Inlägg

Inlägg som sebstr har skrivit i forumet
Av sebstr

Får man inte spela overwatch så får man spela Battleborn. Spelade detta för några månader sedan på closed alpha eller vad dom nu kallade det, tyckte det var riktigt kul då förutom att vissa melee characters (phobe) var tråkig att spela mot.

Av sebstr
Skrivet av Peking:

Nu vet jag inte om skolor i andra städer än där du bor kan vara aktuellt. Jag studerade "Mobila applikationer och nätverkstjänster för Android" (vanlig datateknik, men med lite mer fokus på mobila enheter) på Mittuniversitetet i Sundsvall. Trots att utbildningen är inriktad mot Android så känner jag mig absolut inte "fast" i det spåret. Jag arbetar inte ens särskilt mycket med apputveckling i dagsläget.Utbildningen är på två år och gav mig efter det en högskoleexamen i datateknik. Det var några få som gick min utbildning som valde att gå ett tredje år, men vad jag vet har inte ett extra år utbildning gett dom fler möjligheter än mig. Idag arbetar jag som systemutvecklare (främst Java) på ett större konsultföretag. Min arbetsgivare är min andra sedan jag gick ut skolan för bara två år sedan, men jag har inga planer på att söka mig vidare. När jag gick från min första arbetsgivare blev jag däremot kallad till en del intervjuer, några av dessa avbokade jag till och med då jag valde att välja mellan två som redan hann ge mig ett erbjudande.

Det här är förstås bara utifrån mina egna erfarenheter, men det kan vara värt att tänka på.

*edit*
Sen beror det så klart på var man bor i landet och var man söker jobb. Jag hade min första anställning klar redan innan jag skrivit klart mitt examensarbete medan jag vet att i andra delar av landet kan man få söka betydligt längre innan man får något jobb. Sundsvall är bra på det sättet. Många myndigheter har sina IT-avdelningar här vilket automatiskt gör att det finns många stora och små firmor att arbeta på.

Vad tyckte du om utbildningen/skolan? Har funderingar på MIUN, Datateknik 180hp.. Visserligen inte exakt den du gick men snarlik..

Av sebstr

Troll

Tror knappast att Inet och Siba har något att göra med Bingolotto, än mindre att du kan välja butik.

Av sebstr

Går det bra att flyga en Dji Phantom 3 standard uppe I Norrland, om man tar med den ut till skogen tror ni? Är inte riktigt insatt hur viktig satelitmottagningen är eller om det finns ställen som har dålig satelitmottagning, hur bra fungerar dronen då?

Av sebstr

Inte varit i Kina men kolla upp Xiaomi, dom har roliga prylar

Av sebstr

Bjuder 270 med frakt inräknat för Dörrsensorn

Av sebstr

@Dunder:

Ja, får jag ingen kod snart så avbokar jag garanterat. Enligt produkten vi betalar för så skulle man få en kod till betan. Har aldrig haft problem med att få en betakod tidigare.

Av sebstr

Ingenting ännu. :Sadface:

Av sebstr

@Dunder:

Förbokade visserligen imorse, trodde att det skulle ske på några minuter, men icke! Har fortfarande inte fått någon kod..

Av sebstr

Har förbokat via @Webhallen men inte fått någon nyckel

Av sebstr

@IshethZenunim:

Inte en lösning på problemet men prova att ladda ned Postnords app. Du måste lägga in kollinr själv men sedan får du notifikationer när det händer något med paketen. När ett paket kommit kan du visa upp en skanningsbar kod som personalen skannar och du får ut ditt paket.

Av sebstr

Har sett denna fråga flertalet gånger senaste veckorna. Svaret har varje gång varit; Klocka hellre din cpu till runt 4,5Ghz och skaffa ett nytt grafikkort ~970/980 eller AMDs motsvarighet så kommer det ge betydligt mer än om du byter ut din cpu.

Av sebstr
Skrivet av bsr:

Alla är tagna om någon undrar

Skrivet av norpan111:

Säger den att nyckeln redan används?

Skickades från m.sweclockers.com

Lite sent men om någon fortfarande vill prova spela lite;

Rainbow Six Siege Weekend koder

AADE-TM76-NJKW-LK3H
WCC8-NXHQ-BEFG-KYLC
JCFU-CUUN-6P67-AQMC
GB4L-6J3G-L3K4-7XNB

Av sebstr

@Nebudchanezzer:

En DVB-T. Upptäckte tidigare idag att det var en DVB-C som hade behövts

Av sebstr

@yamaha_nisse:

Ursäkta bumpen.. Jag köpte innan jag såg denna tråd ett begagnat FloppyDTV. Det hittas utav datorn och har installerat drivrutinerna, men när jag söker efter kanaler blir det alltid "no signal" så hittar inga kanaler alls. Kan det vara så att jag måste sätta i en CA modul för att den heter just DigitalTV? Tror bara det finns analoga signaler annars i mitt område.. :s

Av sebstr

Kolla upp Samsung smart things och Vera Edge. Tror att dem är mer pålitliga, populärare men även dyrare.

https://www.smartthings.com/

http://getvera.com/controllers/veraedge/

Edit: Trött som jag är läste jag inte inlägget ordentligt..

Edit 2:

Domoticz tycker jag är bra. Det kan du installera på din pi.

https://www.domoticz.com/wiki/Basic_Tellstick_functionality_with_Domoticz

domoticz.com

Av sebstr

@Dockland: Nej men jag tyckte att det lät på dig som att man var tvungen att lägga 50k för att kunna lira Star Wars Battlefront.

Av sebstr

@Dockland: Byt ut ditt grafikkort enligt sign mot ett 780ti/980ti eller AMDS motsvarighet så klarar du dig riktig bra.. Inte behöver man lägga ut 50k för en high end dator?...

Av sebstr

@Srkjell: Vad har han köpt för router?

Av sebstr

@Rasmus117: Jag menar inte att dom skjuter från fönster utan snarare att när vi står 3st på väggen redo att breacha, ja då har någon sprungit ut ur huset och skjuter ner en.