Inlägg

Inlägg som Clutchkicker har skrivit i forumet
Av Clutchkicker

Jailbreak Ipod Touch 2g 2.2.1

Hej!

Har nu köpt mej en ipod touch 2g. Har redan börjat trötta lite på den och vill då få fler funktioner i den. Jag har letat runt på diverse hemsidor om möjligheter att låsa upp ipoden så kallat Jailbreak.

Jag har försökt genom att följa guider och liknande men inte lyckats. Vissa säger att det inte går över huvud taget och vissa säger att det krävs komplicerade metoder.

Därför frågar jag nu er på Sweclockers. Finns det någon här som har lyckats genomföra ett Jailbreak och i så fall hur?

Tack på förhand/ Richard

Av Clutchkicker

Nu blev jag glad! Tack ska du ha för ditt snabba svar!

Av Clutchkicker

Zalman ZM-MFC1 Plus i Antec 900

Nu har jag tröttnat på att behöva öppna chassit (Antec 900) varje gång jag vill ändra fläkthastigheten. Har därför funderat över att skaffa en
Zalman Fläktkontroller ZM-MFC1 Plus Svart

https://www.inet.se/datorkomponenter/kylning---moddning/zalma...

Fläktarna i mitt chassi har 4pins-kontakter och passar ju därför inte direkt på fläktkontrollern. Min fråga till er är om det fungerar att koppla in en 4 till 3pins adapter mellan varje fläkt och kontrollern.

http://www.gtek.se/index.php?mode=item&id=56&session=98f924dc...

Antar att kontrollen inte behöver känna av vilken hastighet fläktarna går i, utan bara matar ut den spänning som man ställt in på fläktkontrollen.

MVH Rich

Av Clutchkicker

Nu har jag lyckats lösa mitt problem! Jag tog ur en av minnes stickorna och då startade datorn percis som vanligt. Sedan stängde jag av datorn igen och stoppade tillbaka minnet. Datorn startade som den ska.

Nu ska de överklockas!

MVH

Av Clutchkicker

Datorn kommer inte in i BIOS

Igår köpte jag en Tuniq Tower 120 CPU kylare till mitt system. När jag installerat kylaren enligt instuktionerna kommer datorn inte in i BIOS. Fläktar(inklusive CPU fläkten) och dylikt går igång som vanligt. Dock förblir skärmen bara svart. Jag har testat att nollställa CMOS och byta grafikkort i datorn. Skruvarna till kylaren hade kontakt med chassit förut men jag har isolerat dem nu. Alla sladdar är kontolerade mer än 5 gånger och jag har testat med andra skärmar

Grejerna jag kör med är:

Asus P5K PRO iP35
Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz med en Tuniq Tower120 kylare
Corsair XMS2-6400 2x1024MB
Gainward GeForce 8800GT
WD 500GB
Sound Blaster X-Fi
Corsair HX620W

Allt detta sitter i ett Antec nine hundred chassi.

Snälla kom med en lösning mitt problem

MVH