Inlägg

Inlägg som enRödjävel har skrivit i forumet
Av enRödjävel

Säger bara Mums vad gött med lite hårdvara utöver det vanliga!

Ser redigt najs ut, det är när man ser sådant här som man önskar att man inte "råkade gifta sig, köpa nytt hus och ny bil" under 2016 haha xD

finns nog tid för lek senare i livet med!!

Av enRödjävel

i windows 10 skriver du bara hemgrupp/homegroup efter att du klickat på windowstangenten så hittar du detta,.. annars kan du gå till controllpanelen där finns den under nätverkstabben

Av enRödjävel

du behöver dina datoer på samma nätverk, alltså uppkopplade på samma router enkelt sagt, spelar ingen roll om det är sladd eller wifi. skapa en hemgrupp på någon av dina datorer. bara söka på hemgrupp/homegroup det äe väldans enkelt. sedan går du med i den nyskapade hemgrtuppen på den andra sedan är det bara att högerklicka mappar och välja dela med hemgrupp.

Av enRödjävel

en kvm switch precis som andreas säger kommer lösa detta =D

Av enRödjävel

börjar med ett riktigt lågt bud på 100 riksdaler inklusive frakt såklart =D

Av enRödjävel

Har min NES liggandes i flyttlasset just nu och denna lilla sötnos blir perfekt för att slänga in i husvagnen nästa sommar. Tills sommarn kommer den få bo vid lilla tvn haha.

Skickades från m.sweclockers.com

Av enRödjävel

tycker verkligen om alphacool gpu blocket! trevligt med något annat än EK.

Av enRödjävel

Tjo där! börjar med ett litet bud på 300kr plus frakt med tex postnords blå 2kg paket. Man måste ju börja någonstans

Skickades från m.sweclockers.com

Av enRödjävel

Postens gröna paket, lådan till agget med bubbleplast runt lådan i den grön lådan, funkar fin fint, ta en bild på packeteringen både i lådan och färdigpackat =D

Av enRödjävel

allt beror på hur och var man tänker sälja/köpa sin GPU, här på Swec så får man oftast (99%) ett "fair price" från oss för vi som vill köpa sagd produkt brukar ha ett "humm" om vad dessa produkter ligger på och hur folk uppskattar pris/prestanda.

jag skulle ge dig 500-800/1400kr-1900kr för ett gtx 590/690 för det är begagnat och man vet inte hur det har behandlats av ägaren (gtx 670 går för mellan 500-1000kr och 680 beroende på modell mellan 800-1300kr och ett 690 mellan 1500-2500 på tex tradera/ebay (om det sitter folk och trissar upp priserna blir det oftast det högre) detta är bara ungefär och vad jag sett produkterna gå för när jag varit i tankarna om att köpa något "nytt")

sedan är det ju upp till säljaren om han/hon/det måste ha det mesta den kan få ut va det eller om den vill sälja till någon som "är i behov av det" men kanske inte kan ge dig "topp dollar" för produkten.

jag hade blivit överlycklig om jag hade kunnat få ett 690 för 1500kr just nu men är fullt medveten om att det är oftast så att priset ligger högre om folk är ute efter just sagd produkt och klart man vill få så mycket cash som möjligt om det finns folk som köper.

nästan en roman där haha,..

är det så att du tänker köpa så är ju såklart så lågt som möjligt "bästa" priset men det som gäller är ju inte vad vi tycker utan vad du känner att du då kan tänka dig lägga på beg. produkter

Av enRödjävel
Skrivet av Dudde:

Jag har suttit en timme vid prime95 nu med realtemp på samtidigt.
Maxtempen visar på 97grader?
Det låter lite väl högt, temperaturen går ner till ca 75-80 under några minuter sen jobbar den sig uppåt tills den maxar ut vid 97grader sen sjunker den ner igen och så håller det på.

Inuti datorn är det dock svalt ca 25 grader och kylflänsarna är knappt äns ljumna?

om detta inte blivit löst så,...

det som sker här är "throttling" av cpun när den når för hög temperatur,...

verkar som om din kylare inte sitter som den ska/fungerar som den ska, vad har du för kylare?

Av enRödjävel

Ark:evolved

Av enRödjävel

byter när man tröttnat på det man har, haha XD

Av enRödjävel

Att låta inet/komplett/webhallen bygga ihop din dator är både bra och dåligt. Det som är bra är att oftast är det erfarna byggare som sätter ihop din dator, det dåliga blir ju den dära extra utgiften som kan spenderas på bättre hårdvaru prestanda. Det finns duktigt och erfaret folk här på swec som kan hjälpa dig med montering och installation oftast helt gratis (fika o kaffe brukar funka som "betalning")

Skickades från m.sweclockers.com

Av enRödjävel
Av enRödjävel

kodi media server för sovrumstv:n

Av enRödjävel

en d5 kommer klara det mesta man slänger på den =D

Av enRödjävel

Jo men visst detta är ju prima vara,... tråkigt när företag inte är med i tiden. De borde ju testa sina drivisar med iallafall 1-3 skrämar innan de ens tänker tanken på att släppa det te oss "moderna människor som kör mer än 1 skärm"

Skickades från m.sweclockers.com

Av enRödjävel

finns det någon budget?

Av enRödjävel

@Kaud dina delar kommer passa och funka. Inga problem där inte.

Skickades från m.sweclockers.com