Inlägg

Inlägg som EtZi11 har skrivit i forumet
Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 2infinity
håller med HazZarD, ge det lite tid så är alla tillbaka på samma spår

@compaqoffer, håller med, Pontén har inte alla hästar i stallet.

Du ska nog se att han inte ens har något stall.

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av leksak
Sverige borde gå ur EU.
EU var en fin tanke, men har blivit korrupt och motarbetar sina ideal.
Idealen för EU var att de skulle samarbeta och öka mänskliga rättigheter efter andra världskriget.
Men det har blivit korrumperat och används nu som förtryck och ta bort yttrandefrihet med censur, etc.

Men FN är iaf värst. FN är full av diktaturer från Afrika och mellanöstern som röstar för sina diktatur förslag.

Om du läser min post lite längre upp så märker du att det i princip är omöjligt att gå ut ur EU!

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av flancen
skojjar du lr? klart man måste kunna gå ur EU om man inte vill vara med?

Hej jag letade upp information om det och fann detta. Saxat från www.eu-upplysningen.se

Citat:

EU:s fördrag gäller på obestämd tid. Det finns inga fastslagna regler för hur ett land kan gå ur EU. Om ett land skulle gå ur EU skulle det kunna ske genom internationella förhandlingar grundade på folkrätten. Medlemsländer som bryter mot de mänskliga rättigheterna kan förlora sina rättigheter inom EU. Om ett EU-land inte uppfyller sina skyldigheter mot EU kan det eventuellt straffa ut sig ur unionen.

Fördrag på obegränsad tid

Fördragen innehåller inga regler om ett medlemslands utträde ur EU. I EG- och EU-fördragen liksom i Amsterdamfördraget och Nicefördraget står det också att "Detta fördrag har ingåtts på obegränsad tid". Det enda av de grundläggande fördragen som hade en tidsbegränsning var Fördraget om upprättandet av Europeiska kol- och stålgemenskapen, som upphörde att gälla den 23 juli 2002.

Vilket säger att man har gått med i EU på obestämd tid. Och man kan bara uteslutas ur EU om inte följer EU eller bryter mot de männskliga rättigheterna.

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kromgol
Men vem vet vilket parti som är rätt? Alla partier kan komma med tomma ord och låtsas jobba mot det som vi tycker är fel, men vad hände när vi kanske röstat igenom det partiet?

Det kanske ändrar allt, insätter ännu mer frihetskränkande lagar etc.

Det, går inte att undvika.

Jag kan bara tala för mig själv men både sossarna och de borgeliga svek mig i och med FRA och IPRED. De var en den som skrev massor av snyfthistorier efter FRA om att de hade röstat fel allt för att fjäska röster! De vill få oss att tro att de är på våran sida medan vi vet att de inte är det för då borde de ha röstat nej till FRA och IPRED. Det enda partiet som jag anser vara vettigt att rösta på är Piratpatiet. Säga vad man vill om deras arbetspolitik mm (det finns ingen). Det är ett sakparti och det skulle inte finnas överhuvudtaget om det inte fanns ett bohov för det. Jag lägger gärna min röst på PP för att förhindra vad våran generation har fått uppleva FRA, IPRED mm.

Varför ska inte samma integritets lagar gälla på internet som ute i verkligheten?

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jeddan
Sverige ut ur EU!

Tyvärr är det omöjligt då när vi skrev på att gå med i EU så stod det i den lilla texten att man inte kan gå ur EU när man väl är med i EU. Dock kan vi den nya generationen påverka genom att rösta på rätt parti! Vi kan också påverka politiker genom att rösta och demostrera för att visa våra åsikter!

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11

Eller så kör man ssd hårddiskar och har en defribliator bredvird skrivbordet och sedan när någon "obehörig" person kommer så är det bara att " charge, clear boom" så dör allting i datorn. Kanske lite nördigt men det funkar.

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Virre39
AMD vill alltså inte att man ska köpa processorn, för att det är fel? Om en neutral person väljer amd istället för intel, då denne inser att den kan tjäna prestanda, så borde denna person enligt amd köpa intel istället, för det är fel ändå...

Visst, kanske inte så, då de tjänar mer på X4 än X3, men fortfarande...

De vill kanske inte att de ska sälja slut alla X3 då de måste inaktivera en helt frisk X4 och sälja som X3?

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Crippa90
Det ser man. Lär väl inte tas bort vid ett eventuellt regeringsskifte.

Helt klart kommer det inte tas bort vid ett regeringsskifte men ett generationsskifte hade inte suttit fel!

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11

Marknaden för anonyma tjänster kommer ju explodera efter denna lag går i kraft och det verkar ju också som att datalagringslagen går i kraft. Men det gillar säkert alla mysiga pedofiler som gärna vill surfa anonymt. Verkar som man sätter dit piraterna men släpper pedofilerna lösa! Det verkar som politikerna har fått det här lite om bakfoten.

Mvh EtZi11

Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nilsie
Om bilden skulle ligga _konstant_ på 30fps skulle jag vara jätteglad, det gör den dock aldrig. Men fortfarande, konstant 50fps är mycket skönare än konstant 30fps, men jag förstår din poäng

När jag köper grafikkort så är jag inte intresserad av hur snabbt det "egentligen" är. Jag ger tusan i vilket bara det presterar bra i spel. Om vi säger att var femte spel har en grym spelmotor och att 4870x2 presterar bra i de spelen medan gtx295 är bättre i resten och korten skulle kosta lika mycket, så skulle jag köpt gtx295 oavsett vilket kort som är bäst "egentligen". Och jag tror att de flesta tänker likadant.

