Inlägg

Inlägg som Asterion har skrivit i forumet
Av Asterion
Skrivet av Clasito:

Precis, om du har ett väldigt ljust rum, där är G3 självklart bättre. Mitt rum är soldränkt precis nu med 6 stora fönster och C3 lyser starkt ändå. De flesta har kanske ett fönster åt höger eller vänster och då bör man inte känna rädsla över att C3 kommer vara mörk som satan.

Förövrigt är vitt verkligen vitt på en C3 i mörkare rum. Vissa kanske vill ha så stark vit så ens ögon får ont.

Edit: Hursomhelst, du har helt rätt med att G3 har mer ljus och kraftigare färger. Tror bara de flesta inte ska betala 60%+ mer för det. Alla har ju sina preferenser och vet man med sig att ens nuvarande TV är för ljussvag och den ger runt 300 nits så kanske man bör kika på just G3.

Det finns dock tyvärr andra mycket bättre konkurrenter till C3s alternativ (kvalité-mässigt) jämfört med G3.

Jag hade kikat på andra TV från andra märken om jag ska börja leta efter segment på C3-nivå.

G3 är en annan division.

Tex är det kanske inte så värt det att uppgradera till C3 om man redan har en annan OLED från LG sedan tidigare.

Jag förstår tyvärr inte hypen kring C3 om jag ska vara ärlig för den är i vilket som inte unik eller så speciellt "revolutionerande".

Ska man uppgradera sin TV så vill man ju ha en klar uppgradering - but that's just me. To each his own.

Nu är detta bara svar på OPs originala frågan. 10k för C3 är ett bra pris. Sedan om man faktiskt väljer den eller ej just för att den är C3 är en annan fråga.

Det är en stor skillnad på färgerna mellan dessa TV, så det är inte bara ljusstyrka. Vi får inte leva i förnekelse, side by side comparison:

Röd färg är faktiskt starkt röd och inte orange (tack och lov). Någonting som stör mig otroligt mycket när man faktiskt ser det personligen på plats om man hade valt fel.

https://youtu.be/hjiFeJXVLF8

Av Asterion
Skrivet av SmekusNamnus:

Alltså, detta är ju helt sjukt. Hur kan 4 av 5 inlägg FORTFARANDE handla om Galaxy Tab S8? Jag blir snart galen.

Känns som Samsung-produkter under BF borde få en egen tråd to be honest.

Halva BF-tråd handlar ändå endast om Samsung

Skrivet av tevey:

Dags att döpa om denna tråden till Galaxy S8 snart

Modsen brukar annars vara så flitig på att bryta ut tråden om det börjar handla om ett och samma ämne men konstigt nog gör de undantag här hmm...

Jag kommer ihåg hur petigt allt blev förra gången när det handlade om en viss butik. Förstår inte varför man inte gör samma sak med Samsung-butiken den här gången (både den där tablet och Samsung S22 som handlar i grund och botten om just Samsungs officiella hemsida och deras lockbete).

Av Asterion

Produkt: Bose Soundlink Flex Bluetooth högtalare
Länk: https://www.amazon.se/Bose-SoundLink-Flex-Bluetooth-högtalare...
Kategori: Ljud
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5935396
Pris: 1334kr

Billigaste Lägsta priset hittills enligt prishistoriken på prisjakt. En riktigt skön högtalare som har IP67, flyter på vattenytan, klarar av sand, saltvatten, osv, tar väldigt lite plats och dessutom har riktigt skönt ljud för att kunna lyssna på i många timmar.

Amazon verkar ha varit on fire på senaste tid med rabatter! 😄

Av Asterion
Skrivet av Nivity:

Alltid förvånande att folk inte förstår att fel pris kan hända, och det händer ALLA ÅF. Inga av era favoriter är skonade ifrån detta. Och förvänta sig att allting ska vara 100% korrekt i vår digitala värld blandat med human error är ju bara löjligt på alla sätt och vis

Sen förstår jag inte varför folk här försöker med "oj nu har komplett 70% på en annan vara, det måste vara fel!" och taggar komplett osv.

Ja, ibland hedrar de felaktigt prissatta varor, beroende på hur många orders som kommit in, förlust beräkning osv.
Även här har garanterat ALLA ÅF stoppat orders där produkter varit fel pris i deras system några gånger.

