Inlägg

Inlägg som ^bot har skrivit i forumet
Av ^bot

Saknas bara RF också då... suck. Men nu när en första verision kommer ut så tar det nog inte allt för lång tid innan RF kommer som "storebror" om 6 månader, lagom i tid tills man kanske kan programmera in egna kommandon till alla udda apparater man har hemma.

Av ^bot

RGBW Pentile är najs, kör det på min Motorola Atrix

Av ^bot

Någon som vet vilken kontakt det blev, hur den ser ut? Antar att det är någon form av usb-kompatibel fast med fler stift för audio/video.

HTC Körde en utökad variant av Mini-USB till äldre telefoner. Deras laddare passade bara i deras uttag men även en Mini-USB kunde användas.
I nyare modeller använder HTC Micro-USB

Av ^bot
Skrivet av astrob0y:

större kylare plz.
och vill någon berätta, eller länka, vad en pc användare har för nytta av en sån här produkt.
ja, förutom att bygga missilanordningar....

Rendera film och bilder på mer seriöst nivå kan ta dygn utan vettigt beräkningskraft, så det är väl snarare proffsanvändare än hemanvändare som dom riktar in sig mot. Jag skulle inte tacka nej, sysslar med simuleringar som tar sisådär 30 minuter per gång, skulle vara trevligt att lägga dom på ett beräkningskort.

Av ^bot

Det är en penisförlängare, inget annat.

Av ^bot
Skrivet av Tagert:

Nu är det bara att vänta på att android market paid section ska slå upp portarna i sverige då

Eller skaffa ett utländskt sim-kort så får du det utan problem i din lur ändå, behöver inte modda telefonen eller något sådant utan bara stoppa in och shoppa hej vilt

Av ^bot

Rss-läsare: NewsRob, synkar mot google reader vilket måste anses som guld. Väldigt bra läsare i allmänhet.

Juicedefender - stänger av datatrafik i intervall och sparar kräm med nackdelen att du inte är uppkopplad i fickan.

Reseplaneraren - sök avgångar asbra på västtrafik

Wavesecure - stöldskydd delyx, spåra telefonen, lås den, wipa remote etc etc

Lockbot pro - byt låsskärm mot en snyggare med massa olika varianter

Pure calendar - snyggare och vettigare kalenderwidget

Pure messenger - baka ihop alla mail/sms/facebook/twitter etc etc i en widget

Locale - ändra inställningar beroende på plats, tid, wifi, usb, batter etc etc... grymt bra att utöka funktionalitet med!

För att få betalapps utan att roota kan man köra med utländskt simkort, finns att få tag på i sverige på droidstuff.se

Av ^bot

Skärmen skall vara ruskigt reptålig vad jag fattat det som, jag vill inte fula ner den med displayskydd

Vill man ha betalapps enkelt så kan man köra med utländskt sim-kort, sett att dom har det på droidstuff.se så man kan beställa i sverige istället för från usa typ...

Av ^bot

Radator på rätta sättet: bilskrot. billigt satan och du får samma saker, eller som jag som tog en med dubbla 120mm på samma sida. Inte svårt att sätta på nipplar alls, sitter ofta på till och med!

Av ^bot

Kryotech kompressorkylning

Long time no skriva, men idag fick jag händerna på en hammal kryotech ath-800. Efter lite efterforskningar fick jag reda på att den användes för att pressa fram en amd 600@800, manligt! Dock är det endast kompressordelen och kylblocket jag har här.

Bootade upp den och den gick ner på -44° utan någonting påkopplat, så den fungerar fint och låter som ett mindre kylskåp Dess orginalkoppling är dock anpassad för slot-1, och jag tänkte fixa en adapterplatta för att sätta den på en typisk p4 med sina 4 hål runt cpu. Isolering i mängder kommer också sättas där.

Undrar dock:

Någon som har några specar eller info om hur många watts värme den kan hantera? Hittar ingenting på nätet då kryotech har kursat för några år sedan.

Någon som sett ett abit it-7 eller motsvarande p4 2.8 s478 moderkort nyligen? Har allt förutom en bra moderkaka som kan klocka mina prylar, är inte sugen på att lägga ut pengar, körde på det förr och var tokigt nöjd!

Tips etc på färden är tacksamt... eller ska jag bygga om hela kompressorn till en sjukt bra en-burkars ölkyl? Vacklar lite i frågan...

edit:

Då en kompressor låter tänker jag låta den bli en effektiv en-burks instans ölkyl. Den skall hantera ölburkar endast då aluminium är najs. Kommer svarva till ett kopparblock där en burk slinker ner perfekt och därpå fästa kylblocket. Kommer sedan styras med en AVR (mikroprocessor) så jag trycker på en knapp och kyler ner en burk från rumstemp till 8°C på någon minut, är tanken ivf.

kompressorkylt suger, fläktlöst äger.

Av ^bot

håll bättre ordning på shitten

Av ^bot

netlimiter på varje burk =P

Av ^bot

Jag är också intresserad, men kan inte hitta någon info om ämnet... Någon häromkring måste vara insatt? Jag har ett liknande scenario hemma, skulle vara skönt att lösa skiten!

Av ^bot

hårdvara är olika?

Av ^bot

beneath a steel sky krossar alla spel.

www.pinggames.com

Av ^bot

det låter riktigt illa! min psu-fläkt snurrar på bra, jättevarm luft under full load... jag hade problem med mina fläktar i början för att atx-kontakten inte satt i ordentligt. men i ditt fall så tycker jag du skall skicka in ditt nätagg, annars blir det kortlivat!

själv har jag en digidice... moddad i taket för luftflöde, 92mm. Bytt ut de flesta fläktarna, använder Speedfan istället för skit-program från abit. Burken är numera gudomlig och söt, skulle bara vilja ha bättre fungerande minnen... pc3500 som inte ens håller specs! jävla kingston-skit... :/

Av ^bot

för övrigt... vad har en undermålig projektor med överklockning och hårdvara att göra? när inte ens man sett någon rescention eller tips på nya skärmar på evigheter. tycker inriktningen börjar skeva sig lite.

P4
Av ^bot

slit... funkar alltid...

Av ^bot

nivån sjunker...

Av ^bot

kan bli mkt tight, beror på märke och tur också såklart... om du vill gå över 2.8v så kan det gå, men kanske inte alltför stabilt... kanske funkar om du kör sunktimings, typ cas 2.5, men det suger ju...

skaffa hellre mindre snabba, men med mkt bättre timings och kör osynkat.