körts vattenkylt sen vecka 2 med ett EK-Quantum Vector² RX 7900 XTX D-RGB - Nickel + Plexi och går svalt och fint med detta. Blocket har en repa i plexin som jag upptäckte vid kortbyte (haft monterat vertikalt så inte sett plexisidan). Föredrar att sälja kortet med vattenblocket på men skickar såklart med orginalkylare/kartong.

Pris vet jag inte men inte under 8k iaf men vi låter budgivningen rulla veckan ut men kanske släpper direkt om jag får ett bud jag är nöjd med. Kan skickas men då står köparen för frakten och det är betalning innan som gäller.

Frågor kan tas i PM eller i tråden nedan.