Och folk verkar inte heller förstå att ALLA ÅF ofta visar Ordinariepris (dvs när varan släpptes). Detta gör Inet, komplett, webhallen, elgiganten, mediamarkt etc etc alltid och är verkligen inget unikt för komplett. (Sen håller jag såklart med om att det är vilseledande, därför prisjakt etc blivit så populärt)

Men men, dessa Swecare får såklart fortsätta bete sig som dom vill, och leka hobbyjurister och hålla på med sitt utåtagerande mot Komplett.
Detta är ju inget nytt på Sweclockers utan händer alltid när butiker sätter fel pris på en vara och de inte få sin order.

Aja, inte lönt o skriva mer här. Dessa Swecare kommer fortsätta bete sig som skit mot alla ÅF när sådant här händer (Inet har också nämnt detta på stream när erbjudande tagit slut fort osv att de fått mail med hot etc).
I slutändan kommer ju ändå alla ÅF lämna Swec och sluta med exklusiva erbjudande antagligen, och det är väl lika bra det. Jag hade ju inte velat lägga ner tid och pengar (där de ofta går back på många av dessa exklusiva erbjudande) för att mötas av massa hat.

Nu tycker jag inte man ska nämna ordet "Komplett" tillsammans med andra respektfulla ÅF som tex Inet, Elgiganten, Mediamarkt och till och med Proshop i samma mening.

Det är inte rättvist gentemot de andra ÅF. Komplett ska inte ska kunna få glida på en räkmacka, riding the glory av andra ÅF som faktiskt är rakryggade och kör ärliga race.

Inet har tex aldrig 92 % rabatt hela tiden titt som tätt på sina varor så man vet EXAKT när det är ärlig rea och när det inte är det.

Elgiganten är gentlemannen som kör prisgaranti: "Vår prismatch gäller gentemot alla svenska konkurrenter och vid köptillfället. Allt du behöver göra är att dokumentera och visa att produkten kan köpas till angivet pris." Tummen upp!

Mediamarkt äger sitt misstag och faktiskt hedrade sitt pris med den där TV:n. Även om de skulle gjort det EN gång så visar det ändå på att de faktiskt är pålitliga som vågar som stå för sitt kast. Såklart förväntar jag mig inte att de ska hedra det hela tiden men åtminstone: En gång är bättre än 0 gång. De har min fulla respekt!

Och vad ska vi säga om lilla Proshop? Ja, till och med Proshop kommer jag ihåg den gången de hade felsatt pris men ändå faktiskt hedrade det (tror det var mekaniskt tangentbord?) och skickade till de som faktiskt hann beställa i tid. En liten gest men ändå kommer man fortfarande ihåg det än idag. Och då har det redan gått flera år sen och det skedde bara en gång men som kund kommer man alltid att komma ihåg det.

Så nu förväntar vi inte oss att Komplett ska vara någon gentleman här men åtminstone är det kanske bra att de skippar sina tricks och kör ärligt race som de andra. Det är nog det minsta man kan förvänta sig från dem.

Som sagt: Var god och nämn inte Komplett i samma mening som de andra ärliga aktörer. Jag tycker i så fall synd om de andra ÅF som jobbat så hårt för oss kunder när saker och ting goes south. Eloge till dem!

Av Asterion
Skrivet av Aeig:

Dock är argumentet att eftersom en specifik skaftdammsugare av sannolikt lägre kvalité har kostat 900 kr så kan alla skaftdammsugare kosta 900 kr och därför så är det fullt rimligt inte särskilt rationellt.

Bara för att en Dacia Duster från 2022 kostar 119 000 kr så betyder det inte att det är rimligt att en Ferrari från 2022 kostar 119 000 kr också. Igår sålde ICA en köttbit för 50 kr/kg, då bör allt kött kunna säljas för 50 kr/kg och det är fullt rimligt att den här svenska oxfilén bara kostar 29,90 kr/kg, eller skulle det varit 299 kr/kg?

Att vara ignorant (självvalt eller icke) innebär inte per automatik en friskrivning från personligt ansvar, såsom en hel del individer i vårt samhälle verkar tro nuförtiden.

Mvh

Den där Samsung är dock ingen "Ferrari". En Ferrari hade snarare varit en Dyson vilket är den mest populära som alla drömmer om och vill ha.

Den där Samsung är medioker som bäst och skulle snarare vara en Volkswagen och är inte värt det original priset det påstår vara. Jag hade valt Dyson alla dagar i veckan om det hade kostat sitt originala pris.

