Inlägg

Inlägg som LeVvE har skrivit i forumet
Av LeVvE

Vill ha glas på skärmen ist för plast och fullsize joysticks och inte den platta dåliga skiten som det är på joycons idag.

Av LeVvE

Hade väl helst sett ett pris på runt 25000kr men blir nog närmre 35000kr.

Av LeVvE
Skrivet av str8forthakill:

Saknas bara att Microsoft börjar sälja en tjänst där de låser upp system du glömt lösenord till.

Det gör Samsung, kostade 2000kr, en jag känner glömde bort mönstret för att låsa upp telefonen och fick skicka på "lagning".

Av LeVvE

Blir köp sen när det kommer fysisk release annars kan det kvitta, gillade ettan.

Av LeVvE
Skrivet av mihon:

Shit vad smidigt, nej men nu är jag övertygad.
Det blir att köra Edge som standard webbläsare.

Bättre än Chrome iaf :/

Av LeVvE
Skrivet av walkir:

Låter lovande! Men önskar främst att Microsoft sett över hur samtliga applikationer skalas i Windows.

Önskar att Microsoft sneglat mer på Gnome, KDE och macOS.

Tror inte jag haft några problem med Microsofts egna program och skalning, är tredje part som krånglat för mig och det är inte Microsofts problem att fixa.

Av LeVvE
Skrivet av Leiri:

Rings of Power. Lol. Undrar hur mycket Avatar serien kostade att göra, den netflix gjorde. Riktigt bra effekter och miljöer. Man undrar vad som kostade så mycket i RoP? Money laundering?

Avatar såg ganska budget ut så kostade nog mycket mindre.

Av LeVvE

FB2K

Av LeVvE
Skrivet av wargreymon:

Någon håller inte med dig = trolla?

För mig och fästmön fungerar joy-cons jättebra, men jag likt japanerna har lite mindre händer. Som tur är finns det ju sju miljoner olika sätt att få bättre grepp för er med större händer.

I jämförelse så är Steam Deck nästan för stor för mina händer, och hade gärna haft lite mindre, men går inte direkt att köpa tillbehör för att krympa den.

Jag har också väldigt små händer, joy-cons är objektivt dåligt designade för komfort då de är i första hand designade för att kunna användas som enskilda kontrollers.

Av LeVvE
Skrivet av lappen81:

Passar min hand perfekt, har inga problem alls .. bara köpa pro controller eller någon tredje part om du inte är nöjd

Vet inte om du sitter och trollar eller inte, att bära med sig en pro controller tar bort hela syftet med en portabel konsol.

Pro controllern är inte speciellt bra den heller men analog spakarna är iaf användbara.

Av LeVvE
Skrivet av lappen81:

Det stora felet med nuvarande Xbox och Sony är att det inte ingår vettig kontroller. Tycker det borde vara standard. Nintendo är ju ljusår före.

Joycon'en är grymt skön och gillar man inte den så kan man köpa pro controllern som liknar Xbox och Sony

Joycons är nog den sämsta controllern som Nintendo någonsin gjort, har bara använt alla sedan NES så det kanske finns nö äldre som är sämre men Joycons är värdelösa, små knappar, katastrofal ergonomi och dålig kvalitet.

De är inte formade för en mänsklig hand.

Av LeVvE

Vill inte ha nya joy-cons, behövs något mer ergonomiskt som HORI Split Pad Pro eller liknande.

Nintendo kör inte ens med analoga triggers...

Av LeVvE

Easly Access är bara ett till sätt att mjölka mer pengar från folk med FOMO.

Det är inte "Early Access", det är den riktiga releasedagen och alla "fattiga töntar" som inte vill betala 1000kr eller mer får ett litet straff när de inte vill betala fullpris.

Får börja kalla "vanliga releasen" för Peasant Edition.

Av LeVvE

Jag hade själv 2st P2414H som sidoskärmar i många år, "överklockade" till 75Hz.

Man kunde stänga av LEDn i powerknappen men gjorde man det så slutade standby att funka.

Av LeVvE

Har du kört ett grafikkort med aluminiumblock tillsammans med koppar? Du får kolla upp andra aktörer som Alphacool etc om de säljer kopparblock för just din modell eller din PCB.

Ser ut som du kört en loop med mixade metaller iaf.

Av LeVvE
Skrivet av petter_mattsson:

Har försökt gå på djupet med hur annonseringen egentligen är utformad. Fortfarande inte helt hundra, men vad det verkar är det inte någon video med ljud som det har handlat om under den här testfasen. Snarare att videon förminskas när man pausar för att ge plats åt en statisk annons och en QR-kod, som går att avfärda. Här är ett exempel från någon på Reddit.

Kunde varit värre men det kommer väl till 100% bara vara mer reklam på den reklamen som redan finns vad jag kan gissa mig till, om de tog bort en reklam innan videon så är jag helt på.

Av LeVvE

Säg att någon börjar prata med dig och du pausar videon, kommer det börja spela en reklamvideo då istället så man fortfarande inte hör vad personen du försöker prata med säger?

Är det bara statisk reklam?

Av LeVvE

Jag skulle vilja veta vilken typ av person som ens klickar på en reklambanner, jag har aldrig i mitt liv köpt något som har visats på reklam på en banner.

Reklam som pausar en video är det värsta som finns.

Om jag ska köpa något så går jag in på en butik och kollar vad som finns och sen kollar jag upp de produkter som såg intressanta ut.

Av LeVvE

Bara att vänta på OLED varianten då, enda anledningen till att jag har kvar min LCD variant av Switch ist för att ha köpt en OLED är för det är en av de som inte kan patchas av Nintendo.

Av LeVvE

Ser ju bara ut att gälla "svenska" butiker, massa andra butiker kör också med dropshipping som inte är svenska så kommer inte hända mycket överlag, morsan köper mycket på nätet och allt är dropshipping.