Men jag vill inte klaga på alla och vara sur så tro inte att jag är whinaren nummer ett utan jag ville bara få fram mitt resonemang

"Jag märkte av att ingen ställt den uppenbart VIKTIGASTE frågan än... ;
Klarar det av att maxa Crysis? "

Jag är förvånad att den frågan kom fram först på sida två xD brukar ju vara det enda folk snackar om lol

Jag förstår ditt resonemang helt klart. Min tanke var dock att det måste ju komma bättre spelmotorer i framtiden även om man nu inte kan "köpa för framtiden" så kanske inte alla vill punga ut med ca 5 k varje gång det kommer ett nytt "monster" graff. Även om det i framtiden finns bra mkt bättre kort så kanske 4870x2 "håller" längre bara min spekulationer.

Sedan till priset så tkr jag inte att det motiverar mig till att lägga ut 5500 på GTX 295 när man får 4870x2 för ca 1500 billigare. Men härmed säger jag inte att GTX 295 är uselt helt klart är det bättre än 4870x2 borde det inte vara det när det är ett (cirkus mellan tummen o pekfingret )halvår nyare? Synd att inte CPU marknaden gick lika mkt framåt som GPU marknaden.

Med Vänliga Hälsningar

Av EtZi11

Helt klart presterade GTX 295 bättre än 4870x2 i de flesta fall men man såg att 4870x2 klev steget upp när det gällde Unreal Tournament 3 som gör att man vekrligen ser vad kortet presterar då den har en grym spelmotor borde man inte titta mer på vilka spelmotorer man använder då det verkar vara det som avgör hur bra kortets prestanda blir?

Med Vänliga Hälsningar

EtZi11

Av EtZi11

Skulle inte tro att den prollen skulle flaska. byvall din är ju inte mycket bättre så jag skulle bli förvånad om en E8400 skulle flaska till 4870x2.
Även om det verkar skumt med 13k i 3dmark06 så är det nog nått annat än prollen. Men om du vill kan du ju klocka med orginal fläkten min ligger på 3.6 med orginal fläkt.

Av EtZi11
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aeqvist
Som du citerade själv från Guru3d....det står fortfarande system under full load så grafikkortet drar inte 440W....som när sweclockers testade kortet...SYSTEMET drog kring 300W~ (orkar inte leta reda på testet men någonstans vid 300W...)

SÅ NEJ! DU BEHÖVER INTE MER ÄN 500W FÖR ATT DRIVA DETTA KORT MED HELT OKEJ ANDRA KOMPONENTER!

Jag ville få reda på min datorförbrukning och vi hade en elmätare hemma. Sådan som brukar sitta i ett elskåp och mäter hela husets el-konsumption. När jag spelade GRID på högsta och tankade samtidigt så efter en timma så hade den dragit 300Wh så ni som säger att man behöver 1000W nätagg till ett 4870x2 kan ju slänga er i väggen Peace

Av EtZi11

Hej

Jag har ett 4870x2 och är helt ny med detta med folding men undrar om det är någon som vet hur man gör för att folda med båda prollarna på grafikkortet?

Av EtZi11

Har foldat med mitt grafikkort några dagar nu och jag tycker det går väldigt bra. Har ett 4870x2 som brummar på. Dock kan man inte spela samtidigt, men jag foldar då jag inte spelar på datorn.

Av EtZi11

Man går in på profiles i CCC och sedan skapar du en ny profil med något roligt namn. Sedan i vista är det iaf så att man trycker på start och skriver i sökfältet längst ner "appdata" du går du in i den mappen du får fram. sedan öppnar du "local" mappen sedan "ATI" och därefter "ACE" sedan "profiles" Sedan hittar du en fil som heter likadant som din profil du skapade. Öppna den med wordpad sedan scrollar du ner och på min står det "FanSpeedAlgorithm_1" och där det står "automatic" Ändrar du till "Manual" sedan går du några steg ner så står det "FanSpeedPercentTarget_1" och där stod det på min "29" från början men jag har det på 35 vilket är i procent hur mkt fläkten ska snurra.

Sedan måste du spara filen du ändrade i och sedan aktivera profilen i CCC så ska det nog fungera.

Av EtZi11

Det tror jag inte jag kollade förut och då låg den ena GPU:n på 99% load och den andra på ca 24% så jag tror inte jag kör på båda vet ej hur man ställer in detta. Jag skulle ju kunna köra på båda men vet inte som sagt hur man gör. Tacksam för svar.

Av EtZi11

Hej Jag är ny på det här och vet inte det är bra men på FahMon 2.3.2b så står det att PPD är 1728.00 Projekt: 4740 och att jag har Poäng:234.

Dator i sign och använder gpu client.

Gpu:n ligger på 99% load och cpu ca 60 % load på båda kärnorna.

Av EtZi11

Jag fick 11 312 poäng med sign dock är prollen på 3.4 ist för 3.0

http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=E0192D38...

Dock när jag se på nadra tycker jag att jag borde fått mer poäng med 4870x2.

Av EtZi11

Hej jag köpte ett Sapphire 4870 x2 från Inet. Jag fick iaf med 1 St 6 pins pci-e kontakt och en 8-pins till molex. Sedan 3d mark vantage, power dvd och drivisar. Plus lite andra kablar.