Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Bolli har skrivit i forumet
Av Bolli

Efter dina senaste ändringar så ser det lite bättre ut. Jag är långt ifrån en expert och låter någon annan avgöra om watten räcker till eller inte. Spontant så känns det smidigast om du frågar personen du fick hjälp av som har lite bättre koll på listan?

Lycka till

Av Bolli

Jag har varit i en liknande situation. Jag ringde också kundservice och sade upp abonnemanget. Trots detta skickade de ut räkningar i flera månader efter att det skulle ha upphört. Anledningen till att jag inte reagerade något speciellt till en början var för att det låg på e-faktura och var ett studentabonnemang för 19kr/mån.

Hur som helst, jag ringde åter igen upp kundservice och jag får höra skönsång; "Jag ser inte att du skulle ha ringt tidigare och sagt upp ditt abonnemang".

Tyvärr så är allt så mycket svårare utan dokumentation, och jag lärde mig att få kopia på allt i skrift efter min incident. Lösningen på mitt problem, kommer likaså vara lösningen på ditt såvida du går tillväga likadant.

Skrapa ihop din story om att kundservicen uppenbarligen inte lyssnar. Fråga hur du ska gå tillväga för att få tillbaka dina pengar som du betalat ut och varför inte ifrågasätta de anställdas kompetens när du ändå är igång?

Sedan skriver du ditt brev/fråga öppet, på deras facebook, så alla kan läsa. Du kommer få hjälp fortare än någonsin, lycka till!