Inlägg

Inlägg som Patric_Juarez har skrivit i forumet
Av Patric_Juarez
Skrivet av EBurkis:

Hmm, ska leta runt lita på leverantörs hemsidan till jobbet. Kommer på lita olika alternativ, första som jag kommer att tänka på tankar från Eleaf GS-Air 2 Dual Coil Airflow Adjustable Atomizer
Eleaf INano Atomizer
Eleaf GS BASAL

Skrivet av TaunyTiger:

Om man ska köpa en ny e-cigg. Har en gammal kangertech EVOD2. Vad ska man köpa då?
Kikade lite på denna:
https://www.cigoteket.se/e-cigg/startkit/smok/smok-alien-kit/

Beror helt på vad du är ute efter.
*Stora moln
*Mycket Smak
*Smidig
*intrigerat batteri
*Separata batterier
*MTL (Som en cigg, inhalera först i munnen och sedan till lungorna)
*DTL (Som en bong, kontinuerligt inhalering direkt ner i lungorna)

Själv föredrar jag att inte ha touchpad funktion, vilket smok alien har men de som gillar sånt har skrivit bara bra saker om Smok alien. Den är ju en bästsäljare av en anledning. Älskar dock deadhand-knapp, så det är ett plus. Kan tycka att baby-beast tanken är lite för klen för min smak men den kommer du goooderligen bra för dig som går från en evod2. Har bara testa några puffs från polarens baby-beast, så kan inte ge en gedigen recession på denna.

https://imgur.com/a/uOgLJ Har dessa hemma som jag vill bli av med. Kolla om du hittar något intressant.

Av Patric_Juarez
Skrivet av EBurkis:

Tjena tjena swecvape, håller på med ett litet moddningsprojekt och behöver hitta en lagom smal och avlång vape. Eller rättare sagt så behöver den bara vara smal i ungefär 4 centimeter sen kan den vara lite bredare. Någon som har tips på vad för.vape som kan funka ?

Lite mer specifik, så kanske. Vad är smal i 4 centimeter?

Kom med bredd och höjd.

måste hela kittet vara smalt eller bara tanken?

Av Patric_Juarez
Skrivet av SexMachine:

Rent nikotin kommer försvinna vid nyår. Det kommer iof 60ml flaskorna också att göra så det kommer bara bli shots kvar alternativt 10ml flaskor. Det kommer att bli avsevärt mycket dyrare att vapea från och med nyår. Själv använder jag rent nikotin 100mg nikotin och får då typ 6 liter juice att spä med essenser för typ 7-800kr. Nikoshotsen är avsevärt mycket dyrare samt att short fillsen är designande för 3mg styrka medans jag själv föredrar 6mg.

6000 / 800 = 7.5kr/ml, Betalar du 7.5kr/ml för dina DIY juicer? Låter riktigt dyrt.

Har nu skapat min egna short fill juice. Den är designad för 6mg eftersom jag tycker det är bättre att de som gillar 3mg råkar få lite mer arom än att de som kör 6mg får mindre (Designat för 3mg). Känns snålt enligt mig.

Ha beställt bättre nikotin just nu och hoppas på att kunna erbjuda den för 19kr flaskan. Då kommer slutkostnaden för mina juicer på 6mg hamna vid 3,99kr/1ml. Ska ta fram mina smaker som rena aromer + baser och sedan sälja dessa som paket pris. Priset lär ligga på ca 2,6kr/ml för 6mg då.

Utifall att de börjar skatta nikotin så har jag beslutat mig för att köra detta som servicevara. 0kr vinst. Så priserna kommer inte förändras för slutkonsumenten.

Av Patric_Juarez
Skrivet av Viochee:

http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/09/inkomstokni...
Nu vill de beskatta e-juice... man blir ju så jävla trött
2kr per ml... vilket de tycker är rimligt då de anser att 10ml motsvar 100 cigaretter

Har fyllt i denna https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKoefj-HWbRsrX97-5M...
men lär ju knappast hjälpa

lagen som beskattning är inte riktigt fastställd än som jag förstår det, då de även verkar sikta på att driva in e-cigg rakt in i tobakslagarna med vanliga cigaretter... Så vi får se vad som händer där.