Enda anledningen att man köper den är endast för den är billig (om nu Komplett hade hållit sitt löfte dvs).

Så försköna inte den där Samsung nu. Slår vad om att 90 % av alla här hört den första gången tack vare den här annonsen.

Av Asterion
Skrivet av Nivity:

Har du inte läst tråden?
Sjukt med agg som vanligt.

Fast det här fallet är ju lite större än bara Sweclockers, är det inte det?

Ska inte andra vanliga medborgare kunna lita på butiken? Då annonsen var inte riktade åt Swec i sig utan för allmänheten så är folk inte "skyldiga" Komplett någonting. Man kan inte dra upp sympatikortet här.

Säg vad man vill men business är fortfarande business. Företagen tycker inte synd om dig som kund, no offence. Jag personligen orkar inte dra upp det här till ARN men de som vill göra det får gärna göra det. Det är deras val och kanske till och med rättighet att få reda på om dessa fallen faller in med ramarna så man lär sig till nästa gång om det är samma butik eller någon annan butik.

Att aktivt motarbeta bort folk pga detta tycker jag är helt fel. Det är hälsosamt att vi har konkurrenter och ha olika företag att kunna jämföra med: Deras kundservice, agerande vid kris, inte minst osv. Allt handlar inte bara om priset.

Vi ska inte få någon "skuldkänsla" bara för att vi granskar dem innan vi köper våra grejer.

Av Asterion

Jag tror inte heller det var helt orimligt pris om man tänker att produkten håller på att utgå.

Som tidigare skribent skrev så kostar det 1990 på Elgiganten för exakt samma produkt.

Dock tyckte jag att det var ganska oproffsigt av Komplett att inte ge en offentlig förklaring varför de avbryter våra ordrar. Fick inga mail här heller.

Hade inte min Swish plingat mig i mobilen att det finns inkommande aktivitet så hade jag vetat om att de faktiskt avbryter min order...

Av Asterion

Jahapp, där kom det!

De har till och med skickat tillbaka pengarna, så pass!

Så aktiv är de helt plötsligt på en lördagskväll. Kan tänka mig att en chef fick steppa in - i panik efter att ha fått in tusen ordrar haha

Av Asterion
Skrivet av JoeSun:

Slog till jag också - kanonpris! Vi har en Dyson V8 Absolute, men har länge funderat på en till så vi har en på båda våningsplanen. Skall bli intressant att se om det är någon större skillnad.
Har fått bra omdömen på elgiganten:
https://www.elgiganten.se/product/hem-hushall-tradgard/dammsu...

Stort tack för tipset @Min

Har också en Dyson V8 Absolute + och det ska bli spännande att se om den här Samsung är bättre eller sämre

Men för 900kr är detta ett kap i vilket fall som!

Kolla bara vilka damsugare man brukar få för 900kr. En simpel Makita möjligtvis.

Av Asterion
Skrivet av GeorgeCostanza:

Tack för input.
Tyvärr är ju varje förbättring vad gäller specen otroligt dyr på de här maskinerna, men just minnesmängden känner jag nog är den jag helst vill upp till just 16GB.
Jag tänker mig att om det är endast EN parameter jag har möjlighet att förbättra utifrån billigaste modellen (i5, 8GB, 128GB), så är det just minnesmängden som gör mest för att kunna leva med maskinen i många år.
Jag siktar betydligt längre än 3-4 år. Får se hur det håller...

/GC

Om du siktar betydligt längre än 3-4 år så skulle jag nog också fått på MS-store med i5/16gb (vet dock ej vilka program du tänker köra men 16gb är ett säkert kort för det mesta, speciellt om man ska hålla på med PS eller videoredigering), men då blir det lite gambling med aktören.

Förhoppningsvis funkar ens unit så man slipper att returnera.

Annars får man hoppas att de hjälper en med hela processen. MS-store är trotsallt fortfarande bättre än någon random sida någonstans i Kina.

Av Asterion
Skrivet av GeorgeCostanza:

Ok, låter bra.
Nej, oftast är ju andra handlare lite billigare, men för den här har jag inte lyckats så mycket billigare någonstans. Möjligen några lite ”obskyra” butiker, men jag vill handla från någon butik jag känner mig bekväm med.

/GC

Jag var EXAKT I din sits för typ 2 månader sen.

