Inlägg

Inlägg som Elveen har skrivit i forumet
Av Elveen
Skrivet av Willhelm:

Den här verkar ju lite spännande annars, men ger inte möjligheten att gå upp till 8 skärmar senare.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=940765

Vidare, för att svara på din fråga, bör det fungera ja. Har själv kört 2 skärmar + 2 skärmar på ett annat grafikkort i samma dator och det fungerade utan problem. Vill du däremot köra hela alltet i eyefinity vet jag inte om det kommer fungera men som fristående skärmar är jag 99% säker på att det ska funka så länge korten kan köra antalet skärmar. Det sista är jag dock lite fundersam på, stödjer inte AMD kort 3 skärmar i vanliga fall, eller är jag ute och cyklar?

Vad är skillnaden mellan eyefinity och fristående skärmar?
Alla kort från 7000serien ska stödja 4 skärmar om jag inte har fel. Tidigare serier stödjer 3 skärmar.

Av Elveen

6-8 Skärmar. 2 x HD7770?

Hej Sweclockare!

En mediedator ska byggas för att klara minst 6 stycken skärmar. Priset ska gärna hållas relativt lågt & då är min fråga;

Tanken är att köra 2 stycken http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1130318 (HD7770.)

Det ska köras med 16GB ram, i5 3570k & http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1165783

Det är tänkt att Grafikkorten ska köras enskilt, alltså inte i crossfire. Varje grafikkort stöjder upp till 4 skärmar, och då borde det fungera så länge man kör korten enskilt för att kunna köra 8 skärmar?

Tacksam för svar!

Av Elveen

Det är mina komponenter vi testade med. Jag satte i mitt GTX580 i nanberg8's dator & det första som hände var att datorn krashade i boot (stängs bara av & startar sedan igen. Lite som att man skulle rycka ur strömmen till nätagget.)
När vi sedan kom in i Windows installerade vi direkt om grafikdrivrutiner & startade om. Datorn klarade ca 15 minuter Bf3 innan den stängdes av.
Vi testade också att ta med hans 560Ti till mig & köra OCCT, Bf3 och surfade vanligt med. Ingen krash någon gång.
Även testat nätagg

Av Elveen
Skrivet av Lamapung:

Jag har 2200 kr, och det jag vill ha är modern warfare 3 och en SSD.
Jag har hört att det finns lite problem med SSD's fast att man kan fixa det med frimware eller vad det kallades. Men jag har inte tittat på det mer än att jag har sett namnet "firmware". Det ända jag vill veta är en bra SSD för det finns så många olika runt 1500 kr. Den ska iallafall vara minst 120gb och snabb som en SSD ska vara.

http://www.inet.se/produkt/4304360/samsung-ssd-830-series-128gb-basic är en bra ssd som ska vara problemfri, dvs. att du inte behöver byta firmware.

Av Elveen

Problem med Origin

Skulle egentligen börjat spela Bf3 betan idag, men Origin vill inte fungera som det ska. Jag har den senaste versionen (8.2.5.2532 - 106754)

När jag ska försöka lägga till vänner eller lösa in min produktkod så kommer det först upp ett laddningstecken, sen blir fönstret bara vitt.

Någon som har någon aning om vad jag ev. gör fel/någon som har haft samma problem & fixat detta?

http://piclair.com/data/sdl2v.jpg

Sådär ser det endast ut för mig när jag trycker "Lös in produktkod"

Av Elveen

Beta nyckel över? Posta det här

Har du en nyckel över? Posta ett meddelande här så får den som PM:ar dig först nyckeln.

Av Elveen

Blir ett lan på fredag med ~200 pers. Någon som vet ifall det går att skapa LAN servrar eller är det bara EA's egna servrar!?