Inlägg

Inlägg som Dangerdan har skrivit i forumet
Av Dangerdan

Vet inte om någon nämnde det här men Cmore och Tv4 Play finns inte i någon WebOS Tv att tillgå. Det blir ett annat medium för att kunna spela upp dessa appar så som Chrome Cast, Apple TV et c

Av Dangerdan
Skrivet av Dahle86:

Enda felet är att du får det att låta som viruset har ett mål. Det finns inget mål eftersom man inte styr mutationer men resultatet blir det samma. Dör värden för fort hinner det inte spridas. Blir symtomen för svaga lyckas det inte spridas. Så mutationer som håller värden på rätt nivå kommer automatiskt sprida sig bättre.

Är väl åt något sådant min tankar går. Högst personliga och ingen vetenskap bakom

Av Dangerdan
Skrivet av hasenfrasen:

Man kan bara antas vara immun, något man inte vet mer specifikt om idag. De som nyligen i dagarna torskat på covid-19 för andra gången hade fått en annan variant än den första. Hur många genvarianter av covid-19 det finns är det inte heller någon som vet med exakthet - och det är väl virusets natur - att anpassa och förnya sig.

Precis som du skriver! Virusets natur är helt enkelt att överleva. Som så mycket annat.
En aggressiv form som tar död på massor är absolut inte lika effektivt som att "förvandla/utveckla/mutera" sig till något som kan leva vidare med att folk överlever och kan ta emot det igen.
Egna tankar:
Viruset dök upp i världen, testade sig fram. Inser att det är för aggressivt. Muterar och hittar en väg där det överlever tillsammans med människan. Det är kanske där vi är om något år. För många dör ännu.

Av Dangerdan

Ta mina pengar!

Av Dangerdan

Final Fantasy VII

Av Dangerdan

Ta mina pengar!

Av Dangerdan
Av Dangerdan

Är endast intresserad av NUC alternativen med denna setup. Undra om XE kommer ge de framsteg jag väntat på. Annars blir det en Asus mini pc med AMD setup nästa gång.
https://www.inet.se/produkt/2217838/asus-minipc-pn50-amd-ryze...

Av Dangerdan

@deV666: Absolut, vi har det övriga där också! Hos dem bygger det på att du har övriga delar men
tittar man på det blir räntorna riktigt bra.

Av Dangerdan

@deV666: Vi kör Skandia med 1.37 på 3 år

Av Dangerdan
Skrivet av anon301768:

Utan att på något sätt försöka bagatellisera faran med coronaviruset så kan det ändå finnas skäl att sansa sig en smula.

Varje år dör cirka 200 personer i Sverige av vanlig influensa. I världen minst 300 000.
Detta utan att det plockas fram några ansiktsmasker eller sätts på några skyddsdräkter. Inga svarta rubriker går heller att hitta på världens nyhetssajter. Ingen ställer in fotbollsmatcher eller olympiska spel. Inga skolor stängs.

Smittspridningen pågår ohejdad.

Att den vanliga influensan varje år plågar tiotusentals svenskar och dödar flera hundra och långt många fler i världen har vi på något sätt accepterat som ett faktum. Något det inte går att göra så mycket åt.

amen!

Av Dangerdan

Skulle inte ta ut en bil på lån. Kontant eller inget!

Av Dangerdan

Fin fin Gubbe!

Av Dangerdan

@Bascule666: Kul att se :). Jag sitter med i Styrelsen i vår förening (innerstan i Stockholm) och lyckades få precis samma avtal som Er.
Allt blev klar 1 Januari i år.

Och ja, det är inte 0:- . Allt är inbakat i våra hyra men ökningen från tidigare uteblev vilket känns som 0:-

Av Dangerdan

Fortfarande samma poäng!
De har alltså inte ännu släppt 10 (även om det är snart) så är det på g att hoppa på nästa tåg.... det är så passa snabbt efter så jag ställer fortfarande väldigt fundersam...

Av Dangerdan

Blir förvånad över att NUC 10 inte hunnit lansera ännu och redan nu är det på g för att sätta fart på NUC 11. Kanske vill göra allt för att få ut XE?

Av Dangerdan

Jag har sedan många år köpt mitt skydd från Sena Cases . Gillar designen och skalet håller telefonen hel. Att jag sedan gillar att sätta mina initialer i guld på framsidan är en annan sak :).

https://www.senacases.com/collections/iphone-11/products/ultr...

Av Dangerdan
Skrivet av GTXfarsan:

Vad skönt att det löste sig

Av Dangerdan
Skrivet av GTXfarsan:

Rensa Cachen funkade inte.

Installera standalone funkade tyvärr inte heller, får detta felmeddelande.
https://i.imgur.com/LTmKFSW.png

När det dyker upp fel som det där brukar jag sonika installera om Windows. Har hänt och är bästa lösningen enligt mig...

Av Dangerdan

Kul att ni kör vidare på temat!