Inlägg

Inlägg som Lippen har skrivit i forumet
Av Lippen

Jag hade ett liknande problem som började med att spel krashade ut till skrivbordet och senare bara startade om datorn, och detta inträffade 90% av gångerna när jag körde tyngre spel som använde mer RAM, visade sig att en sector på ena RAM-Minnet var dåligt och när tyngre spel kördes och användningen kom till den dåliga sectorn så inträffade krash m.m, tog ur den stickan och felet försvann.

Kan vara värt att kolla även om dina fel verkar ha uppstått vid gfx byte

Av Lippen
Skrivet av cracko:

Hade sett fram emot det här spelet men när jag fick veta att de kör månadsavgift så tappades intresset direkt. Dåligt drag affärsmässigt antagligen.

Är det bra annars?

Jag tycker spelet är sjukt kul och det finns hyfsat mycket att göra ändå tycker jag

Av Lippen

Dual Universe Svenskar?

Hallå denna underbara fredag!

Jag undrar som titeln säger, är det några fler svenskar som spelar Dual Universe?

Jag skulle säga att det är en blandning mellan Eve Online,No Man Sky, troligen flera spel än så och allting är en enda "shard" dvs en värld där alla tusentals spelar.

Vi är ett gäng svenskar(dom flesta 25+) som har skapat en organisation(Guild/Clan etc) och som dagligen sitter och tjötar på discord och spelar tillsammans.

Så om det finns någon här som spelar och letar efter gemenskap så kan ni alltid hoppa in på våran discord om ni behöver ett hem!

https://discord.gg/sY2CbJT

För er som är nyfikna om spelet rekommenderar jag er att kika på https://www.dualuniverse.game/

Av Lippen

Just nu är det 27 dagar 9 timmar 18 minuter.

Av Lippen

Använder själv detta och det fungerar utmärkt!

Av Lippen

Finns både SteelSeries Siberia P800 och 800, P800 är billigare på komplett, där står det också att det är pc/ps4 men på webhallen står det bara ps4? men det borde väl vara samma?

Av Lippen
Skrivet av Daemon:

Oh sorry, antod det räknades som kringutrustning.

Av Lippen

Nytt Gaming Headset, Vilket?

Hallå kära Sweclockers! Är ute efter ett nytt gaming headset då mitt nuvarande Corsair Vengence 2100 Wireless börjar lida mot sitt slut efter reparationer med diverse silvertejp och superlim.

Dom funktioner jag måste ha är trådlöst och bra mikrofon! Har kollat på Steelseries 800 men verkar kluven kring priset och mic kvalitén, har testat Corsair Vengence H2100 som uppgradering kring jul men kvalitén på ljudet och mikrofonen i det exemplaret jag fick, kan ju slänga sig i sjön.

Nu till min fråga, Vad kör ni med för något och vad rekommenderar ni?

Som sagt det jag söker är

- Bra Mikrofon med skarpt och klart ljud utan att ta upp omgivningen.
- Trådlöst
- Priset spelar inte så stor roll

Hit me!

Av Lippen

Okej, tusen tack, funderar nämligen på AOC G2770PF 27", på g in nu till giganten, prisvärd för 27" enligt mig med 144mhz.

Av Lippen

Fråga freesync + nvidia gpu

Jag har ett gtx 980ti OC, och tänkte köpa en skärm som har AMD freesync 144mhz, enbart för priset, vad jag har läst mig till så kommer jag fortfarande kunna köra i 144 MHz, stämmer det?

Av Lippen

På sidan längre ner står det

"Disclaimer. We can not guarantee that the information on this page is 100% correct"

Finns ju rykten osv, men inget kommer vara säkert förrens imorgon och CPUn "Dual-core 2.15 GHz " på 3:an varför skulle dom gå ner från quad från dom andra 3 telefonerna ? Tror inte riktigt på specsen på den sidan, är la bara rykten, ska bli spännande att se imorgon vad det blir för specs.

Av Lippen

Han får väl sälja till vem han vill, visst den första killen kanske blir lite "nere" men han kommer troligen förstå att han kanske behöver pengarna och därför vill ta ett högre bud, Sälj till den du vill TS!

Av Lippen
Skrivet av Malmis:

@Lippen: Vet att vi har många medlemmar i Friskyttarna som har gästpass till övers. Du är välkommen att ansöka till oss så får vi se vad det leder till.
Själv tycker jag inte spelet är anime/manga-aktigt, men det är troligen en smaksak.

Ah, så det är mer "Joina oss så får du testa" taktik, försök till att fixa mer folk?

Men dumt att joina och sen om man inte gillar spelet, lämna.

Av Lippen
Skrivet av Malmis:

Ni har nu ca 45 min på er att förboka spelet, men om ni skulle missa det så finns det ett gäng gästpass att ta del av om ni är nyfikna då spelet släppts.

Jag är väldigt nyfiken på spelet, men är rädd att det ska kännas för Anime/manga aktigt och skulle uppskatta om man kunde få testa det först.

Av Lippen

Bloopers here i come!

Av Lippen

Spelar ju ingen roll hur pistol rundan slutar, alla kan köpa awp pistol med full armor andra rundan, sen bara köra med det vapnet hela matchen, bara att ha kul så länge det varar

Av Lippen

Går att packa upp/dekryptera spelet nu, så 00:01 verkar stämma! Hejdå livet

Av Lippen

Available: 10 November
This game will unlock in approximately 1 hour

Står det på deras store page nu.

Dom som spelat flera timmar har använt VPN för att spela, vissa säger att det är säkert, andra säger att valve kan stänga ens konto permanent, onödigt att chansa, bättre att vänta.

Av Lippen

Alltid lika kul att försöka hitta information och folk spoilar slutet och cliff hangers medans man letar, vissa borde brinna i ja ni vet... #FÖRBANNAD

Edit: tydligen ska det läkta slutet vara fake, vi får se.

Av Lippen
Skrivet av kungknas:

Stämmer tyvärr, har förskjutits till 02:01 för flera regioner av någon anledning.

Enligt https://twitter.com/bethesda/status/663443440332591104 så var det ju bara NZ?