Inlägg

Inlägg som Kega har skrivit i forumet
Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Albinsson
Japp

Fin fint.
Funderar på att installera Ubuntu 7.04 Feisty Fawn så fort jag kommer hem från jobbet, men jag har läst om en del problem med hackig uppspelning av filmer och knastrigt ljud. Någon här som kör Linux och vet nånting om det?

Av Kega

Funkar det med ett trådlöst USB tangentbord till PS3:an? Är ett 2 år gammalt logitech.

Av Kega

Kan man fixa så PS3:an kan ladda ner torrents?

Av Kega

Läste på WoW-Europe och där stod det att man måste köpa cd-key hos en återförsäljare. Googlade lite och hittade www.offgamers.com , köpte en CD-key av dom betalade med VISA kortet via moneybookers. Hade en bild på min cd-key efter 10 minuter. Funkade bra faktist.

Av Kega

Kan man köpa Burning Crusade online via Blizzard?

Av Kega

Spännande, Blizzard har ju en förmåga att ständigt lyckas

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Centura
Fick mitt Uncharted: Drake's Fortune idag Tyvärr var det försenat en vecka. Det är verkligen underbart Är på Kapitel 3 nu. Fan vilken grym story det är i spelet också, hittils iallafall.

Tyckte jag också ibörjan men det hela utvecklades till ett trist shot 'em up. Riktigt besviken.

Av Kega

Suck...

Finns det någon mediaserver lösning som FUNGERAR som det ska mellan PS3 - PC? Jag kör Windows Vista 64

Testade dela ut musik via MediaPayer11 och det funkade fin fint, ända tills jag startade om datorn, nu säger den bara "Inga spår finns".
Testade WinampRemote, funkade i 5 minuter innan den sa samma sak. Crashar hela tiden också.
Testade TVersity, vilket kräver massor av config, fick det inte att fungera.

Jag är slacker och vill ha någonting enkelt som man startar på datorn, delar ut musik/film sen fungerar det

Edit: På tal om nånting helt annat, har ni testat Stranglehold demot? Kul om man gillar John Woo filmer. En rent shoot em up spel.

Av Kega

Du kan skapa ett 10 dagars trial sen via account management köpa fullversion, bara skriva in kortnummret.

Så gjorde jag tidigare iaf, men det var innan TBC så jag vet inte om man fortfarande kan göra det.

Av Kega

Har ännu inte stött på en DPS druid på damagemeters
Är dom med i en raid så tankar dom (jävligt bra ska tilläggas) eller så healar dom (också bra)

Hunters har fått lite love, iaf när det gäller PvP, och blir väl nya FoTM. Det kryllar av dom i arenorna nu. Har väl samma PvE DPS som innan.

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mr. E
Stackars lilla Lollock... Kan du inte döda allt med en knapptryckning längre?

Hihi, lollocks suger och cloak of noobs som du kallar det äger.

Har jag klagat på det eller?

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Killerolav
Om man kan spela då vill säga. Hur ska en warrior eller rogue döda en warlock med resilience cappad, pvp trinket, 13k hp, voidwalkerx2 och soul link? Skulle jag gärna vilja veta.

Rogue:
PvP trinket, wound+crippling poison,cloak of noobs etc. Inga problem alls.

Warrior:
Skillherald,spamstring,MS etc. Går ju inte att feara heller.

Gillar det här inlägget på WoW-Europe forumet. How to kill a Warrior

Citat:

If you are skillguard spec, its also a good idea to skilltercept with the skillguard after the warrior has skilltercepted you, then apply curse of skills while trinket out of skilltercept stun and skillstring.

Nu låter det som att jag är en whiner, men så är det absolut inte. Är en ganska casual PvP'er som ligger runt 1800 rating, trivs bra med att spela Warlock och grinar inte över 2.3 heller. Min gear är inte den bästa, ligger runt 300 resilience just nu, så man blir hårt ägd av Warriors/rogues ibland men sånt får man ta.

