Inlägg

Inlägg som WRC har skrivit i forumet
Av WRC

jag har samma problem. Mätt alla kablar och har 12v. nytt minne ,nytt mobo ,nytt nätagg ,testad cpu och testat grafikkort. Men det blir bara fläktstart och sen står den o surrar utan bild. Snart blir det kaffeved av allt.

Av WRC

jag har nu testat alla olika möjligheter tror jag. Det enda verkar vara att båda processorerna är trasiga. Dom är köpta från olika håll så det verkar osannolikt , men allt annat är testat tror jag. För fläktarna startar väl även om cpu är trasig? Jag ska leta upp en dator med 478 som jag kan testa prollarna på. vilket satans skit. Orka hålla på o leta. Jag har ju chips som ska ätas , läsk som ska drickas och en fästmö som ska ....nåja.

edit: cpu testad utan anmärkning. Vad fan .....

Av WRC

chaintech SPT800 men det gör nog ingen skillnad eftersom felet kvarstår oavsett mobo. Jag har satt ihop ett gäng datorer utan problem. Men det har varit AMD cpu. Nått speciellt med intel? Tänkte på fläkten till cpu. Går det att ha en fläkt med fel på som gör att mobo läser det som stillastående , = trasig ,fläkt? Hmm , men den slår inte ifrån helt utan drar igång fläktarna (nät o cpu) o sen händer inget mer.

Av WRC

nej, det första som jag testade var ett abit P4B och nu har jag ett chaintech

Av WRC

ingen uppstart

Nytt mobo , nytt minne , nytt nätagg samt en P4 1,7 och ett 256mb graffe. Allt detta har jag öst i en burk men när jag trycker på power så bootar den inte. Den startar upp fläktar o så men inte en skiftning på skärmen. Vad ska man leta efter? Har provat med en annan P4 1,7 prolle. Har provat med olika graffar och skärmar. Kan burken sakna nått i kablaget med power och reset kablarna? Orkar inte mer nu.

Av WRC

less is more. *urskuldande ;)*

www.smkostgota.com

Av WRC

namn på ram

var hittar man vad en ram heter? Använder dreamweaver

Av WRC

http://sartryck.idg.se/Art/Virus_1_IW72004.html

(oops gratis? Såg inte. Nod32 , inte gratis men bäst)

Av WRC

jag hade en rallystol till datorn förut. Men en racestol är inte gjord för att sitta länge i. Så om man ska ha en racestol så ska den vara game only. Och om man inte har ratten tillräckligt högt upp så blir ställningen med armarna oduglig. Man får inte in armbågarna . Så det är flera saker som måste funka. Men med rätt sittställning i en racestol så är full attack i richard burns rally MYCKET mer tillfredställande.

Av WRC

SP1 installerad, sedan partition magic ,välj resize partition och välj där 153gb (= max om det gäller 160gb disk) . Glöm inte "Apply" innan du stänger PM. Detta gäller om man ser att datorn hittar 153gb vid starten av datorn. Man ser även 25995mb grå "unallocated" i partition magic. Så fick jag min disk iordning.

Av WRC

tom hårddisk

jag har en 160gb hdd som av någon anledning har tappat minnet av vad den innehåller. Jag har typ 100gb på disken men den säger att mapparna är tomma. Man ser i egenskaper och partition magic att den har grejorna kvar. Hur ska man få tillbaks grejorna och varför "försvinner" filerna?

Av WRC

mailform

Jag har"lite" problem med ett mailformulär som inte vill som jag. Det kommer inte fram som det ska. Bara till mig själv. Är det något med b-ones server som gör att det blir fel? Sedan skulle jag vilja ha svaret lite ordnat isf en lång sträcka med allt ifyllt. Går det? Det ser ut så här nu:
<form name="medlemsformular" action="mailto:01010101@telia.com" method="post" >

<p>Namn:   
<input type="text" name="Namn" size="30" maxlength="40"></p>
<p>personnummer:
<input type="text" name="persnr" value="" maxlength="11"></p>

<p>Skriv adress här :<br>
<textarea name="adress" rows="4" cols="40" wrap="PHYSICAL"></textarea></p>

<p>Vilken typ av medlemskap?<br>
Familj 300:-
<input type="checkbox" name="medlemstyp1" value="Familj">
  Vuxen 200:-
<input type="checkbox" name="medlemstyp2" value="Vuxen">
  Barn -18 år 75:-
<input type="checkbox" name="medlemstyp3" value="Barn">
<br><br>
om du valt familjemedlemsskap så ska alla<br>
familjemedlemmars namn samt personnummer<br>skrivas in här: <br>
<textarea name="ovrigamedlemmar" rows="5" cols="40" maxlength="180"></textarea>

<p>Vilken sektion tillhör du?<br>
Bil
<input type="checkbox" name="sektion" value="Bil">
   MC
<input type="checkbox" name="sektion" value="MC">
  Speedway
<input type="checkbox" name="sektion" value="speedway"></p>

<p>Telefonnr eller e-mailadress:   
<input type="tele_mail" name="kontakt" size="35" maxlength="35"></p>

<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="5">
</table>
<p>
<input type="submit" name="Skicka2" value="Skicka mina uppgifter!">
<input type="reset" name="Rensa2" value="Rensa formuläret ..">
</p>
</form>

</body>
</html>

Av WRC

flasha kontrollerbios

hur ska detta gå till. Jag tog hem nytt bios (en rarfil och en "ptiflash") Är det bara att köra flashfilen?

Av WRC

ip logg

hur gör man för att få ip nummer på en avsändare av ett formmail? Det är en sida där man kan söka medlemsskap i en klubb. Man vill ju gärna kunna beivra okynnesavsändare.

Av WRC

jag la in firefox och då funkar det. Märkligt att 2 sidor inte fungerar medans alla andra gör det.

Av WRC

fel inställningar?

Vad är felet om en webbsida inte syns? Den syns en ögonblick och försvinner sedan. Om man högerklickar den sekund den syns ,så syns sidan så länge man inte tar bort högerklickstextrutan. Vänsterklickar man bort rutan så försvinner allt på sidan. Jag har sökt bland säkerhetsinställningar mm utan resultat. Det är lunar och kamrat.com som är såhär. Mig gör det inget men för min 13åriga dotter så betyder det "köp ny dator ffs".

Av WRC

men borde inte sidan visas ändå? Man ser sidan en sekund innan den blir vit.

EDIT: nu har jag installerat flash o shockwave. Fungerar inte ändå. Lunarstorm och kamrat.com är sidorna hon inte får upp. Jag provade rensa temp och tillåta "allt". Men inget funkar.

Av WRC

webbsida vägrar öppna...

vad kan vara felet när en sida vägrar visa sig? På en dator så går inte lunarstorm att öppna.Den börjar byggas upp, men så blir sidan helt blank. Tar man egenskaper så finns den där , men är helt vit.

Av WRC

buhuu...varför ska allt va så krångligt. Men, det är väl bara att gräva ner sig i webbsidor med information. Tack för hjälpen.

Av WRC