Inlägg

Inlägg som Kega har skrivit i forumet
Av Kega

Frågan är ju bara, vad ska man nu bli beroende av? Sprit/knark/körafortmedbilen? hmmm

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av anarkizt
Bryr mig inte ett skvatt om World first och sådant men det där var rätt roligt Kega

Forum drama ftw! >.<

Synd att Blizzard verkar ha raderat forumtråden

Av Kega

Ber om ursäkt om länken är postad tidigare, läser inte tråden så ofta längre, men kolla in http://www.wowinsider.com/2007/06/03/ex-nihilum-member-claims...

Rolig läsning

Av Kega

Mitt råd är att göra det! Du är ändå en värdelös spelare och bör inte ens spela får första början om det är så jobbigt.

Av Kega

Dude, Where's the sea?

http://www.kega.se/foto/fisk_2.jpg

Av Kega

Det roligaste jag gjort inom MMO kategorin det var när jag spelade SWG som Weaponsmith. Det tog länge att maxa yrket men sen var det hur kul som helst att leta de bästa mineralerna och tillverka vapen i fabriken. Men man tröttnade ju på det också.

Av Kega

En paladin med Gorehowl är ganska löjligt imo. Man börjar ju bara gråta när man försöker DPS'a med Paladinen...

Av Kega

Dom måste ju få nycklarna nånstans. Tror inte dom går till en butik och köper spelet, hivar kartongen och säljer nyckeln?

Av Kega

Re: Re: Hur slutade du med WoW eller något liknande spel?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Överkill

Sen kan en stor faktor vara att man har på tok för lite att göra om dagarna, så WoW får fungera som tidsdödare.

..eller något :<

Blir ju lätt så, om man hade lite att göra en kväll så istället för hälsa på nån kompis eller vad som helst så loggade man in i WoW och wips så satt man halva natten.

Det WoW var bra på , för min del, var som anti-hangover medel. Loggade in när man vaknade dagen efter och så satt man bara och tokspelade hela dagen och glömde bort att vara bakis.

Av Kega

En liten uppdatering

Rengjorde så gott det gick och lät torka i 4 dagar. Den startade och jag kom in i windows men sen startade den om. Den tappade bios inställningarna varje gång dessutom så nytt moderkort är det som gäller antar jag

Av Kega

Jag har spelat sedan betan, mer eller mindre. Sen när min sambo stack så blev det ännu värre, typ 10h om dagen minst. Har alltid skött jobbet dock.

Helt sjukt när man slutade, jävlar vad man har tid över till annat
Har träffat en ny tjej så jag ägnar inte ens WoW en tanke längre.

Av Kega

Min väg ut ur WoW var ganska komisk.

Vi satt och raidade jag satt och sög på en öl och klagade för mig själv hur tråkigt det var att raida, var verkligen tok less men var med mest för att jag var ensam Paladin. Så under taktik snacket så lutade jag mig bakåt på datorstolen, och råkar välta! Har aldrig lyckas med det tidigare. Det som då hände var att jag ramlade bakåt, slog huvudet i soffan och sparkade ett fullt ölglas rakt över datorn, och eftersom att jag har ett Antec P180 med ett fläkthåll uppe i chassit så rann all öl in i datorn... *poff* sa det så var den död.

Moderkortet dog helt men jag lyckades rädda dom andra komponenterna. Eftersom att man är en nörd ut i fingerspetsarna så dök jag bara in i garderoben och plockade fram en gamal dator jag kan sitta på. Dock så går det inte att spela WoW på den så min karriär tog slut den dagen. Jag blev tvungen att avstå ett tag och då bestämmde jag mig.
Har inte brytt mig om att fixa datorn, så jag sitter på en gammal bärbar och det duger till allt utom WoW.

Sen hände det att jag reste bort ett par dagar senare och träffade en ny flicka, så jag har inte rört WoW sedan dess. Det enda jag saknar är gemenskapen, jag har fått massor av nya vänner via wow men jag brukar iaf hoppa in på venten då och då.

