Inlägg

Inlägg som golvo har skrivit i forumet
Av golvo

http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/datortillbehor/usb-tillbehor/adaptrar/otg-adapter-vinklad-0-1-meter-p92969
Denna kan ju ej behöva drivirutinerr? Eller är det kontrollen som skall ha drivrutiner? Har du kopplat in till din Galaxy s3 eller till datorn? Såg en video där han sa att PS3 kontrollen var "Plug and play". Mailade Playstation support men dem hade ingen aning om det var någon skillnad på PS3 kontrollen & PS2 kontrollen när man kopplade in i mobilen/datorn.

Av golvo

N64 Spel till Galaxy s3 med PS2 kontroll?

Hej!

Tänkte koppla in en PS2 kontroll till min SGS3, om jag köper "http://www.kjell.com/sortiment/ljud-bild/tv-spel-gaming/playstation-one-2/ovriga-tillbehor/ps2-pc-adapter-p31253" och en OTG usb kabel så borde PS2 kontrollen funka till SGS3?

Tacksam för svar.

Edit. Vet att detta går att göra med en PS3 kontroll och en Xbox kontroll. Texhttp://www.youtube.com/watch?v=nPhUctvjiCY

Av golvo

E-handel

Hej!
Min tjej har börjat göra lite ljus och andra små grejer, jag tänkte att jag skulle försöka göra en butik på nåtet så man kan sälja grejerna?
Webbutveckling är inget nytt för mig utan har suttit och pillat lite, men aldrig gjort någon form av butik på nätet.
Hur ska man gå till väga? Kan man göra en egen eller måste man "hyra" en? Vad ska man ha för betalningssätt på sidan?
Tacksam för svar // Lukas

Av golvo

Företagsorginisationer

Sitter och letar efter företagsorginisationer, undrar om någon där ute har någon koll på hur det ska se ut i en server. Då tänker jag på hur jag ska lägga upp grupper och behörigheter, finns det någon standard?

Vänliga hälsningar

Av golvo
Skrivet av Okeand:

All erfarenhet av andra språk är ju för det mesta till en fördel, kan själv inte VB så kan inte dra några likheter.. men som Vobpler säger så är C# inte helt olikt java.

Edit:
Thenewboston 's kanal på youtube har lektioner i jäkla många språk.

Och du bör även skaffa ecplipse om du inte vill krångla ihjäl dig (; (finns guide i hans kanal)
http://www.youtube.com/user/thenewboston

har börjat lite smått nu. Och måste säga att lektionerna i thenewboston va riktigt grymma. Tack för tippset!

Av golvo
Skrivet av vobpler:

Hur länge har du sysslat med VB, och hur mycket kunskap har du? Om jag inte är helt ute och cyklar ingår INTE OOP i prog. A eller B, utan det kommer i C. (det skall ändras nu till sommaren dock).

Anledningen till att jag frågar är för olika guider är passar inte alla lika bra beroende på hur mycket man redan kan. Om du INTE har kunskap om OOP (Objekt Orienterad Programmering) så rekommenderar jag starkt guiden jag länkade innan (http://academicearth.org/lectures/programming-methodology-int...). Även jag som har hyfsat bra koll på OOP lärde mig lite saker där. Den är rätt gammal, men den hjälper dig förstå arkitekturen bakom OOP och du lär dig en hel del Java på vägen.

Pallar du inte gå igenom hela guiden bör du iaf kolla från 1~4 där dom använder sig av "Karel".

Förutsätter att du har engelskkunskaper då du går i 2an (?). Lycka till!

Ska kolla på den guiden, jag går i 3an (datalinje). har dock bara kunskaper i engelska A men är ganska vad vid engelska inom data områden. Tack för tipsen!

Av golvo

Jatte bra svar. Finns det några likheter mellan vb och java anars?

Av golvo

Lära sig java; hjälp

Hej!

Som titeln säger så skulle jag gärna vilja lära mig java programmering. Grejen är att jag har läst både programmering A och programmering B, men då använde vi oss av visual basic. Java är helt nytt för mig. Så, Finns det några likheter? eller har jag användning av mina kunskaper inom visual basic?
Finns det några bra sidor för nybörjare i java?

Tack på förhand.