Inlägg

Inlägg som Bjurzz har skrivit i forumet
Av Bjurzz
Skrivet av aki04:

Fick skärmen igår och allt fungerade perfekt . Otroligt fin skärm med , kan inte tro att den endast kostar 3500 kr med frakt

Härligt, jag tittar också på den, var hittade du den för det priset? (=

Av Bjurzz

Nu har jag vidtagit följande åtgärder, får se om det löser något
- Har kopplat ur den äldre av de två HDD
- Har kopplat SSD med OS och HDD för lagring på två olika strömlinor

Återkommer med resultat

Av Bjurzz

Jag mhar liknande problem med HDD som disconnectar och sedan kommer tillbaka. Har bytt satakablar och portar på moderkortet utan framgång, det enda jag inte provat än är att dela upp strömförsörjningen på två linor, alla mina 3 HDD sitter idag på samma.
Min misstanke är att moderkortet är boven i dramat och tittade på att byta ut det, dock har jag en i5 3570K på 1155 socket som intel verkar ha gått ifrån sedan länge och det verkar svårt att få tag på sådana moderkort. Kanske måste investera i ett uppgraderingspaket med både moderkort och processor vad det verkar.

Finns det någon som har mer kunskap om det här än mina tafatta försöka uteslutningsförsöka får ni gärna dela med er

Av Bjurzz

Fungerade inte tyvärr
Har också provat att dra ner systemvolymen till noll, hör fortfarande pip, dock inte lika frekvent. Min gissning är att det är crome som spökar, ska installera om det och se vad som händer

Av Bjurzz
Skrivet av Nuffing:

Jag hade ungefär samma problem med ett headset jag hade en gång i tiden. Det jag gjorde för att lösa problemet var att sänka ljudet i Windows till cirka 25-30 och sedan höja ljudet på mitt headset via kontrollern på kabeln till önskad ljudnivå. Det är en long shot men det kanske kan hjälpa.

Tack! ska prova och se

Av Bjurzz

Vet inte hur stort ditt rum är och hur och om du vill ha/har plats för ett par golvare men jag sitter just nu på en Yamaha RX-V571, ett par Dynavoice Challanger M63 (Tror inte dessa finns kvar) och en Dynavoice Magic Sub 8". Paketet slutade på dryga 5k från ljudfokus. Låter riktigt bra i min lilla 1a på 34 kvm, kan rekomendera en liknande setup om du söker en 2.1 lösning och har plats för ett par golvare. Men som tidigare nämnts är ljudupplevelser högst personliga

Av Bjurzz

Små diskreta pip - väldigt irriterande

Hej!
Har ett väldigt irriterande problem, jag hör små diskreta pip 2 eller 3 åt gången. När jag lyssnar på musik hörs dem knappt men om jag ser film eller kollar stream så blir det väldigt jobbigt. Jag kör ljud via optisk kabel från ett Asus Donar D2 till en Yamah reciever och ut i ett 2.1 system. Pipen hörs bara när jag kör från datorn, inte från TV eller PS3.

Någon som har erfarenheter från något liknande? Har provat att installera om drivrutinerna till ljudkortet utan framgång. Har även försökt hitta en anledning till varför pipen börjar men har inte haft någon framgång med det heller.

/ Stenberg

Av Bjurzz

Som sagt är det bara W511 som uppfyller alla krav

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?l=s107670973

Av Bjurzz

Vad ska han ha plattan till?

Av Bjurzz

HP Envy X2

Tja!

Går och funderar på att köpa mig en HP Envy X2. Tänkte höra hör på Swec om det är någon som har erfarenheter från denna?
Har kollat google och youtube ett par veckor nu men det kommer väldigt dåligt, för att inte säga inga recensioner eller dylikt. Någon som sett nått test av den?
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1451013

/Stenberg

Av Bjurzz
Skrivet av Olegh:

Den ser ut som ett arbetsredskap snarare än en leksak, vilket definitivt tilltalar mig.