Ville också ha en i5 med 16gb ram då det går ju tyvärr inte att uppgradera ram.

Och jag googlade på ms-butik, fick inga trevliga vibbar där. Ska man lägga in 15,6k på en vara så anser jag iaf att det är inte värt risken att ta det via MS.

Jag tog den bekväma vägen att köra med inet i5/8gb ram med dem och jag ångrar ingenting.

8gb låter ju lite men det rymmer mer än vad man tror!

Oftast ligger jag på 70-76 % av ram med kanske 30 edge fönster uppe samtidigt med zoom, office och Spotify i bakgrunden.

Det anser jag kommer att duga gott även om 3-4 år när interna batteriet ändå är slutkört... Och då har jag också räknat med uppdateringar som kanske tar mer ram-plats med åren.

Och jag lade de 2600kr extra där istället på en 1tb ssd från Samsung som jag lade in på egen hand. Allt som allt tog kanske max 15-20 min att klona + 10min att byta ut 256gb ssd mot 1tb.

Så hade jag varit du hade jag hållit mig till inet. Jag litar inte på MS-butik.

Synd bara att inet, Webhallen, Netonnet och alla dessa pålitliga aktörer inte importerar in mellanmjölk /lagom varianten i5/16gb.

Fattar inte varför man kör de där extrema varianterna go hard or go home. i5 är redan överkurs för de flesta tasks.

Av Asterion
Skrivet av Albin0208:

Får bli beställning på glorious barebone tkl och panda switches samt några snygga caps ikväll. Tack för hjälpen.

Edit: Vad behöver man om man skulle vilja smörja switchar? Räcker det med en switch öppnare och pensel eller skulle man behöva något mer?

Har du små och smidiga fingrar så behöver du ej stemhållare. Har du tjocka fingrar däremot så kan det bli trixigt att hålla i dessa stem.

Jag beställde en sådana här:
https://www.amazon.se/TANCUDER-Professionell-diamanth%C3%A5ll...

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0428/5402/3330/products/DSC...

Ganska värt det om du ska smörja alla 90-140 keys, beroende på TKL eller full.

Av Asterion

Håller 100 % med vad Icetec skrev!

Jag tror också på att nyckeln till satisfaction när det gäller tangentbord är: Hotswap och möjlighet att modda.

Jag köpte också en Varmilo eftersom alla här i forumet rekommenderar att det är så hög kvalité blah blah blah. Fick dock tyvärr sälja Varmilo igen eftersom det var svårt att modda och byta ut brytare om man inte är expert på att löda och även det tar ju evighet + finns alltid risk för något kan gå fel.

När man väl börjat att modda, byta ut brytare osv så kan man tyvärr inte gå tillbaka till alla dessa generic tbord längre. Det finns ingen glädje.

Jag fick väldigt mycket hjälp från våra kära medlemmar här på Sweclockers med att välja rätt brytare, lube och alla möjliga tips vilka hemsidor man kan beställa dem ifrån osv. Jag har mycket att tacka er alla för!

Detta var min tråd angående Keychron K8 när jag sökte tips hur man moddar det:

https://www.sweclockers.com/forum/trad/1639717-vart-koper-ni-...

Jag blev helt positivt överraskad av resultatet! Det har tusen gånger bättre än vad jag trodde!

Nu har jag typ världens tystaste tangentbord med de exakt brytarna jag själv vill ha, med de keycaps jag vill ha osv. Man kan också byta ut alla stabs om man så vill (jag gjorde inte det på K8 eftersom jag tycker att K8 har redan bland de tystaste stabsen jag varit med om, trots att den känns kanske lite "svampig").

Jag skulle aldrig kunna bli nöjd med att välja ett valfritt generic tbord längre - speciellt när man vet att man kan få sååååååå mycket bättre av att modda och göra det till sitt eget. Ser att många rekommenderar G915 här i forumet där det är svårt att köpa keycaps till då det är speciellt format på det, svårt att byta ut brytare osv osv.... Dessutom kostar G915 redan skjortan, och då är det endast bare bone.

Tror jag lade också ner runt 2000 kr på K8+ alla tillbehör (nya brytare, Tai-Hao keycaps, switch-öppnare, stemhållare, Krytox lube, penseln). Lätt värt varenda slant - speciellt när man använder tangentbordet dagligen!

Av Asterion

Ville bara säga STORT tack till er allihopa som hjälpte mig med valet av brytare + tips om lube osv!