Av Patric_Juarez
Skrivet av FireFox:

Fick hem min första mod från Vaporesso nu i veckan, en Revenger X med NRG tank. Riktigt trevlig mod med touch istället för fysiska knappar.

http://i63.tinypic.com/2wegcnp.jpg

Ps. kan man göra bilden mindre med IMG taggen?

Nice, hur ser 510 gängan ut? Jag har en Vaporesso Tarot Pro 160W mod. Den är skit bra förutom att gängan är upphöjd, vilket resulterar i att alla tankar sitter löst, de vickar när man rör på dem... Får bättre tryck ur 2 batterier på denna än 3-batteris moddar.

Av Patric_Juarez

http://e69314tcrdofckdco9pfjmvh7m.hop.clickbank.net/

Pröva dena guide. Kostar men smakar mycket gott.

Av Patric_Juarez

Moderkortet på 54° C farligt?

1.Hjälp med överklocking. Mitt moderkort (asus M4A78-E) ligger på 54°C. Vilket jag tycker låter mycket. Vad tycker ni?

2.Tänker köpa en cpu kylare och fastnade för Thermaltake BigTyp VP eftersom den har en extra fläkt som jag kan rikta rakt ner på nordbryggan .
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=323206&o=inkfrakt

3.Har märkt att mitt moderkort har något som gör att den klockar ner minnena till 800mhz när man har 2st eller något liknande. Samtidigt står det att moderkortet klarar av överklocking på minnena ända till 1200mhz.

(Från User guide) Due to CPU limitation DDR2 1066 MHz is supported by AM3/AM2+ CPU for one DIMM per channel only. For system stability, When four Dimms are installed all DIMMs run at DDR2 800MHz as the default setting.

Fattade inte vad dem menade med det menar dem då att jag kan bara ha 2st minnen med 1066mhz och att båda måste sitta i de 2st gula slotserna eller de 2st bruna slotserna.

Av Patric_Juarez

Var det bara jag eller märkte någon annan att han som skrev reviewn hade fel med programbara knappar när det gäller stinger. Jag använder stinger och jag har 6 programbara knappar plus 3 olika modes vilket kan även ses som 18

Bytte från razer lachesis till stinger och är hel nöjd eftersom jag inte gillar att razers möss är gjorda för både vänster och höger förutom deathadder den är värkligen skön... Men inte skönare än stinger :>

Skulle gärna villja testa cyber snipa S.W.A.T och gämföra den med stinger eftersom stinger värka vara uppgraderingen på den :/

Sen har jag alltid gillat A4tech produkter lika mycket som companion cube så skulle räkomendera dem starkt om du inte vill slänga ut 500kr på en mus

Hmm. Såg att många inte tycker om namnet på stinger musen... Wtf, ofta man bryr sig om sånt. Sen säger man ju stinger och inte hela namnet.

Det man vill ha med en mus är ju att den ska vara skön och ha bra macroprgram. Hehe, jag kan spela in mer än 500 egenskaper på en knapp. gömfört med razer som bara kan ha 7.

Av Patric_Juarez

Nej man kommer inte behöva sli och ja ditt grafikkort kommer kunna ta nytta av mjuckvaran (När den kommer -.-') Det finns en beta redan ute men den krånglar en del.

Det mjuckvaran gör är att... Tex ett ageia kort hade 10 processorer medans nvidia's nya kretsar G92 har över 100 något så då kommer mjukvaran ta 10 av dem där 100 och använda det till physX, Tydligen ska det funka bra men med tanken på att det är NVIDIA så är ordet "Bra" = 25fps -.-' Nvidia the way it´s meant to be played, my ass.

Alla spel som har support för NVIDIA laggar. Jag vet bara ett spel som inte gör det och det är UT3 >.< (Tacka satan för HD4xxx. Det slår även GTX280 i typ 1-2 Spel med första drivers :'D, I always believed in you guys. Since 9800pro)

Namen så om du söker på google efter "NVIDIA physx download" så kan du nog få tag i betan.