Antar att smaken är som baken

Av Bjurzz
Skrivet av e_kjellgren:

Proshop har ThinkPad Tablet 2 på laget, 64GB vs 32GB på W510. Dock utan tangentbord.

Lite off topic men är det bara jag eller är ThinkPad extremt ful och ser ut som den är från 2005?

Av Bjurzz
Skrivet av Blu3n0va:

Det är ju inte så jävla lätt att hitta det kanske är därför jag behöver hjälp... man brukar ju komma till forum för hjälp vilket jag antar att även du gör och då är det fan ingen som säger till dig att du ska gå och leta upp det själv för de flesta fattar att du redan har försökt...

Jag tror han menade att man i sånna här fall när produkten inte hunnit recenserats måste leta tester av komponenterna och inte plattan som helhet. Men håller med om att det inte är helt lätt alla gånger.

Tänk också på att inte ställa samma fråga efter varje ny person som skriver i tråden, denne har förmodligen läst de senaste inläggen och om han/hon inte svarar är det nog för att denne inte har något svar att ge.

Hoppas du hittar något bra om du letar tester av komponenterna för sig Lycka tiill

Av Bjurzz

En platta jag själv tittat lite på är Acer w510. Har ungefär samma behov som dig, har dock inte kommit några ordentliga recensioner på den än. Vet bara att jag vill ha en platta med W8, tangentbord och i rimligt pris. Någon som har erfarenhet av denna eller läst någon recension?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1449816

Av Bjurzz

Skulle vara kul att se en recension av Acers Iconia w510 och/eller w700, helst båda

Tack för en trevlig fredagspanel som vanligt

Av Bjurzz

Lånar tråden då jag har problem med samma USBadapter!
Den hittar nätverket när man sätter i stickan, tappar dock connection efter 3-5 min och efter det hittar den inga nätverk alls. Dioden på stickan lyser fortfarande.
Vad kan/ska jag göra?

Edit: Har den senaste programvaran 2.0.0.5

Av Bjurzz

Mitt tips är att lägga till några hundra och ta 8gb RAM! 4gb skulle jag säga är för lite för att vara bekvämt, har det i min burk och det känns lite begränsande. Diffar bara 200 så kör på det!
Skulle nog uppgradera processorna ett snäpp också, ytterligare knappt 200.
Totalt slutar det på 5957, inom budgeten och lite vassare! Det är vad jag skulle köpt i i hans kläder

Av Bjurzz

Jag skulle satsat på detta paket
http://www.inet.se/kundvagn/visa/2014521/2012-07-10
Slängde bytte till ett GeForcekort som har gett bättre resultat, framförallt i BF3 som utnyttjar geforcekorten bättre än ATIs.
Lade också in 16gb ram, räcker oftast med 8gb men varför itne ta 16 på en gång och försäkra sig inför framtiden, är ju billigt atm.
Bytte till ett modulärt nätagg så du slipper onödiga kablar.
Bytte också till en i5 3570k, i7 3770k är itne prisvärt om man inte kommer utnyttja HT i typ redigering, rendering osv.
För den tusenlapp som blev "över" lade jag till en lagringsHDD men den kan du ju byta mot ljudkort eller vad du nu vill

Av Bjurzz

Jag hade valt komplettdatorn och gått upp ett snäpp på processorn(som du sa att du skulle göra), men även tagit 8gb 1600mhz minnen och tagit gigabyte UD3 moderkortet för sata 6gb och USB3, vilket ger utrymme för framtida uppgraderingar och mer framtidssäker.
Den landar då på 6485kr vilket är nästan exakt lika som mycket THOR Oden.

Av Bjurzz

Sitter i själv på 2 x HD5770 nu och har tänkte uppgradera till GTX670, lär bli en ordentlig skillnad!
Kommer iofs att uppgradera "hela burken" men nVidia presterar ju mkt bättre än AMD i BF3 så jag tror du kommer bli väldigt nöjd med ett 670. Köpr Gigabytes Windforce variant, fått bra kritik här på swec: http://www.sweclockers.com/recension/15417-gigabyte-geforce-g...