Efter flera veckor där jag jobbade några timmar varje dag på det här bordet blev resultatet betydligt bättre än vad jag trodde!

Jag körde Bobagum-brytare + Keychron K8-mod med Neoprene i botten på t-bordet för att dämpa ljud. Dessutom körde jag med Krytox 205g0-lube och vilken jäkla stor skillnad det blev innan och efter allt det här! Nu är tangentbordet heeeelt tyst, helt obeskrivligt!

https://i.imgur.com/KbB7wK6.jpg

Och @StuntmanMike, du hade helt rätt: man behöver verkligen inte lube-bänk! Det räckte med det där du länkade mig från teknikdelar! Och såklart switch-öppnare.

En sak som jag märkte dock är att stemholder var verkligen nästan ett måste om man ska luba, var hur svårt som helst att hålla i dessa med tjocka fingrar.

Stort tack till er återigen för all tips och råd!

Av Asterion

[Söker tips] Kan Sorbothane + Neoprene (mod på ljuddämpning) orsaka brandolycka på tangentbord?

Hej,

Jag har ett tangentbord av sorten Keychron K8 och jag gjorde någon slags mod på den nyligen, jag följde den här guiden:

https://youtu.be/LKK6WHnLQsk?t=250

Så med andra ord: lagret på bottnet består av en gammal musmatta (antar att musmattan är gjord av Neoprene).

Övre lagret består av Sorbothane (jag använde den där förpackningsmaterialet som kom med i K8-paketet).

Sorbothane-lagret nuddar alltså PCB-brädan och även batteriet.

Finns det då någon risk att det kan börja att brinna eller orsaka andra "elektroniska problem" ?

Så här ser resultatet ut just nu:

https://i.imgur.com/VoxsxwX.jpg

https://i.imgur.com/cLdeQSR.jpg

https://i.imgur.com/sFfoxXJ.jpg

Jag är väldigt orolig då jag har 2 katter hemma och vill inte att pga mig kommer tangentbordet att börja att brinna och orsaka brand. Det är ju bra om man kan dämpa ljudet från tangentbordet men å andra sidan vill man inte skapa elektroniska problem så att säga.

Är tacksam för all tips och råd!

Av Asterion
Skrivet av StuntmanMike:

Baglube är din vän. https://youtu.be/PzX1NTPDwDo

Och ja, films kan göra underverk för en brytare så när du ändå öppnar upp brytarna för att smörja så kan du sätta in dem också.

https://kbnordic.se/ finns också här i Sverige kom jag på.

Tack för den där kbnordic-länken!

Jag ska beställa lube-bänken (behöver man verkligen detta? Rekommenderat?) + switchöppnare ( https://www.inet.se/produkt/6610216/glorious-gaming-race-swit..., passar denna Bobagum?)

Har redan beställt Bobagum eller vad det nu heter.

Så nu är det bara pensel och smörjmedel kvar på min inköpslista.

Jag tänkte be dig och andra här om tips vilken pensel och smörjmedel ni rekommenderar för Bobagum-brytare?

Skulle det här vara något?

https://www.amazon.se/Krytox-205g0/dp/B08MCK6QL3/ref=asc_df_B...

https://www.amazon.se/SOLUSTRE-mekaniskt-tangentbord-uppgrade...

(vet ej om det är rätt storlek på penseln här?)

Vilket ställe kan man köpa dem på - där det finns snabbast leverans? Jag hade tänkt att starta igång projektet den här eller nästa vecka då jag har semester hehe båda de där Amazon länkar blir det ganska sen leverans på så därför undrar jag om det finns något annat stället med snabbare val?

Det finns annars på inet dessa valen men jag vet ej om de funkar bra?

https://www.inet.se/produkt/6608930/glorious-gaming-g-lube-sm...

https://www.inet.se/produkt/6610217/glorious-gaming-lube-brus...

Blir nog många timmar av lubing så det är bättre att göra det under semestern

Förlåt att jag har så många frågor men jag känner mig helt vilsen, det här är en ny värld för mig.

Av Asterion
Skrivet av StuntmanMike:

Dessa är i stort sätt desamma som Silent Alpacas (samma tillverkare annan färg)
https://www.maxgaming.se/sv/brytare/dolphin-62g-silent-10-pac...

