Inlägg

Inlägg som mUpp har skrivit i forumet
Av mUpp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av q0rra
Fast nu ändrade jag mig plötsligt =/

Sluta tveka och slå till på skärmen! Du kommer bli galet nöjd, det vill jag lova..

Av mUpp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jeppe1990
Då kan jag ju upplysa dig om att vi är i Q1 nu

Vi är i Q1 även den 31 Mars.

Av mUpp

Produkterna finns ofta kvar på sidorna även efter att de utgått, dock står de utan pris.

Av mUpp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pgojim
Vart köper man ett bra väggfäste till den och hur får man bort det som sitter på original?
jag har den äldre med vga/dvi, funkar fortfarande prima, kör på dvi
gått snart 1000 timmar

Skärmen har VESA 100*100 så det finns mängder med olika fästen som passar. Bakom skärmen där foten liksom sitter fast i själva "skärmen" så finns ett plastlock. Det är hela den plastbiten som täcker själva infästningen. Jag klurade en hel del på detta också innan jag fick loss den..

Ta helt sonika och "knäck" loss det plastskyddet. Det går givetvis inte sönder men det känns inte helt bra inombords när man drar loss det. Därunder hittar du sen de 4 skruvarna för att lossa hela foten.

Av mUpp

Stötte på EXAKT samma problem när en polare skullle köra ett 8800GT i sin HP-maskin Det slutade med att vi delade upp 24-pinnarn och försökte skala av plasten längst ut för att kablarna bara skulle gå "rätt ner" i kontakten. Blev dock mycket meck med det och lösningen var inge bra så han returnerade kortet då han ändå får en ny dator i februari

Av mUpp

HDMI-utgång

Lite synd att det inte verkar klara av att köra ljudet via hdmi´n...

Av mUpp

http://www.pici.se/pictures/tiTCVAwoG.jpg

Tog mig inte ens 2 minuter att fixa till den där... Patetiska sida! Men kul om det verkligen finns idioter som går på det hela

Av mUpp
Av mUpp

Och tänk på att ifall du köper en w2207h så ingår inte dvi->hdmi adaptern utan denna får du köpa separat

Av mUpp

Hej!

Totalt ovärt att lägga 3900:- på ett GTX när du kan få ett GTS med g92 teknik för 2680:-

http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=GIGPCX88G...

Mer prisvärt än sådär blir det inte!

Av mUpp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ronzem
Jag tänkte på bildkvaliteten mellan VGA och DVI, är det något stor skillnad?

På min 2207 var det offantlig skillnad. Hade jag uppe t.ex winamp kunde jag tydligt se hur bilden rörde sig och uppdaterade. Bytte till dvi->hdmi och bilden blev superb!

Av mUpp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ronzem
Jag funderar på att byta ut min Samsung 206BW för 4e gången mot en HP W2007 istället, men den har ju inte DVI utan bara VGA. Hur stor skillnad är det egentligen mellan DVI och VGA?

w2007v har endast vga. w2007, d.v.s utan "v" har även DVI, men denna säljs inte i Sverige.

Av mUpp
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ghosty
Jag har p182 + Corsair HX620 och jag hör inte nätaggregatet. Jag hör dock fläktsuset. Nya fläktar är på väg Noctua s-12.

Ljudnivån är låg jämfört med andra burkar, men fortfarande högre än till exempel min gamla Dimension 4300.

Jag har hittils aldrig lyckats höra nätagreggatet, även utanför lådan då alla andra fläktar jag har haft igång har överröstat det.

Har även tittat hur snabbt fläkten snurrar på HX620 och den snurrar inte speciellt snabbt.

Kan bara instämma med dig Kör 2st S-12 fläktar i burken men vet inte ifall det är dem eller nån av de andra fläktarna som låter högst. Men byter nog ut de 3 som sitter nu av andra skäl Grafikkortet är rätt tyst och likaså cpufläkten..

Av mUpp

Har ett HX620 i mitt P182 och jag kan ju säga att jag hör datorn. Nu sitter det iofs 5st 120mm fläktar, cpufläkt samt grafikfläkt. Det jag skulle gjort för att tysta ner den är att byta ut medföljande fläktar till Noctua, antingen 800 eller 1200 varv. Jag kör på 2st 1200 varvs i övre hdd-dockan och dessa ger ett himla bra luftflöde genom lådan.

Visst susar min lite grann men det är inget jag stör mig på i min lägenhet Så jag tror inte att det är nätagget som genererar några ljud för min del..

Av mUpp

Gainward GS har en ny fläkt. Går inte över 60c load ens.

Av mUpp

Yes, chipset-drivare installerade.
BIOS är jag osäker på dock. Jag kan inte kontrollera hastigheten på cpu-fläkten heller, fast det kanske är nån annan inställning.

Av mUpp

SMART problem med DS4

Hej!

Har problemet att SMART inte verkar fungera på mitt DS4. Spelar ingen roll om jag kör det som Enabled eller Disabled i borås, speedfan hittar ändå varken min sata eller ide-disk. När jag skall installera Everest så fastnar den på "Skannar SMART enheter.." och kommer inte vidare därifrån.

Någon som har något tips att komma med för att få detta att funka? Skulle väldigt gärna vilja veta tempen på min systemdisk då jag har den i ett case som sänker ljudnivån.

Mvh Björn

Av mUpp

Maxtor-disken är ATA och 3,5"

Av mUpp

Det räcker med att du kopplar in en 6-pins pci-express kontakt från nätagget in i grafikkortet.

Av mUpp

Jag valde faktiskt WD den här gången, mest för att jag är nöjd med de två 320gb diskar jag har i dagsläget samt att disken bara skall använas för att lagras på, och då ställer jag inga jättekrav på hastigheten.