Själva spelet saknar jag inte det minsta. Kan ju nämna att jag spelat WoW sedan KOREANSKA betan, d.v.s alldeles för länge.

Senaste halvåret har jag spelat hyffsat "hardcore" typ 8-9h om dagen. Det enda jag gjorde var att jobba,sova,spela. Jävlar vad mycket fritid man har nu mitt i allt

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Enity
Jodå 8h räckte, var själv high warlord och jag spelade runt 8-10h om dagen men nu spelar jag inte alls för burning crusade är i mitt tycke ett komplett misslyckande.

raidsen är sämre än förut, säger bara jämför naxx med ssc.
pvpt är sämre enligt mig fast det går ju att diskutera men jag tycker iaf att det är dåligt att alla kan få all arena gear.
En bättre lösning på arenan hade varit om man fick gear beroende på vilken rating man har, dvs har du t.ex 2200 i rating så får du tillgång till allt och har du 1500 i rating så får du ingenting.

Tyvärr (för din del) så vill Blizzard behålla så många spelare som möjligt och inte bara dom få "hardcore" spelarna. Och vad är det för fel på raids i BC? tycker det är perfekt med mindre spelare, då kan ingen slacka.

Av Kega

Problem: Öl i datorn, går den att rädda?

Hejsan

Jag har ett litet problem, nämligen att jag råkade spilla ett fullt ölglas över datorn och eftersom att jag har ett fläkthål uppe på chassit så rann det ner massor av öl i datorn. Den dog direkt...

Jag la den ner och lät den torka över natten och dagen efter så startade den utan problem (!) men efter typ 20 minuter så dog den igen och nu startar den inte alls. Nätagget går igång men dör efter 10 sekunder typ, så börjar den om igen. Går det att få bort eventuell öl ur nätagget etc?

Och skratta inte! Det är inte det minsta roligt för datorn är typ 3 månader gammal

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av anarkizt
Men vi har inte så jättedålig gear: http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Shattered...

Min Warlock-kompis har liknande. Så det är nog dålig skill på oss haha

Ingen regel utan undantag

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av anarkizt
Säger detsamma, 4v4, w00t?

Jag har kört Warlock + Pala i 2v2 (jag är paladinen) och det gick inte sådär ultrabra direkt. Men det beror ju säkert på vår dåliga skill också

PvP handlar till 90% om gear och 10% skill i WoW, det är min högst personliga åsikt dock. Men om t.e.x en grönt gearad Warrior som är riktigt duktig på sin klass möter en fullt epic gearad Warrior som nyss köpt sin char på ebay så är vinner den oskillade iaf.

Av Kega

Shattered Hand
Kega/Discokjell - Blood Elf/Male/Paladin

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lanbonden
denna patchen var ju inte väldigt rolig.. allt blev väldigt lätt, i torsdags på våran 4h raid tog vi magther på 2a försöket (våran andra kill tottalt) och sen gick vi över och cleara gruuls lair utan wipes. tottal raid tid knappt 2h.
sen ska båda våra MTs i väg på semester i morgon i 2 veckor så vi hinner inte börja med ssc innan de är tillbaka..

Det som kommer hända nu är att alla "noob guilder" kommer kunna plocka gruul/maghteridon nu och bara börja vandra in i ssc, jippi!

Vad är det som säger att ni inte är en såkallad "noob guild" då?

Antar att du är under 15 år gammal och vill kunna skryta i skolan om din coola elite guild? Trist för dig.

Wixia: Grats Prince känns som en ganska random boss, har man riktigt otur med Infernals kan han bli lite jobbig. Har dom förändrat honom nånting i patchen btw?

Av Kega

Ja det var otroligt trist att spela Paladin fram till lvl. 58, sen i Outlands så lossnade det lite + att det blir mycket instanser, gillar att spela som healer. Har rätt bra Ret gear också men börjar gråta varje gång man försöker sig på DPS

Hur kul som helst med grupp PvP som Paladin healer.

Av Kega

Nån som har en bra Dual Wield fury build till en Warrior? Och vilka vapen ska man satsa på när man är 70?