Inlägg

Inlägg som Anciegher har skrivit i forumet
Av Anciegher

Jag tror stenhårt på tekniken, dock tror jag inte att det kommer bli så att de kan landa framför din villauppfart och ta dig till jobbet. Dock som pendling mellan städer t.ex. Tror helt enkelt att de kommer låta för mycket, det är ju inte direkt anti-g, utan rotorer som snurrar väldigt fort och skapar mycket ljud. Kan tänka mig nån slags hybridvariant där de kör på hjul inne i städer (helt självkörande) och sen kör ut en bit utanför bebyggelse och flyger iväg till nästa stad. Pendlingstid till stockholm på typ 20 minuter från Uppsala vore ju fett najs

Av Anciegher

Den där filmen var verkligen usel för att visa detaljerna. 1080p med en bitrate från 2010

Av Anciegher

Blir mitt första VR-headset. Spännande!

Av Anciegher
Skrivet av Shudnawz:

Alltså jag vill bara ha ett par schyssta solglasögon med möjligheten att projicera GPS-rutter, POI och allmän omgivningsinfo som väder osv på insidan. HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA?! Jag behöver inte 2x8K-displayer för det.

Oerhört komplext verkar det som eftersom ingen släppt en sådan produkt som nog alla typ vill ha?

Av Anciegher

5/10, svårt quiz!

Av Anciegher

Sjukt att de håller så höga priser, borde de inte fasa ut 6950 - 6970 och ersätta med 7xxx serien för samma (eller lägre?) pris? Jag antar att de har problem att få upp produktionen av dessa kort eftersom de håller så hutlösa priser?

Av Anciegher

Jag hade också detta problem i betan, jag lyckades dock lösa det genom att uppdatera firmware på mitt GTX 560 TI till senaste versionen som finns på gigabytes hemsida.

Av Anciegher
Skrivet av WoberT:

Har lirat en halvtimme nu och spelet är ju sjukt grymt, riktigt snyggt och flyter på riktigt bra. Däremot har jag problem med att spelet hänger sig. Kan lira 5-7min men sen så brummar det till i hörlurarna o så flyger jag ut i windows, muspekaren försvinner men jag kan alt-tabba mig ur det o sen döda BF3. Sjukt jäkla irriterande, vill ju bara spela.

Blir så för mig också, misstänker att det har att göra med grafikkortet. Jag har också ett GTX 560 Ti OC 1GB. Någon mer som råkat ut för detta?

Av Anciegher
Skrivet av blunden:

Du installerar drivrutinerna från Realtek antar jag? Jag hade problem med icke-fungerande mic med windows standard-drivrutiner efter SP1 till Windows 7. Fungerade bra innan. Fungerar med Realteks drivrutiner dock.

Jag har iof inte testat med Windows-standard drivrutiner, bara de som följde med till moderkortet (kollade på hemsidan och det verkar vara den senaste verren också)

Av Anciegher

Realtek - Inget ljud från mic

Hejsan!

Har ett ganska störande problem, har ett ASUS p8z68-v moderkort och har under en längre tid inte kunna få något ljud ut från micen. Varken i front panel eller där bak. Det har funkat till och från mellan varven men har trott att det berott på att min mic var glapp. Nu testade jag micen i min macbook pro och då funkade den klockrent direkt, därav tror jag det är någon inställning eller liknande som kan ställa till det.

Har surfat runt lite och hittat diverse trådar med lösningar, dock har inget hjälpt mig...

Det jag testat är:
Ändra till AC97 i UEFI istället för HD som det var inställt på.
I realtek konfiguration ändra mellan AC97 frontpanel och Frontpanel för HD-ljud.
Aktivera automatisk popup samt inaktivera...(måste ju testa båda)
I windows ljudinställningar har jag avaktiverat och hållt på, men det ända ljud som kommer in på micen verkar vara datorns brakgrundsljud. Det är det enda som påverkar staplarna...
Har även testat att ominstallera drivrutinerna utan resultat.

Har ni några tips vad jag kan testa?

Av Anciegher

Min 2009 modell är då relativt tyst, det enda som låter är när den får arbeta lite extra vid film eller spel. Då går fläkten igång på högvarv. Men i vanligt surfande m.m så låter inte disken nåt.

Av Anciegher

Efter ominstallation av windows ser det ut som att problemet löste sig. Ändå rätt märkligt att man fick BOD istället för ett felmeddelande?

Av Anciegher

Under helgen så drog jag ut alla mina strömkontakter då jag skulle resa bort och var rädd för åska. När jag kom hem och satte i förgreningsdosan som går till datorn gick strömmen direkt utan att jag slog på datorn, vad kan detta bero på? Är det nåt relä som blir uppladdat eller liknande även fast man inte trycker igång powerknappen på datorn?

Av Anciegher

Blåskärm med extern TV

Hej,

Min farsa har en LG P210 med en i3 processor, när han kopplar den mot sin externa LED TV när han har sin dator som primär skärm så får han blåskärm, samma när man lägger ner skärmen. Har man TVn som primär eller kör klonat så fungerar det prima. Vad kan detta bero på? Någon som haft ett liknande problem?

Det konstiga är att det fungerade då man körde mot en vanlig TFT skärm, båda med upplönsingen 1080p. TVn har dock 100Hz om det kan vara det som spökar?

Av Anciegher

Är inte helt nöjd med ljudnivån på mitt gigabyte 560 TI, hade ett 9600GT innan och det var MYCKET tystare. (Hördes knapp nåt i idle) Detta hörs rätt bra även i idle tyvärr.

Av Anciegher
Av Anciegher

Är det i 100% load eller i idle?

Av Anciegher

Jag har ungefär samma problem med det moderkortet. Total boot ca: 30s varav 10s svart skärm innan nåt händer överhuvudtaget. Kan vara specifikt för just den här modellen kanske, eller så finns det nån inställning jag inte provat ännu.

Av Anciegher

Funkar asbra med den filmen på min i5:a så det är nog något drivrutinsproblem eller liknande du råkat ut för.

Av Anciegher