Inlägg

Inlägg som zery har skrivit i forumet
Av zery

oj känns som jag har missat att skriva några viktiga detalijer:P Det är till min ipod. runt typ 500-700kr
har jag postat i fel tråd?

Av zery

Tips på bra hörlurar?

Tja, som titeln lyder. Behöver ett par hörlurar som har GRYMT bra bas. Har någon något förslag?

MVH Zery

Av zery

Varför har du med 6gb ram?:P

Av zery

ähh corsair is the shit

Av zery

okej:)

Av zery

varför ssd ??

Av zery

mATX moderkort??

Av zery
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Deawin
http://img689.imageshack.us/img689/1040/datortillkillepswec.p...

Detta hade jag valt om jag hade köpt en ny dator för den budgeten idag. Mer tryck i det hela för ungefär samma peng .
Vad jag gjort är att jag gått ner en tusing i moderkort till ett Gigabte UD4 som jag själv sitter på nu , funkar helt grymt bra .. Sen istället tagit två st 5850 för att köra i CF

Annars så tycker jag du kan köra på ditt men byta ut de delar som redan har tagits upp i tråden . 2x minnen , f3a , osv ..

varför cf ?

Av zery

dh kommer att va i jönköping sådu vet , de med hundshowen flyttades upp

Av zery

de är lugnt nufick bort alltting gjorde en systemåterställning till en tidpunkt ja inte hade pogramen:P men tack för all hjälp (L)

Av zery
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Flexxi123
Vad heter " Ikonen " ?

shredder och den konstiga pop up rutan är typ pc condfinital browser helper

Av zery

om någon undrar heter ikonen shredder. någon som känner igen de ?

Av zery
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andomys
Virus för nedladdning av bot = skylla sig själv.

Men om det inte funkade med felsäkertläge + virus scan hade jag blåst disken

De är INGET virus

Av zery
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dassh
Njae, alltså är nog bättre att ta reda på vad exakt programmet gör. Kan ju vara så att dom som gjorde det inte hade absolut en aning om vad dom gjorde.

Testa dra ner Revo uninstaller Googla på det det är ett gratis program. Och se om du får bort det. Annars kan du ju kolla om programmet drar ngt nätverk. Kan vara så att det loggar allt du gör och skickar vidare.

nepp den drar inget:) asså de är bara en ikon? om ja föröker öppna den så står de: Explorer . EXP de går inte att hitta pogramet?

Av zery
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andomys
Virus för nedladdning av bot = skylla sig själv.

Men om det inte funkade med felsäkertläge + virus scan hade jag blåst disken

vadå blåst disken?

Av zery
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dassh
Virus sök i felsäkert läge. Lär ju vara ngt snokigt.. samt googla på det och se vad du finner. Allt finns på nätet.

tycker du ja borde formetera om min dator?

Av zery

aaa har gjort allt de du nämnde:(

Av zery

Hjälp att få bort konstigt pogram!

Heej behöver hjälp med att ta bort ett konstigt pogram från min laptop. ja skulle ladda ner en boot till Rs (fråga mig inte varför) då kom de upp massa pogram på mitt skrivbord, ja bestämde mig för att ta bort skiten pga ja fattade ingetxD men då är de en icon som inte går att flytta över till papperskorgen asså om ja högerklickar på den kommer inte dom vanliga grejerna upp(egenskaper, tabort, byt namn osv). de kommer även en tom konstig ruta när ja stänger ner webbläsaren (de är bara en "knapp" som de står OK på)... ja har tagit bort "filerna" på alla ställen men ändå är ikonen kvar Har oxå virus sökt datorn men hittar inget. någon som kan hjälpa mig???
mvh zery

Av zery
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Saint25
Varför göra något som många redan gör - lackera datorlådan svart? Det är lite trist och opersonligt, om du frågar mig.

Att lackera en låda blanksvart som nybörjare är inget jag skulle rekommendera dig att försöka på om slutresultatet ska bli snyggt och hållbart. För minsta lilla smuts och ojämnheter/repor i plåt och lacken, kommer det då att synas väldigt lätt. För att det ska bli snyggt krävs väldigt mycket förarbete och underarbete innan täcklacken kan läggas. Efter mycket om och men... ska arbetet avslutas med ett antal lager klarlack och många veckor senare kan ytan våtslipas och sedan poleras upp till glans.

Även riktiga lackeringsproffs till yrket drar sig en del för att lackera saker i solid blanksvart då det kräver så väldigt arbete innan arbetet blir färdigt till ett bra slutresultat. Att lackera blanksvart tillhör bland de svåraste man kan göra förutom att lägga olika effektlackeringar med mera.

Att lackera halvblanksvart är betydligt enklare än blank dito för en nybörjare, då färgen bl.a. täcker den målade ytan bättre (den är tjockare) och risk för färgen rinner på ytan är mindre - se det som ett tips.

Men om du ändå ska modifiera lådan varför inte göra den mer personlig från början och samtidigt kan du även se till att det blir bättre ventilation för fläktar och för bättre kylning?

Så här en idé från mig - varför inte lackera helt eller delar av insidan på lådan med halvblanksvart och sidor, tak och front i någon annan färg eller färger? - sedan finns det fler olika varianter man kan lackera en datorlåda på. Du kan kanske finna en del tips och idéer på olika modifieringar av olika datorlådor från några av mina tidigare länkar som en grund att börja, som kan kanske passa för ditt bygge.

På din fråga om lådan - för bästa slutresultat ska så mycket delar som är möjligt plockas bort från objektet innan man går vidare med förberedelser för lackeringen och för sedan själva lackeringen.

OT. Jag har själv ett eget projekt med modifiering av en datorlåda på gång men det är för närvarnade vilande.

/Saint25

jaja, mattsvart då ? eller vit maybe

Av zery
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fragdeath
Vi kan inte svara på vad du MÅSTE byta ut för att få den att funka, ta reda på vad det är för komponenter så kan vi ju sätta ihop ett betydligt mer prisvärt paket, om du t.ex. har en q6600 så är det ju onödigt att slänga pengar på ett i5-system då du kan få ett bättre grafikkort istället.

ja behöver allt nytt:D men ja tänker på den gammla hdd, fatst om datan har "crashat" kan ja använda den ändå? chasit och dvdbrännaren skall ja ha kvar.