Inlägg

Inlägg som Systray har skrivit i forumet
Av Systray
Av Systray

Jag önskar en bild på en nokia och en S/E mobil som kramas.

(skulle gärna posta egna bilder men har ingen kamera -.-)

Av Systray

Det finns men har inte hittat någon i sverige.

Av Systray
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aka_The_Barf
xx= kvinna xy= man!

QX då?

Av Systray

Sålänge man inte är kräsen och är ensam kan man nog leva på mat för under 1k i månaden. Sen är det ju bara att odla massor på sommaren och spara till vintern!

Av Systray
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dvärgen
* Pang * Pang *

Agreed. Volvo är för fjortisraggare ^^

Iaf här är min bil! Eller ja förra innan ja satte den i en stolpe.

Edit: Hitta inte en enda bild i datorn O_o Får se om de kommer senare!

Av Systray

När första ”Rambo” nådde biograferna 1982 fick tittarna se ett dödsoffer var 23:e minut. I den senaste versionen om krigsveteranen skördas ett dödsoffer var 23:e sekund, totalt 236 stycken.

Av Systray

"Nuw ska vi gå o lägga oss typ..du slutar ju snart..? Ah.. aja! Natt"

Well.. XD

Av Systray

Haha vi kommer inte åt vissa websidor i USA och dom kan inte spela wow. 1-0 oss säger jag!

Av Systray

9600GT no doubt.

Av Systray

Du måste önska också!

Av Systray

"Sov gott. Då ses vi kanske på lördag natt! Kramkram"

En tjej på jobbet

Av Systray

Kanske skulle önska nått lätt för att få liv i tråden?

Ge mig en bild på nån hårprodukt!

Av Systray

Finns det inte redan typ hundra såna här trådar?

Iaf:

1. Starcraft. Bästa spelet någonsin helt enkelt. Det spelet har _allt_.

2. Ocarina of Time till 64. Köpte de när de kom ut och spelat spelet om och om och om igen tills Majoras Mask kom ut.

3. MsRöj (ja seriöst ni anar inte....)

Av Systray

[PS2] Konstigt fel med Mikrofoner till Singstar?

Hej där allihop. Köpte mig idag ett PS2 och köpte sedan en till handkontroll, 2 dansmattor och 2 singstar mikrofoner. Nu till problemet. Allt funkar som det ska förutom att Singstar bara vill använda en mikrofon! Kopplar jag in mic 1 först så blir den blå och används och kopplar jag in mic 2 först så blir den blå och används. I början så gick det att få ljud i "den röda" också men då fick man skrika så man inte ens hörde sången. Vid sista testet så blev båda mikrofonerna "blå" samtidigt, men ingen röd.

Tycker detta är mycket märkligt och undrar ifall någon vet vad som är fel? Allt är köpt nytt. Min enda tanke är att själva "adaptern" (kablen som gör usb -> 2st 3,5mm) skulle vara trasig på något sett. Har provat med 3 olika singstar spel för övrigt.

Hoppas någon har en idé. Tack

Av Systray

Du vet inte om du har elektronisk eller mekanisk insprutning va?

Kollat spridarna? Lambda sonden? I vilket fall. När du "fått igång" den aka kunnat köra normalt, om du stänger av den direkt, går den som den ska direkt då när du startar eller börjar problemen om då?

Sen för övrigt skulle jag skrota bilen ^^ Hur mycket pengar kan man få för en 20 år gammal volvo utan tank/trippmätare? Köp nått annat märke (gärna franskt för folk tycker inte om franska bilar så dom är billiga ) typ citroen Köpte en Citroen Xantia -94 utan större fel för 3000kr för 3 år sen. Försök få en volvo i de skicket för de priset!

Av Systray
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darkages
Herre gud det är ju sinnessjukt!
Hur kan du påstå att en sån dygnsrytm skulle vara normalt?
Urbota dumt säger jag.

Edit: slingra dig inte ur ordet normalt nu, jag menar alltså att du skriver att du inte kan förstå varför folk inte kan vara upp till 4 och vara i skolan kl 8.

Det jag menade med normalt var att nästan vem som helst kan få in 8 timmar sittandes vid datorn per dygn, inte att sova enbart 3 timmar per natt Det inkluderar timmen i datasalen, halvtimmen vid datorn innan skolan, när man chattar me polarna på msn osv. Mina flesta timmar kommer från filmtittande nuförtiden. Sitter med dubbla skärmar och har msn/skype/irc på ena skärmen å nån film på andra.

I alla fall i mitt "fall" så var det väl inte så illa som det låter, jag hade håltimmar ibland och kräver inte alls mycket sömn, men det mest viktiga var nog att jag inte gjorde nånting i skolan förutom det man var tvungen (nått arbete i månaden och skrev nått prov varannan vecka) men det funkade för mig. Visst inga topp betyg (snitta 12,6 tror ja) men jag hade inte pluggat mer även om jag inte spelat. Sen kommer ju den viktiga fråna, hade jag kunnat snitta 17+ om jag verkligen gjort det jag skulle? Ja, antagligen.

Det som fick mig att lägga ner wow var när jag var GM på en av de största privatservrarna och kände när jag var med min flickvän att "ja måste in och fixa Nefarian spawn". De kändes bara fel att ens tänka tanken, att ett spel skulle gå ut över Real Life. Så ja slutade

Av Systray
Av Systray
Citat:

Ursprungligen inskrivet av edgren
Har för mig att en polare till mig levlade upp från 1 till 70 på bara nån timma. Dock på en privat-server.

Med boostad XP ja. Svårt när man får 10x XP per kill och quest Själv har jag som rekord levlat en Warrior solo 1-60 på 36 timmar. Dock också på privatserver med 2x XP.

Men OnT: Har ni aldrig hört talas om Athene eller? XD Han är ju asball.

Av Systray

Inte för jag vill gå offtopic men jag kan inte förstå hur folk _inte_ kan förstå hur man kan sitta så "mycket" som 8 timmar om dagen? Jag sitter vid datorn mer än 8 timmar dagligen normalt sett även om jag inte spelar. När jag spelade under min gymnasietid hade jag skola mellan 8-15 och spelade i princip mellan 16-04 varje/varannan dag och spenderade helgerna till att vara social.

On topic däremot så låter det som en bra idé att prata med dom och säga att du vill ha bevis på läxorna innan dom får spela, annars funkar nog timern med låsta lådan fint.