Inlägg

Inlägg som cliffninja har skrivit i forumet
Av cliffninja
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xJom
Det vore kanske lite rimligare med en Phenom IIa i det fallet. Bra CPU-kraft för pengarna och bra moderkort med inbyggd grafik, som också tillåter expandering. Men är Intel ett måste så kan vi titta på ett sådant alternativ också...

Min initiala rekommendation är i alla fall med AMD:
http://www.prisjakt.nu/optimize.php?f=627,141,659&p=391584,17...

Inte alls motbjudande. Kanske att du skulle ta minnen med lägre latenser, bara. I övrigt är det

/xJom

Oki, gick i samma tankar själv men hittade inga när jag letade väldigt hastigt..
kikar på nåt typ liknande detta OCZ Reaper HPC 4096MB DDR3 PC3-10666 1333MHz (6-6-6-20) (2x2048MB) (OCZ3RPR13334GK) (http://www.webhallen.com/prod.php?id=94293)

tack xj, då blir det ovan - väntar nån vecka för att se om priserna på 955 droppar lite

Av cliffninja

Hejhej, mitt gamla åbäke hemma har gigabyte mackan brunnit för andra gången - och då jag inte är så sugen på att skicka den till holland igen är det dags för en uppgradering.. (min gamla p4 rig kanske var dags att byta ut)

Jag har ett gammalt sonata 2 chassi med ett par raptor diskar och en dvd som funkar, tänkte behålla dessa ett tag till, dock vill jag byta nätagg då det börjar bli lite kefft.

Det som jag har kikat på lite snabbt, och jag spelar nog nedan på win7.

Asus M4A78T-E
AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2GHz Box
OCZ Gold XTC DDR3 PC10666/1333MHz CL9 2x2GB
Corsair CMPSU-550VX 550W

Eftersom det verkar vara en ok grafikrets på mackan tänkte jag smyga lite i början för att peta in ett nytt kex lite senare, ATI kommer väl med lite nya grejer här runt sommarn - och tanken är mao att peta in ett hyffsat biffigt kex i en snar framtid.

Är det något ovan som känns rent motbjudande?
Några andra råd och rön?

//cliff

Av cliffninja
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Stinger
Har en kabel att sälja väldigt billigt om någon behöver en,kabeln är byggd av MrJonas

du har pm

/cliff

Av cliffninja

Man tackar för tipsen - ja det lutar år en T3:a då jag har palm 5 nu å e hyffsat nöjd.. Men den kom ju typ i oktober - tycker den börjar kännas gammal! Man vill ju ha det fetaste av dom feta, mest bang 4 the buck etc, och ett halvår ärju ändå ganska mycket när man snackar dom här pryxlarna..

Men jag jobbar nog vidare på en palm, tack för tipsen. Men kom gärna med mer tips om ni vill.

Det lutar åt en T3 eller Tc, c har ju ett skönt litet tangentbord + wifi... Största anledningen (kanske jag nämnde ovan) är att jag sitter på tunnelbanan 45 min varje dag och har problem att hinna med mailen på jobbet.. såå klockrent å synka - fixa mailen på tunnelbanan - synka, kan vara rätt sweet med tangentbord även om det går rätt bra att skriva på palmspråk med.

MMmmm.

Av cliffninja

Handdator - vilken?

Jag skall köpa ny handdator snarast; nu datum 20040416.

Priset spelar inte så stor roll men jag behöver inte ha någon telefon på den.

Jag vill kunna editera(behöver inte hämta + skicka) mail - dokument och leka med den.

Den får inte vara för stor.

Vilka är bäst?

Man tackar för hjälpen!

Av cliffninja

Har samma problem, har en ny burk med gammal hårddisk där dom filer jag vill ha ligger i min gamla profil... någon som har nåt tips?, jag kommer inte in... ntfs på xp

Av cliffninja

Ny XP installation, gamla profilfiler.. xiiit

Hejsan,
behöver lite hjälp... Har precis installerat ett nytt kitt med lite ny hårdvara. Dock behöll jag 2 hårddiskar från förra burken. En av dom har då dokuments and settings/cliff på sig som har en hel massa viktiga filer för mig i sig..

Där har jag nu inte behörighet att ta mig in när diskarna sitter i nya burken å jag kör en ny installation av xp(på en sata raptor raid för övrigt sweeet)..

Hilfe please, mitt filsystem är ju såklart ntfs och det är väl därför jag har dom härproblemen i huvud taget. Vad kan jag göra?

Jag svarar själv på frågan om nån annan skulle behöva hjälp nån gång.

I utforskarn högerklicka på aktuell mapp välj egenskaper/säkerhet/avancerat/ägare välj den ägare du vill skall äga mappen samt filer i den - kryssa i ersätt ägare samt underbehållare av object, tryck OK - du e hemma..

OBS självklart måste du vara admin

/cliff

/cliff