Inlägg

Inlägg som Brancko har skrivit i forumet
Av Brancko

Någon som har problem när man kör i grupp och går in i någon "instance" så ser man inte sin medspelare utan en av oss måste gå ut och in. Väldigt väldigt irriterande när det händer runt 90% av gångerna, någon annan med samma problem?

Av Brancko

Någon som läst detta om Asiens character-wipe?? Implementeringen av patch0... Allas karaktärer raderas imorgon och alla får börja om. Populärt!

En sekund trodde jag att det gällde EU-servern också :/

Av Brancko

Hade faktiskt inga som helst problem med British museum, varken med min engineer eller marksman. Kite:a runt dom tillbaka ut till spiraltrappan, körde escape emellanåt och heala upp mig. Simpelt

Också gjort en hel del felspeccar och fått spela om.

Vet inte så mycket om Marksman än så jag väntar med lite poäng, dock så VET jag att jag kommer köra Automatvapen specc så där ligger det ett par poäng. Bara lvl8 med honom nu men han röjjer på något galet.

Marksman ftw!

Inv han gärna till Sweclockers guilden, han heter "Teo"

Av Brancko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Drew_
Fel, det är i Hardcore man förlorar gubben om man dör

Ah då börjar bitarna falla på plats!

Så ni rekommenderar att dra genom alla akterna på non-Elite för att sedan maxa gubben till lvl 50 på non-elite Nightmare mode?

En annan sak som slog mig..
Dethär med balans är ju inte det lättaste att ha fulländad vid release, den brukar visa sig med tiden.
Sker för stora ändringar så måste dom ju nästan reset:a talent-pointsen. Jag menar om det blir stora ändringar i Talent-trädet vill säga?

Känns jävligt osäkert att lägga ut talent points just nu i början när man inte har så mycket kött på benen (mer än det man kan läsa i forum då).

Av Brancko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Drew_
Svårighetsgraden "icke-elite" har i sig två svårighetsgrader; normal och nightmare.
Även svårighetsgraden "elite" har i sig två svårighetsgrader; normal och nightmare.

Icke-elite och elite kan dessutom inte spela med varandra. Man väljer att starta en karaktär i elite om man vill ha en större utmaning helt enkelt

Hmm nu hänger jag inte med...

Nightmare mode är väl det mode:t där du förlorar din gubbe om du dör?
Så vitt jag vet så är det Normal, Elite och Nightmare-mode(och det låter ju vettigt att man kan välja nightmare på både normal och elite?

Så för att inte köra overkill och riskera förlora gubben så låter ju Elite jävligt nice, tråkigt bara att man måste börja om från scratch för att ta del av det. Hade sett att det är bättre om man fick fortsätta levla efter Normal mode på Elite mode.

Fortfarande intresserad av lite mer Marksman feedback

Av Brancko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rorax
Elite
För att kunna köra Elite måste du ha klarat spelet OCH vara subscriber, då skapar du en ny gubbe i Elite läge.

Nightmare
För att köra nightmare måste du ha klarat spelet, du kan då köra nightmare med befintlig karaktär.

Hardcore
Eller vad den nu heter, det är ett liv. Dör du är din gubbe gone forever.

Angående marksman så körde jag min upp till level 18. Men sniper var i mina ögon total overkill. Är fint att snipra på bossar för att i princip döda dom på en gång. Men tar sådan lång tid mellan skotten.

Går oftast fortare att bara "köra rambo" med vapnen och kita runt gubbarna lite. Och jag körde som ren sniper, men sprang mest runt och dödade i närstrid för att det var MYCKET snabbare. Sen i grupp är det ganska värdelöst. Tar för lång tid att gå i sniper mode och ladda vapnet för att sen skjuta.

som sagt, bara min åsikt av att ha kört till level 18.

Tack som fan för ditt svar

Så med andra ord är Elite något som man ger sig in på efter man gått igenom alla akterna?
Och att dömma så verkar det ju vara grymt mycket mer profits med att köra Elite... Betyder det att man lirar igenom spelet på normal och sen skroftar den gubben för att gå över till Elite?

Finner inte riktigt någon logik i det hela... Ungefär: Spela igenom hela spelet för att få fram Elite, släng din dåvarande gubbe och starta om på Elite med en ny?

Ang. Marksman så rekommenderar du att lägga allt i Crit/Damage/Rapid fire/escape?

En fråga till; Bör man lägga fullt ut på "Beacon" vad jag läst så är denna skill mycket värdefull på bossar och liknande. Många forum rekommenderar max points i Beacon oavsett build.

Slutligen, bör man lämna Tactical stans med endast 1 point(den man börjar med) om man går closecombat specc?

Av Brancko

Har ett par frågor

Har några karaktärer runt lvl 7-15 nu och jag börjar väl få mer och mer häng på detta.

Detta med Elite-mode förvirrar mig dock. Vad jag förstod så skulle man kunna välja Elite-mode med en redan påbörjad karaktär efter man klarat alla akterna? Men från vad jag nu läst här i forumet så såg det ut som man behövde starta en karaktär på elite direkt.

När man skapar en karaktär kan man ju klicka i Elite-rutan, saken är den att när man klickar i den så släcks ikonen, betyder detta att det är elite-mode?

Hur ser man om man startat en karaktär på elite-mode eller inte? Väldigt förvirrande, skulle ju suga hårt om man levlat upp en hel del gubbar men att dom sen inte kan ändras till Elite, för vem vill inte levla snabbare och hitta mer/bättre vapen/gear?

Vore evigt tacksam om någon kunde förklara ingående hur detta fungerar.

Sen så tänkte jag fråga en sak ang. Marksman. Utifrån vad jag läst på nästan alla forum så verkar Marksman specc vara relativt smak-relaterad. Saken är den att jag är väldigt sugen på Rapid-fire/Escape/Crit-build/Riccochet-build. Men frågan är om man ska lägga ett par poäng i sniper-trädet? Splash, granater och airstrike intresserar mig inte. Någon med lite erfarenhet och argument kring detta? skulle också uppskattas som tusan!