(BTW HD4870 i crossfire = 300fps i cod4 med maxad AA och AF O_O Pööh *Kalleankaljud*, Vet ej om man ska lita på fraps men iallafall)

Av Patric_Juarez

Hahaha, Sorry men jag var rätt trött, XD Aja Ville mäst veta om det fanns några filmer som Secret window och tack som fan för "The forgoten" Inte vad jag förväntade mig men det var fan bra

Av Patric_Juarez

Ageia PhysX/Nvidia PhysX i de nya GTX 280

Hejsan, Hörde från en kompis att GTX 2xx seriern ska ha NVIDIA PhysX typ, Vet ej om han sa det bara för att han var iriterad eftersom jag sa att "Det är synd att det inte går att få tag i ett ageia kort nå längre. Såg ett för 600kr men det försvan :(. (Har alltid var en fan för ageia men alldrig köpt kortet eftersom jag alldrig har pengar typ eftersom slösar upp dem på mat XD)" Han är derimot tvärt om och jävligt envis. Tur som fan att han inte är ine på någon relion, fy fan.

Iallafl så sa han att dem ska nu tydligen göra så att du kan använda halva gpu:n åt physX och andra åt graphic eller köra 2st i sli och låta det ena stå för physX i dem nya korten som kommer. Jag vet att att jag läste någon artikel om att du kunde med 8800 seriern i Sli så ska du kunna med ett program göra så att ena baserar sig på physX men ja, är något av deta sant för all reklam försvan efter typ februari eller något

Någon som har ett kort till salu XD

Av Patric_Juarez

K

Av Patric_Juarez

Wow O.O kommer inte ihåg att jag skrev nåogot som det här, shit måste hara varigt jävligt trött. Kom bara ihåg att jag skrev något om secret window innan jag gick och la mig XD

Av Patric_Juarez

Fler filmer som Secret window

När jag var 12 såg jag en review om filmen Secret window där han gav den en 2 vet inte direkt varför jag kommer ihåg det men mitt minne är inte så normalt. Slutar väll med den här sjuckdomen som gör att man glömmer allt, kommer inte ens ihåg vad den heter XD.

Any way jag såg filmen igår/idag vet ej direkt, har vänt på dygnet rätt häftigt nu när det är sommarlov. Jag vart chockat hur jävligt bra den var, jamenar hur fan kan man ge den en två. Story:n blir bara bättre ju mer jag tänker på den. Justja måste berätta något sjukt. Jag minns att jag vaknade idag och hade somnat på mitt ben så det är så där avdomnat. Så jag flyger upp så bloded ska börja forsa igenom benet igen. Dummt nog så försöker jag använda benet och slutar med att jag flyger rakt in i min byro. Blev jävligt förbanad men när jag lungade ner mig och benet var normalt igen så började jag as garva när jag tänkt på hur det såg ut. Sedan slog det mig att man borde använda det till en scen, avdomnat ben på mårgon. Komedi?XD Iallafall när jag väl ser filmen så händer skiten i film inte likadant men just att de använder avdomnat ben på ett roligt sätt det är fan obehagligt :/ med tanken på vad filmen handlar om, Lite långsökt men iallafall. Lite senare gick jag in på imdb eftersom jag vill se vem som hade skrivigt filmen och vem som gjorde den. Självklart har han som gjort den gjort den nya Indiana Jones filmen. Vilket min kompis såg igår...

antingen är jag paranoid men det är fan obehagligt när man hittar conection men olika saker typ samma känsla som när du tänker ringa någon och så ringer dem dig eller Déjà vu XD. Våre ändå inte så kostigt eftersom det känns som om varända dag är samma med tanken på att jag sover typ 08:00-18:00 så det känns inte som om dagen byter dag >.<

Aja nu till fråga till ni som har sett filmen, Vad tyckte ni om dem men framför allt vet ni några fler filmer som är liknande Typ mystiska thriller med psycho aktig story, Inga splatter filmer... sånt är bara skit som typ house of wax. Jag vill ha riktikt bra story en som driver med ens hjärna typ. Förresten vad heter den där filmen, Han alldrig se den. Gick på bio för kanske 1-3 årsedan. Den handlade om typ någon mamma där allt i hennes liv börja försvina typ hennes son och hennes man minns inte henne (Eh, Fatta äkligt om det händer i irl) och i reklamen ser hon något underlikt och sen ser man typ någon som har med saken att göra och hon/han typ slungas iväg av en storm eller något:P I fall ni känner igen filmen skriv det också.

