Inlägg

Inlägg som REALIN har skrivit i forumet
Av REALIN
Skrivet av CompassioN:

-Ofta sämre grafik än Xbox
-Ofta dyrare spel

Stämmer verkligen inte.

Kör på PS3!

Skrivet av CompassioN:

Att Live är bättre är bara vad många säger, jag har ingen egen åsikt i frågan. Dock är väl inte PSN gratis längre, nu när Sony lanserat PSN Plus? Visst finns det en gratisdel av PSN men det finns det ju på Xbox också. Live Gold kostar väl 69 kr i månaden och krävs för att man ska kunna spela online. Fördel PS3 rent ekonomiskt, det skalll tillstås.

Grejen är att PSN LIVE inte tar bort nått från det vanliga, alltså man kan fortfarande spela online gratis.

Av REALIN
Av REALIN

Jag klarar mig på 500mb/månad, fast då surfar jag faktiskt inte så mycket. Har kommit över det någon en staka gång och då har jag kollat på film!

Av REALIN

Funkade felfritt för mig.

Av REALIN

Tycker Gainward's var snyggast.

Av REALIN
Skrivet av flipstah:

Trevligt med videorecension och trevligt med nya chassitillverkare. Måste ju ändå ses som hyfsat för ett första försök men man får hoppas på förbättringar:)

Håller med, hoppas dom fixar bristerna och sänker priset lite grann.

Suveränt med video recension!

Av REALIN
Skrivet av hunt3r:

Hur pass framtidssäkert är AM3? Funkar det med kommande Bulldozer t.ex.? Skulle behöva en uppgradering men känns extremet osäkert att köpa just nu med tanke på alla nyheter som väntar runt hörnet från både Intel och AMD. Jävla hårdvarubransach alltså, alltid denna beslutsångest när man ska uppgradera.

O andra sidan undrar jag om man väljer Intel istället hur pass framtidssäker är deras plattformar? Intel brukar ju släppa nya socklar vid varje lansering om man ser tillbaka lite. Hmm beslut beslut...

Som det står i artikeln kommer AM3 minst vara aktivt till Q3/Q4 2011!

Av REALIN
Skrivet av Kaspersky 0_o:

Absolut inte. GTX 460 1GB presterar likvärt eller snäppet bättre, hur är det irrelevant?

Eftersom han ville ha ett grafikkort från HD5xxx-serien.

Av REALIN
Skrivet av Kaspersky 0_o:

GTX 460 1GB är snäppet bättre.

Irrelevant.

Av REALIN

Spelat många fantastiska spel, men World of Warcraft (vanilla) 40man raider med bra + skön guild måste nog vara det bästa jag upplevt någonsin.

Av REALIN
Skrivet av nHz:

VX är inte modulärt va?

Nepp, bara HX och AX

Av REALIN
Skrivet av Maltek:

GTX 470 är klart mer prisvärd än 5870. Liknande prestanda för ungefär en tusenlapp mindre. Du kan definitivt köra ett Nvidia-kort på vilket mobo som helst som kan ta ett AMD-grafikkort.

Han vill ha Crossfire.

Av REALIN
Skrivet av Cwittler:

Var åratal sedan, virus programmet hittade det var en trojan eller nåt.

Ok, tänkte bara för det är ju ingen nyhet att vissa gratis program gillar att vissa saker och ting som virus/trojaner utan dom egentligen är det..

Av REALIN
Skrivet av Cropsgrinder:

Beror la helt på vilka spel du vill ha? Eller?
Diggar du Killzone och God of War, kör på ps3.
Gillar du Halo och Gears of War, kör på 360.

Glöm inte Uncharted 1 & 2 heller! Bättre äventyrsspel får man leta efter.

Kolla vilka spel som du föredrar på båda konsolerna, dom flesta stora spel finns på båda men det finns faktiskt många bra som är exklusiva. I spel kategorin valde jag PS3 för:

-Uncharted 1 & 2 (snart 3)
-Killzone 2 (snart 3)
-Gran Turismo 5

Har också köpt Red Dead Redemption, Mirror's Edge, Joe Danger (PS3 exklusivt) och Worms i efterhand. The Top 25 PlayStation 3 Games - PS3 Feature at IGN

Kom ihåg att det är ytterst liten skillnad på grafiken.

Sen finns det väll lite fler men mest för dom här. Blu-ray är underbart, inget är mer fantastiskt än att kolla på en sjukt bra film i blu-ray. Jag köper alla mina spel och börjat köpa filmer efter jag skaffat ps3an, annars kan man ju se det mesta på datorn.

Tycker också att PS3 har skönare menyer än Xbox 360 plus gratis internet. XBOX LIVE ligger väll kanske lite före, men inget jag vill betala för i alla fall. Sen att rätt så många har fått Red Ring of Death och allt vad det heter gör mig inte mer sugen på Xbox. Sen är väll PS3 slim den tystaste, minsta och mest ström snåla av dom alla.

Det enda jag kan säga på rak arm jag saknar med PS3an är en funktion som gör det möjligt att ha en röst konversation utan att spela någonting. Men jag misstänker att Sony jobbar på det här!

Av REALIN
Skrivet av RobinCC:

September 6

Hi everyone! A minor update to your PS3 system is now available via system software update v3.42 that includes additional security features. For more details and instructions on how to update the system software for the PS3 system, please visit the PS3 System Updates page.

Jag tror vi alla vet vad denna uppdatering är till för.

Bra om uppdateringen fixar alla säkerhetshål, blir väldigt få som fortfarande kan få sin PS3 jailbreakad och det är ju dom som inte uppdaterar. Sen dom som köper nytt kanske inte tänker på det här och bara uppdaterar till senaste vid första starten och wips så kan dom inte jailbreaka!

Av REALIN
Skrivet av Yarre_k:

2000-2500 kr låter ingen vidare.
ATI´s prestanda/kr har inte förbättrats på snart ett år. Förväntade inte se NVIDIA som bästa budgetval. Hoppas priset är fel, blir inga köp här inte.

Dom är ju tvingade till det här priset, annars skulle inte deras skit blivit såld.

Av REALIN

Ta den på Apple's 1 års garanti.... du måste vara hård och påpeka att den aldrig funkade inte ens när den var ny..

Förstår inte varför du lämnar in den på någon firma, då får du ju inte ut garantin.

Av REALIN
Skrivet av Cwittler:

Skulle tanka drivers till en VIA produkt back in the day, filen på den officiella hemsidan hade virus var inte direkt på topp /facepalm

Vad fick du för virus?

Av REALIN
Skrivet av born_in_fire:

Fast nu är det ju så att dem är inriktade på gamers och i o med det så är det inte många spel som stödjer Mac, Linux etc. Och så var problemet löst (nästan).

Bra poäng, han ville ju vara noga med att säga att det är ett gaming headset och 99% av alla gamers sitter på Windows.

Av REALIN

Tankade just.