Jag såg nånting intressant där någon kille experimenterade med att sätta in switch film på Alpaco och det här blev resultatet:

https://youtu.be/YOan7IQ9jMI?t=293

Utan switch film så var Alpaco inte lika tyst som de andra brytarna men med switch film så blev Alpaco den tystaste.

Kan detta vara ett sätt att få ett näst-intill-perfekt silent switch? Jag är inte så bra på lube dock så jag får kanske börja smått med switch film istället.

Jag är tacksam till alla länkar ni bidragit hittills, jag ska kanske köpa några samples här och där för att testa mig fram!

Av Asterion
Skrivet av rince:

Silent Alpacas kan du köpa på https://mykeyboard.eu/catalogue/alpaca-silent-switches-10-pac...

MX Silent Red verkar inte finnas i lager någonstans i EU. Finns däremot andra intressanta silent linears som Gateron Silent Ink, Gazzew Bobagum, Roselios (dock svindyra).

splitkb.com, mykeyboard.eu, candykeys.com, keygem.store huserar alla inom EU, kika där.

Ett tips är annars att gå med i MK Swe-discorden och kolla i köp/sälj. Blir säkerligen enklare att få tag i det du söker där:

https://discord.com/invite/AQMcvGk

Tack så hemskt mycket till dig för alla dessa tips! Jag ska kika in på dessa sidorna och tack för discordlänken och inbjudan! Jag är nybörjare på det här med mek-tbord men är väldigt intresserad att lära mig mer!

Av Asterion

Vart köper ni Silent-brytare? Tips sökes (Vill undvika Postnordadminstration + importavgift)

Jag köpte nyligen en Keychron K8 hotswap tangentbord (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5613554)

och vill byta ut befintliga brytarna som finns mot något av de silent-brytarna som finns ute på marknaden.

Jag är väldigt intresserad av antingen Cherry Silent Red eller Silent Alpaca Linears (Vet ej om dessa skulle kunna passa ihop med Keychron K8?)

Problemet är att jag hittar tyvärr inga återförsäljare i Sverige som säljer något av dessa silent-brytarna. Finns det några andra återförsäljare ute i Europa som säljer dessa brytare?

Vart brukar ni tangentbordsentusiaster köpa eran brytare ifrån? Finns det några andra ställen man kan beställa ifrån där man slipper betala Postnords adminsavgift + tull?

Jag såg någon britisk sida som sålde men Brexit gör att det kan bli dyrt att importera. Ni kan också rekommendera mig några andra silent-brytare som ni tycker är verkligen tysta. Jag vill gärna ha tystaste brytare som existerar då jag bor trångt och har familj.

Är tacksam för alla tips och råd!

Av Asterion
Skrivet av Icetec:

Sticker ut hakan direkt och säger att det inte kommer vara ekonomiskt gångbart för dig att hyra någon att löda av ett helt tangentbord och sen löda på nya brytare. Ditt tangentbord kostar 1200kr. Brytare + frakt + eventuell tull + 2h tid för en kvalificerad yrkesman att utföra jobbet kommer överstiga det rejält.

Du kan ju däremot höra om någon kan tänka sig att löda om ditt tangentbord åt dig för en liten peng.

Ett bättre alternativ enligt mig är att köpa ett hotswaptangentbord och byta brytarna själv.

https://www.inet.se/produkt/6102268/keychron-k8-wireless-rgb-...

EDIT: Drop verkar iaf kunna erbjuda Cherry MX Silent Red-brytare med leverans i Augusti.

https://drop.com/buy/cherry-mx-silent-red-rgb-switches#overvi...

Men tänk på att det finns massvis av Cherry MX-kloner på marknaden och nästan alla är bättre än Cherrys egna.

https://www.primekb.com/products/silent-alpaca-linears
https://keygem.store/collections/gateron/products/gateron-sil...

Där är två dämpade linjära brytare som folk verkar tycka är bra.

Tack för tipsen som du gav till mig!

En följdfråga om det är ok?

Skulle dessa brytare passa väl till K63 och det står att det är PCB-mount och som jag förstår det så spelar det egentligen ingen roll om K63 skulle varit plate-mount då kan man bara knipsa dessa 2 plastpinnar så blir det ändå "Plate mount" tills slut? Dock med lite extra jobb bara?

Jag vet tyvärr inte om K63 är Plate eller PCB-mount men av de bilderna jag googlade fram så verkar det vara plate mount?

https://old.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/comments/bm11t0/...