Inlägg

Inlägg som drekwon har skrivit i forumet
Av drekwon

Hahahahahah så kul så kul.
Att ni bara orkar. Fram o tillbaka, vilken är bättre. Vad har virus och vad har det inte.

Jag brukar säga folk som använder PC är typ som folk som väljer Volvo. Samma skit bara det rullar. Folk som kör Mac är samma typ som skulle köra Ferrari. Dom vet vad bra skit är.

Mac är bäst PC suger ni fattar inget!!! lololololol

Av drekwon

Ingen som har nån kolla på dessa?

Av drekwon

MSI inköp

Jag tänkte investera i en MSI laptop men hittar inte riktigt någon svensk sida som ge intrycket av en bra e-handels plats.

Tänkte kolla med er om ni handlat från någon av följande webbshoppar och varigt nöjda med era inköp.

http://www.b-ray.se
http://www.realit.se
http://www.datagrottan.se
http://www.liontech.se
http://itlagret.ehandel.net

Då MSI inte verkar förstå det här med återförsäljare så är utbudet begränsat till (i min mening) skumma webbbutiker.

Nån som kan rekommendera någon av dessa butiker?

Av drekwon

Jaa men heja Roccat. Ska det ta lika långt tid för dom att släppa Kave som det gör släppa Vaio bordet så kommer vi inte se dessa i butiken dom närmsta åren. Bra drag, mycket bra...

Av drekwon

Då jag gör mycket inköp till jobbet så har jag märkt att dustin gör ett toppen jobb, till företag. Privat personer har det nog inte lika bra. Dom gånger jag har haft kontakt med dom som privat person så verkar allt så himla jobbigt att fixa och det känns absolut som ett B företag (detta kanske beror på att jag fått en dålig person i andra änden) men om jag istället säger att jag ringer i företagets räkning så ligger servicen på top. Snabba leveranser är det alltid oavsett vad.

Tex min mus pajade som jag köpte privat. Ringde till dom och undrade hur jag skulle göra osv och dom skulle ha kvitton och fan vet vad och jag skulle skicka in musen så dom skulle kolla igenom den. Allt skulle ta upp till 3 veckor sa dom. Ringde upp igen och sa att en mus som vi köpt till företaget gått sönder, han frågade va det var för mus och skickade en ny vilket kom efter en dag.

Av drekwon

Tidigare har jag haft allt möjligt och lite till. Nu efter en massa dator byten och annat så har jag insett att jag aldrig skulle klara mig utan följande.

Coda!. Ett måste för web utveklare!

Illustrator och photoshop är givna program men utan coda skulle jag gå under.