Inlägg

Inlägg som Jukka259 har skrivit i forumet
Av Jukka259
Skrivet av Tele2:

Förändringarna som vi nu gör innebär att vi anpassar hur vi prissätter våra telefoniprodukter så att de blir mer jämförbara med andra stora aktörer på marknaden, samt har även till syfte att möjliggöra fortsatta investeringar för en modern och driftsäker infrastruktur i vårt nät.

Förändringarna kommer att innebära att vissa kunder kommer att få en liten prishöjning. Samtidigt är förändringarna mycket små och med våra Tilläggsprodukter, som Alltid, kan kunderna fortfarande ringa för 0:-/min till alla fasta telefoner i Sverige. Du som är Com Bo-kund får alltid det billigaste abonnemanget på köpet. Du kan därmed till exempel få ditt telefonabonnemang på köpet.

Konsumentverket tillsammans med Post- och Telestyrelsen, PTS, driver sajten Telepriskollen. Om vi utgår från sajtens definition av en medelringare så kommer prisökningen att vara cirka 10-20:-/mån.

Med vänlig hälsning
Patrick Norberg
Kundservice

Procentuellt är det dock en jättehöjning. Över 20% upp på öppningsavgiften och minutdebiteringen blir över 100% ökning vid korta samtal. Det är märkligt att ni gör en så stor höjning utan någon som helst motprestation i form av förbättrad tjänst. I stället får vi en luddig hänvisning till att ni vill bli jämförbara med andra aktörer. Man får vibbar av Telias gamla monopolfasoner.

Av Jukka259

Varning för ComHems telefoni

Många som har bredband från Comhem använder säkert deras telefonitjänst också och den vill jag varna för

Jag fick idag brev om att Comhem höger öppningsavgiften med >20% och inför minutdebitering vilket ger >100% prisökning vid korta samtal. Utan någon som helst förbättring i tjänsten och när vi har nollinflation höjer man priset bizzart mycket. Dvs fortsatt kass service och missnöjda kunder men nu till högre kostnad!

Av Jukka259

Äntligen!

Nu funkar det att streama trådlöst mellan PC:n och mina gamla ROKU soundbridge igen. Synd att det tog tre månader bara...

Av Jukka259
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Phunky
Hört på avvägar att comhem tittar på problemet med streming osv mellan trådat och kabel bakom deras cg3100modem. När det blir löst vet de dock inte men buggen är rapporterad till Netgear så kanske inom 1mån?

Tack för svaret. Skulle vara fint att slippa skaffa en separat router. Det är väl bara att vänta och se...

Av Jukka259
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Phunky

En personlig reflektion ang problemet att streama till xbox, ps3a och NAS från trådlöst till dator på kabel på cg3100 är att det antingen är väldigt svårt att aktivera eller så är det en mjukvarubugg. Sett andra trådar om detta på nätet. Det konstiga är att det går att pinga utrustningen... Inget jag kan testa, har ingen sådan utrustning själv...

Skulle vara intressant att veta om det är en mjukvarubugg så man kan sluta försöka få det att funka. Det är väl inge idé att försöka fråga Comhem?

Av Jukka259

Jag kan inte strema musik från datorn eller min NAS genom det trådlösa nätverket i cg3100. Jag har aktiverat upnp och att komma ut på internet går bra. Tror att denna fråga varit upp tidigare men förväntade att det skulle fungera efter uppgraderingen av programvaran i cg3100. Är det något man kan göra eller måste man ha en separat router för att kunna streama musik trådlöst?