Inlägg

Inlägg som LeVvE har skrivit i forumet
Av LeVvE

Bryr mig inte speciellt mycket, har haft tips och rekommendationer avstängda sen dag 1 så kommer inte börja klaga förens det kommer reklam som inte går att stänga av. Den inställningen är bara en del att stänga av vid en installationsritual.

Man vet ju iaf varför man inte få ta bort hela rekommendationer sektionen i startmenyn, är dock inte tillräckligt för att få tillbaka till Windows 10 skräpet.

EDIT: Ska väl inte kalla det vanlig reklam heller, är ju typ bara rekommendationer på program, inte så man får ellos reklam för du kan köpa 3 par kalsonger och betala för 2.

Av LeVvE
Skrivet av Mono:

Viaplay är verkligen i bottenskiktet. Man kan tex hyra Dune: Part Two för 199kr, grymt kap. I HD...

Är billigare att KÖPA OCH ÄGA på 4K BluRay, inte hållbart för Viaplay.

Av LeVvE

Viaplay har större problem än att folk delar konto, tyvärr har de ingen plats på dagens marknad med deras pris och utbud. Jag har endast Viaplay via Telia och använder det inte ens, finns inget att kolla på, helt värdelöst.

Av LeVvE
Skrivet av GuessWho:

Om man lägger fjärren på soffbordet så är det ganska lätt att undvika sätta sig på soffbordet.
Men vad som helst kan väl hända antar jag.

https://www.youtube.com/watch?v=FJ97I9u1i7M

https://www.youtube.com/watch?v=v9YMQrGnp8k

Har inget soffbord

Av LeVvE
Skrivet av KingCobra:

Åhh en till som lägger fjärrarna i soffan. Min fru är hopplös med det, vet inte hur många filmer som pausats, stoppats på grund av att man rör på sig. Det är helt omöjligt att få henne att låta fjärren vara på bordet. Livet hade varit mycket enklare...

Skrivet av GuessWho:

Om du inte förvarar dosan i bakfickan så kanske du inte sätter dig på den lika ofta.

Det är lätt gjort, man kan nyss har valt en film att kolla på eller nått och lagt dosan åt sidan sen kanske man ska byta ställning och man sätter sig på dosan eller mosar den med handen.

Eller så sätter man på något för att ha på i bakgrunden när man krånglar med annat, sen när man är klar att sätta sig ner så slår man ner röven på dosan.

Kan ligga under kudden, filten eller mellan dynorna också.

Av LeVvE
Skrivet av Söderbäck:

De kan ju skippa youtube och netflixknapparna (även om de två antqgligen är de jag startar oftast).
Annars ser det bra ut alltså.

Tycker för övrigt det är rätt märkligt hur många TVtillverkare som fortfarande har den där 90talsdesignen med typ100 knappar på medföljande fjärrkontroll som ingen vill ha.
Flest knappar vinner inte 😁.

Tror man måste ha en Netflix knapp annars får man inte bli Netflix certifierad eller nått sånt, kanske kommer ihåg helt fel.

Vet inte om Netflix även betalar för att ha en knapp där.

Stör mig på Netflix knappen på min Shield TV, varje gång man råkar sätta sig på dosan så öppnar det Netflix.

Av LeVvE

Vem som helst kan prata och lova att allt ska bli bättre men ska blir intressant att följa vad som händer framöver.

All drama nu verkar väl vara mest runt EK USA men det gör ju inte saken bättre.

Av LeVvE
Skrivet av Chrillthebill:

Du får gärna utveckla varför Windows 11 suger. Personligen har jag haft en perfekt upplevelse, även på datorer från 2015.

/s?

Folk brukar installera typ StartAllBack och andra program som kraschar vid nästa Windows uppdatering och då är det Microsofts fel när det går sönder.

Det är mycket hat runt Windows 11 och att Windows 10 är gudarnas OS, tycker det är konstigt då jag kör båda och har kört båda sedan Insider och kan lätt säga att Windows 10 haft mer problem än Windows 11.

Har även jag haft en väldigt bra upplevelse av Windows 11 och enda problemen jag stött på har varit visuella.

Av LeVvE
Skrivet av Joppis:

Finns det inte en risk att Windows Update senare försöker uppdatera saker som är borttagna och då failar?

Då är det Microsofts problem och Windows 11 suger.

Av LeVvE

Köper i stort sett endast gamla begagnade spelkonsoler och spel, inget annat.

Av LeVvE
Av LeVvE
Skrivet av blue eyed devil:

Shit hur då? sista jag kollade gick det på runt 2700 kr, men du kanske körde zinc?

Japp blev svart Zinc Aloy, är sugen på GMK Chaos Theory keycaps också så kan bli dyrt igen

Av LeVvE

Jag beställde ett 80HE, ska komma någon gång i Augusti. Jag gillar Wootings Wootility så det var en stor anledning till att jag valde 80HE över andra. Är dock väldigt dyrt, blev en släng över 4000kr.

Av LeVvE
Skrivet av Shepherds pie:

Är detta reklam? Var är nyhetsvärdet? För att vara opartisk är det kanske bra att nämna att webhallen tar 499 kr för Deltaco GAM-040 Dual-Monitor skrivbordsfäste för 2x 13" - 32" och att det finns andra tillverkare och återförsäljare av skärmstativ.
Antar att det är en AI som skriver artiklarna och reaktionen sover eller har andra jobb som stadsanställda i grekland.

Jag håller mig borta från allt som heter Deltaco, vet inte varför men alla produkter jag haft från Deltaco har haft Ace of Sweden kvalité.

Av LeVvE
Skrivet av Ugga:

Undra hur det blir om man har streaming-paket hos t.ex Telia med flera tjänster för ett visst pris iom lanseringen av Max.

Kommer säkert bli som det blev förut för mig, de avbröt mitt 1års kontrakt jag hade. Jag fick välja på att avbryta kontraktet eller betala ett högre pris, kul att kontrakt bara fungerar åt ena hållet.

Av LeVvE

Tråkigt nog kan ingenting rädda Battlefield för min del så det spelar ingen roll vad de lägger till, även om de av någon anledning lyckas att rulla ut ett bra spel är det fortfarande EA och jag vägrar att ge EA pengar.

Av LeVvE
Skrivet av Aphex:

Hur många av er som sa att ni skulle byta till linux i förra windows-nyheten har faktiskt gjort det?

Är nog fler som bytt tillbaka till Windows än de som bytt till Linux. Har varit "tvungen" att använda Linux i många år och skulle aldrig använda det som mitt main OS.

Av LeVvE

Jag har haft Microsoftkonto sedan nyckeln var låst till kontot, när man installerar Windows mer än 5 gånger annars så fick man typ slut på aktiveringar med din nyckel även om den var äkta, du fick lov att ringa till Microsoft varje gång du vill aktivera Windows igen efter det, kul.

Av LeVvE
Skrivet av D3str0yer:

Varför inte? AI är skitbra på det vi människor tycker är tråkigt och mindre bra på det vi tycker är roligt (kreativitet).

Vad jag sett är det helt tvärt om? Vart är AIn som rensar avlopp?
"AI" kommer inte göra vanligt folks liv bättre.

Av LeVvE

Jag kommer använda SmartTube så länge det går iaf.