Inlägg

Inlägg som altair4 har skrivit i forumet
Av altair4

Förstår inte vad Elgiganten håller på med. Jag har också fått ett kvitto. Men det står krediteratkvitto under orderraden med. De har även återbetalat mig på Paypal. Leveransstatus står som skickad men de har inte lagt dit något kollinummer.

Visst var det ett uppenbart prisfel. Men om de står och lämnar ut dem i butik efter att de dubbelkollat att priset stämmer där så är det bara att leverera dem tycker jag. Elgiganten är stora nog att stå för sitt misstag istället för att särbehandla vissa kunder. Sen att de även skickat med Bundlekoden i kvittot är ju inte så genomtänkt.

Av altair4

Varukoden i min orderbekräftelse är då "MSIRTX2080GX".

Av altair4

Tycker det skulle vara rimligt att om man köper något hos Komplett på kampanj så ska priset kunna matchas mot andra kampanjer. Köper man något till ordinarie pris så matchas det bara mot ordinarie priser.

Av altair4

Jag provade en ultrawide 34" med 1440p. För mig blev texten på tok för liten. Det är ju som att ha 1440p på en 27" vanlig. Har man glasögon eller nära nog perfekt syn är det säkert inga problem, men är något man får ha i åtanke för att man vill inte behöva skala om gränssnittet.

Fördelen är att jag kan ha 1080p på ultrawide istället vilket är mycket lättare att driva i spel. Men kan vara värt att testa i en butik först. Om du stör dig mer på synliga pixlar eller liten text. Om det blir 1440p är det ju bara att anpassa grafikinställningarna så att du får bättre FPS vid behov. Ett 5700XT klarar 1440p ultrawide mer än tillräckligt bra om man är beredd att anpassa sig lite.

Av altair4

@Komplett:

Jag skickade in kreditnotans nummer tillsammans med mitt kontonummer den 25:e juli. Möjligtvis har de läst och håller på med utbetalningen men tycker att de kan svara att de håller på med det då. Fick bekräftelsemail direkt i alla fall.

Av altair4

Hur lång tid brukar det ta för återbetalning från Komplett Bank? Gått en vecka nu utan ett ljud från dem. De skulle kontakta mig och be om mitt kontonummer. Jag skickade ett mail åt det med numret i förväg för 6 dagar sedan och de har inte ens svarat på det mailet. Känns inte som de blir faktura någon fler gång hos Komplett.

Av altair4

Mindre skärm nej tack. Allt såg ju bra ut förutom det. Borde kostat $150 med.

Av altair4
Skrivet av tobbe134:

Väntar ivrigt på ett paket som ankom till Arlanda den 20 maj. Ringt och försökt få ett svar hur lång tid det kan tänkas ta men allt jag får är ett nonchalant "vi vet inte". Otroligt frusterande då jag behöver varan inom kort.

Har du hört något om ditt paket ännu? Mitt är på Arlanda sedan 10:e juni och känns inte bra om du väntat över en månad.

Av altair4

14 dagar börjar räknas från att du mottagit varan. Du behöver bara meddela inom 14 dagar att du ångrar dig. Sen kan det ta längre tid innan du returnerar.

Av altair4
Av altair4

Nej de har inte rätt att göra så. Jag handlade hos ett annat företag via Bildelsbasen som tyckte att de kunde hitta på egna köpvillkor. Var tvungen upplysa dem om vad som gäller vid distanshandel. Det enda du ska betala är returfrakten. De ska återbetala hela summan inklusive fraktavgiften för beställningen.

Av altair4

Tyckte att de beslutade fel först, men när man ser reprisen att Vettel enkom svänger in för att stänga efter han fått kontroll på bilen så håller jag med beslutet. Något straff ska man ha om man genar eller kör utanför. Alldeles för mycket sådant nu som de inte tappar något på.

Av altair4

Hehe måste vara första gången jag ser någon välja produkter genom att sortera efter dyraste pris. Tror aldrig jag sett en mer oprisvärd dator någonsin.

Ta hjälp av andra här så kommer du ha en dator som presterar 95% lika bra för mindre än halva priset. Sen uppgraderar du grafikkortet om ett par år istället.

Av altair4

300:- för Division 2.

Av altair4

Deras nya sida är skräp både på mobil och desktop. Ingenting är förbättrat. Är helt övertygad att nya sidan är uppbyggd enbart för att de har någon teori att den kommer ge dem mer intäkter. Problemet för dem lär bli att de inte tagit med i beräkningen att folk inte kommer vilja använda en skräpsida.

Sen skriver de att nya sidan fortfarande är under utveckling och gamla kommer finnas kvar så länge. Det första de gjorde med nya mobilsidan var att ta bort genvägen till desktop sidan...

Av altair4

@anon42512:

Räckte med att starta om den. Men sen kunde den bugga till vid nått senare tillfälle. Fast de senaste versionerna så buggade den bara ur första gången jag startade den. Ändå glad jag slipper den.

Av altair4

Underbart att ha den gamla miniräknaren tillbaks. Blev tokig på metro versionen som gillade att fylla halva skärmen då och då.

Av altair4

@anon42512:

Nej bara samma problem. Man måste avinstallera nvidia drivers först sen gå och stänga av så windows in uppdaterar dem sen kan man installera nyaste. Gör man inte det vägrar den installera om det nu inte är fixat.

Av altair4

Äsch de verkar ha plockat bort control panel på startmenyn i nya 2019 av LTSC. Besviken att man måste dra ur nätverkskabeln här med annars förstörs installationen direkt med Nvidia drivers som är svåra att byta ut mot nyaste. Trodde sånt skulle vara borta. Nåja blir säkert bättre än Pro ändå.

Av altair4

Nice, detta är precis vad jag är ute efter. En sån löjlig grej som att de plockade bort control panel från högerklick av startmenyn räcker för att driva mig till vansinne.