Av Kega

Att Ice Block blir trainable gör nog ingen större skillnad i PvP. Det innebär att en mage kan specca fire eller nått annat kul, men det lär inte hända i arenan iaf då dom bara dör ännu lättare.

Mages kommer alltid vara free kills för affliction warlocks, precis som warlocks kommer vara free kills för Warriors / Rogues.

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wooe
Firemages är inte en free kill för tex warlocks längre

Gör knappast någon skillnad för locks, man får kasta om alla dots en gång bara.

Av Kega

En liten fråga om Kinesiska WoW.

Läste på Worldofraids att om Kineserna spelar mer än 6 eller om det var 8 timmar så droppar bossar i raids ingen loot? Någon som vet mer om detta?

Googlade lite och tydligen så har staten infört en sort begränsning på tiden man får spela online. Någon som har en källa på detta? Är bara nyfiken

Av Kega

Dom har verkligen gjort spelet rejält mer casual vänligt senaste tiden, om det stämmer det där med 2k honor för en daily quest så är det ju kanon för dom som inte har tid att spela så mycket Battlegrounds. Sen har dom ju t.e.x gjort om så det räcker med Honored med fections för att få heroic key.

Inte för att jag bryr mig speciellt mycket, är casual själv. Men ganska kul om man tänker tillbaka hur svårt det var att få bra PvP gear pre TBC.

Av Kega

Polaren köpte ett account och köpte powerlevling på det. Dom gjorde det dom skulle men väldigt långsamt. Han satt och övervakade dom lite på sitt andra account och dom satt långa stunder afk, tog nog 1 dag för dom att nå lvl 10. Men dom verkade inte botta nånting då han pratade lite med dom under tiden.

Nåväl, det tog ungefär dubbelt så lång tid som det skulle men dom tog han till 60 tillslut. När kompisen sen tog över accet igen blev han bannad ganska omgående. Fick dock bara en 3 dagars ban och en "final warning". Han spelar på det accet fortfarande så.

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eccom
Har inte varit online på wow på över 2 månader nu och kommer inte aktivera kontot igen pga av att livet är så mycket roligare än allt grindande. Frågan är om det är värt att sälja det eller inte vilket avgörs lite av vad kontot kan vara värt.
Har dödat allt fram till Kael'thas och har rätt ok pve gear.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Argent+Dawn&n=J...

Har även ca 2800 arena poäng till den långsamma arena OH som jag dock aldrig köpte eftersom gametime tog slut och jag valde att inte förnya den. samt nästan fullt healing epic gear som jag räddat från dissenchanting.
På accountet finns även en lvl 70 warrior som tyvär är utloggad i sitt rätt dåliga dps gear...

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Argent+Dawn&n=g...

Shamanen har 280% flying mount och warriorn ett 60% och det finns ca 600-1000g på accountet och grejer i banken för kanske 2-3000 till.

så, ungeför hur mycket skulle accountet vara värt om jag skulle besluta mig för att sälja det?

Sålde mitt konto med min Paladin som var min main för 2000kr, hade ~27 lvl 70 epics från Karazhan etc. ingenting anmärkningsvärt, hade ett par alts också så 2000 borde du lätt kunna få tycker jag. Om du slänger upp han på wowtrade.org lär du få mer, men större risk för scams.

Men om man tänker efter så är det såklart inte värt det med tanke på tiden man lagt ner. Trist om man ångrar sig sen... visserligen kan man ta tillbaka kontot hur lätt som helst men det skulle jag aldrig kunna göra.

Av Kega

Som sagt , det finns ingen anledning att INTE testa WoW, bara köra en 10-dagars trial. Men du kommer fastna sen är det adjö med det sociala livet, iaf ett par månader

Av Kega

Spelar i en rätt casual guild som rensat karazhan & gruul. Vi har haft lite sommaruppehåll men nu har vi börjat komma igång igen och vill köra lite 25-manna. Vart är det bäst att börja egentligen? SSC? Hört att Void Reaver också är ganska lätt?

Alla hardcore killar som inte tycker casual ska raida o.s.v. behöver ju inte besvära sig med att svara.