Inlägg

Inlägg som Ingal har skrivit i forumet
Av Ingal

Alltså dra åt helvete! Visst, man ser om man kollar nära. Men snart sitter vi med vr och kommer aldrig träffas i verkligheten. Inga brott och matrix är fött. 😂

Av Ingal

Kommer köra på en Rift i vilket fall. Känns som dom har haft längre tid på att utveckla och kommer göra det bättre. Det är bara min tanke om det hela.

Av Ingal

Suck, blir så trött på såna här påståenden.

Av Ingal

Göttans!!

Av Ingal

Haha, vem spelar på en mac?!

Av Ingal

Synd att Nvidia inte verkar få någon större prestanda boost av DX12

Av Ingal

Nice!

Av Ingal
Skrivet av Genelec8030:

Gamla gubbar som avskyr allt nytt? Du får nog ge kritikerna lite mer credit än så.

Sen pratar du om att du får bluescreens när du kör Windows 7. Det säger mer om dina datorkomponenter och hur du konfigurerat datorn än om Windows 7. Jag har aldrig någonsin haft en bluescreen i Windows 7 (på någon av mina maskiner) det är ett fantastiskt stabilt OS.

Vad ska jag säga, grattis att du köper och gillar en produkt som för mig ser ut som en blinkande lego-julgran från 1996. För mig och många andra som har vissa krav på funktionalitet och gränssnittsdesign så är det inte bara gnäll eller att vi är gamla gubbar. Det är att vi inser att något nytt är något nytt; antingen är det nytt och bättre eller nytt och sämre. Windows 8 GUI design är nytt och sämre.

Jag har ju haft samma komponenter både för Win 7 som Win 8, och inte konfat om något i Windows, så även om det oftast är fallet så har det inte med mina komponenter att göra.

Hur som så vill jag ändå ha ett OS som fungerar bra och kräver mindre resurser. Och jag personligen arbetar snabbare i Win 8 än i 7:an. Visst i början va det annorlunda, men lärde mig rätt snabbt och insåg att dom faktiskt tänkt till med Windows 8.

Sen när folk pratar om Aero och att det var skit att dom tog bort i 8:an så väljer jag blinkande(!?) lego-julgran från 1996 över en suddig ram runt mina fönster any time.
Men som sagt, smaken är som baken...

Det jag menade med gamla gubbar, är att det låter bara lite som "det var bättre förr..." Så ta det inte personligt, jag är en gammal gubbe jag med, men jag testar gärna något nytt och är det bättre än det gamla så fortsätter jag med det.

Debatten kan göras oändlig och i slutändan kommer folk använda det som fungerar bäst för dom, men jag tycker bara att dom som lyssnar på dom som säger att 8:an är skit och tänker: "Nä, jag tänker inte uppgradera för det är skit säger dom.." borde ge 8:an en chans. Bilda din egna uppfattning. Du kommer säkert att vara förvirrad och arg på den blinkande julgranen, men kör ett tag så kommer du säkert hänga med du med

Av Ingal

Sant iofs att det mestadels beror på hårdvara när det kommer till BSOD, men tycker ändå det är konstigt att dom blir fler med 7:an över 8:an.

Av Ingal

Men åh vad alla ska hålla på. Win 8 har bättre minneshantering, drar mindre resurser och flyter på så mkt bätttre. Körde det ett tag och sen tillbaka till 7an, vilket jag ångrade. Har inte haft så många BSOD tidigare och hade faktiskt glömt bort det iom 8an. Det är väl det man strävar efter i ett operativsystem? Och som så många säger som använt 8an är att Modern UI fungerar precis som startmenyn, bara i fullskärmsläge. Visst, dom borde ha gjort det möjligt att aktivera startmenyn från början för dom som ville ha den, men annars är det ju bara onödigt gnäll. Ni låter som gamla gubbar som avskyr allt som är nytt. Så länge det är bättre så ser jag bara positivt med det. Sen att det är fult/snyggt får ju stå för var och en, det är ju trots allt en smaksak. Jag är grymt nöjd med Win 8 och tycker alla ska ge det en ärlig chans. Du kommer tacka mig sen...

Av Ingal
Skrivet av edberg24:

Hoppas det löser sig för er, jag ligger på runt 75-89 utomhus på metro, runt 96-103 inne i tunneln.

Jag vet inte vad jag har gjort för något magiskt då jag kör spelet på ultra

Mmm.. med 800x600 kanske...