Av Patric_Juarez

Vah, Hmm, Det var det jävligaste att dem inte skulle lysa men å andra sidan måste jag ha alla 3 eller ? det kanske följer med SATA kablar i moderkort eller liknande ???
Angoende nätagget så beställer jag allt från datorbutiken så is typ inte beställa separate delar från anndra ställen.

8GB billigt = 1200-1500kr O.O, Kör du med pappa betalar eller vad?.. Jag är inte gjord av pengar >.<

Av Patric_Juarez

Hmm, Titta nyss på en ny muss från cyper cnipa (stinger) ser riktigt bra ut faktisk, Skön design för handen, snygg och macros. blir nog en sont om jag får solt mitt system

Av Patric_Juarez

Corsair 450w kostar 695 typ :/

Av Patric_Juarez

Vad heter skärmen du använder.
Jag gick in på prisjakt och hittade 2st skärmar som fångade mina ögen den ena heter Acer P223W och den anndra Asus MW221C

Acer P223W hade färre saker men var ungefär 600kr biligare (Fattilapp här:up: )
Det som var rätt bra med Asus MW221C var att den hade 2ms, mycket bra till film men jag spelar ju mäst så ja, Är det värt att köpa Acer P223W det skäns bara som att den ska gå sönder direkt eftersom den är så billig

Eh.. Märkte att ingen har Asus MW221C på lager (Bristvara)

Av Patric_Juarez

Ja, Själv hade jag tänkt köra XP inte vista så 4gb är helt onödigt, Och crossifre/sli litar jag inte på än, det är för buggit och du får ej ut 100% av kort vilket är enormt slöseri med pengar. Sen kan jag alltid välja att köpa ett HD4870 istället för 40, vilket blir typ 400-600kr dyrare.

Av Patric_Juarez

Fenomenalt Dator paket

Hejsan, Nu ska man köpa helt nytt system. Både kringutrustning och dator ska förnyas helt. (När jag solt moppen >_<)

Jag har satt ihop så bra som möjligt för så lite som möjligt (Krösussork ihög personlighet )

Datorn kommer att bestå av:
Cooltek Storm med en extra 120mm därbak <-Chassit 462kr
Sony NEC Optiarc AD-7203S <-DVD brännare 299kr
Hitachi Deskstar T7K500 320GB 7200rpm 16MB SATA2x2 (Som ska köras i raid)<-Hårdisk 914kr
Revoltec SATA-kabel 50cm UV-reaktiv gulx3 (:P design för fan)<-SATA-Kablar 177kr
MSI P35 NEO-F iP35 <-Moderkort 749kr
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz <-Processor 1475kr
KingMax x31024MB DDR2 PC2-6400 <-Ram minne 537kr
HD4850 (Det ska tydligen kosta 1500kr men säljs för 1700kr på dustin men det finns ju alltid en biligare variant) <-Grafikkort 1600kr
Cooler Master Real Power 450W <-Nätaggregat 595kr
ESD-armband, kabel och klämma <-Montering tillbehör 95kr

Nu till kringutrustning:
HP w2207h 22" TFT (Vet att den blöder men omg jag älskar det, en kompis har den) <-Skärm 2740kr
Multimediatangentbord (Finns på clasholson hur skönt som hälst >.<)<-99kr
Roccat Sense Glacier Blue <-Musmatta 220kr
Cyber Snipa Stinger Gaming Mouse <-Mus 520kr
Cyber Snipa Sonar 5.1 eller Aonike K737 (Har ni cyber headset,skriv vill veta mer) <-Headset 650kr / 300kr

Så datorn kommer att gå på 6903kr
och kringutrusningen på 4229kr/3879kr
Sammanlakt plus frakt blir det 11432kr eller 11082kr

Vad sägs som den då Bra paket eller ???