Inlägg

Inlägg som reaperishere har skrivit i forumet
Av reaperishere
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sennebring
Jag blir ledsen när jag ser hur alla andras prollar klockar Riktigt fin klock! Vart sugen på uppgradering nu men har lagt ut lite för mkt senaste dagarna så de blir inget av =/
Edit: Kör du 1,55v eller 1,15v? Vart lite tveksam när jag kikade länken

Jag kör 1,55v, har ingen aning om varför cpu-z visar 1,15v, och det skulle vara lite för bra för att vara sant om jag körde i 1,15vcore då stock ligger på 1,35v XD

Av reaperishere

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=918256 ^^

Processor: AMD Phenom II X4 955 3.2GHz
Stepping: C3
Moderkort: Asus M4A79 Deluxe (790FX/SB750)
Frekvens: 3997 MHz
NB/L3 frekvens: 2050 Mhz
Multiplier: 19,5
HTT frekvens: 205
Vcore: 1.55V
NB spänning: stock
NB/L3 spänning: stock
Kylning: Thermalright true 120 extreme rev.c
Operativsystem: Windows 7 Ultimate
Stabilt: 1h 15min Prime 95, flera dagars spelande

Av reaperishere

Om vga kabeln sitter i grafikkortet brukar den sitta horisontalt och om den sitter i moderkortet brukar den sitta lodrätt.

Så om den sitter i moderkortet ska du sätta den i grafikkortet som finns under, och om kontakterna där är vita istället för blåa som du kanske har på din skärms vga kabel måste du använda en adapter som brukar följa med grafikkortet.

Av reaperishere

Jag hade ett G15 v2 innan jag köpte ett tarantula och jag gillar tarantulan mycket mer. Kan säga att jag också hade problem med att det inte gick att trycka in flera tangenter på g15 v2, till ex funkade inte a+s+m ens.

Av reaperishere

the quick brown fox jumps over the lazy dogs

Razer tarantula ^^

Av reaperishere

razer tarantula problem

tja

Köpte nyss ett razer tarantula tgb och allt funkar perfekt förutom det att ingen av de vänstra macroknapparna fungerar om jag har en eller flera andra tangenter intryckta samtidigt som jag trycker på ett macro.

Finns det någon annan här som har ett likadant tagentbord som har samma problem eller är det så detta tagentbordet är helt enkelt ? För det känns lite konstigt om det är anti-ghosting på allt annat förutom macroknapparna.

De högra macroknapparna funkar även fast jag trycker på flera andra tangenter samtidigt.

Detta problemet är störande för mig då jag vill kunna använda vissa macron samtidigt som jag använder wasd tangenterna i spel.