Inlägg

Inlägg som Rockjesus har skrivit i forumet
Av Rockjesus

Man är galet taggad ja!

Av Rockjesus

Det löser sig med tiden!

OnT: Testa installera om drivrutinerna, som andra har sagt kan det vara din musmatta eller om du har musen på en blank yta.

Av Rockjesus

Swedbank-scam-mail?

Fick ett mail nyss av vad som verkar vara Swebank. Det är ett mail som uppmanar mig till att verifiera mitt konto, har inte klickat vidare i mailet. Det roliga är att jag inte ens använder SwedBank. Tänkte bara notifiera er

"Bäste kund,

Vi märkte ogiltiga inloggningsförsök till ditt konto online från
en okänd IP-adress.
På grund av detta har vi tillfälligt ditt konto.
Vi behöver dig att uppdatera din kontoinformation för din din
Internetbank ska återaktiveras vänligen uppdatera dina faktureringsuppgifter idag genom

verifiera ditt konto"

Av Rockjesus

Så startar vi tidtagaruret för hur lång tid det tar för att Apple ska börja med stämningarna.

Av Rockjesus

Jag skulle rekommendera en kondensator mick, och att du använder dig av Protools, reason m.m. Om du ska ha en bra sångmick för studiobruk kostar de ganska mycket om du ska ha av bra kvalitet. 4Sound/Musikbörsen är något jag starkt rekommenderar för detta. Åk in och fråga om du har en butik i närheten så kan de svara på alla dina frågor. Min polare och jag köpte denna för vårt lilla studiomys, låter kanon! Verkligen jättebra! http://www.4sound.se/itempg.aspx?id=1054855&artno=225756

EDIT: Du kommer dock behöva stativ och ett popfilter också. Sen någon kudde/-ar eller något sorts skydd för micken så du inte får upp bakgrundsljud och ekon. Annars kommer det låta anus.

Av Rockjesus

Såg skärmen du länkade och det började genast klia i fingrarna! Men efter jag såg denna videon blev jag minst sagt avskräckt.

Men den funkar säkert bra om man inte är ute efter den "tunna" kanten.

http://www.youtube.com/watch?v=y4fg9liWguo

Av Rockjesus

Några förslag? Känns som att om man vill ha svar så måste man lägga upp tråden vid rätt tidpunkt :/

Av Rockjesus

Val av komponenter!

Tjena tjena SweC:are min polare ska köpa en dator och både han och jag har lite problem med vilka komponenter han ska köpa. Han har en budget på 5-6000 och vill börja lira DayZ, kommande GTA IV. Den ska kunna uppgraderas för framtida bruk! Han är medveten om att han inte kommer kunna köra spel på höga inställningar utan han nöjer sig med att kunna spela överhuvudtaget!

Tack på förhand!

MVH Patrik!

Av Rockjesus
Skrivet av Hammar:

Mitt tips är för Glass:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/2060
Den gör också tyvärr om "Elven", men om du samtidigt/efteråt väljer en re-texture för det,
så kommer du ju runt det & kanske t.o.m. gillar det en stund.

Och för Elven:
http://skyrim.nexusmods.com/mods/300
Eller denna som inkluderar vapen.: http://skyrim.nexusmods.com/mods/5469/ (Mitt val p.g.a. "vapen", se bild nedan.)

Installerar man BGM först & någon av de andra efteråt, eller någon blandning, skrivs ju BGMs´ filer över.

DLC:n Dawnguard implicerar ju ett visst användande av "Elven"-texturer ..

http://forumbilder.se/images/cd22012120856fe48.jpg

Vad är det för armor?

Av Rockjesus

windowsknapp + p ?

Av Rockjesus

Installera spelet och ladda sedan ner DayZCommander så sköter de allt, patchning av både DayZ och betan.

EDIT: Du har både ArmA 2 och Operation Arrowhead?

Av Rockjesus

Kör du via Sixlauncher eller via DayzCommander?

Av Rockjesus
Skrivet av Rikimaru:

Du vet ingenting om spelet men du har redan bestämt dig för att det är för "casuals". Tycker du verkligen inte att det är lite konstigt?

Med tanke på att några av de funktioner som gör DayZ till hardcore är borttagna eller så har de bara valt att inte nämna dem. Vilket leder till att War Z borde resultera i ett spel för casuals.

Av Rockjesus

Oerhört dålig konsolport. Ingen imponerande grafik heller. Blir nog att koppla in xbox-kontrollen om man ska kunna lira med någorlunda känsla. Tyckte det var riktigt obehagligt att spela med tangentbord och mus.

Av Rockjesus
Skrivet av Leifson:

Fullt resonabelt pris.

Med tanke på vad datorn kostar att köpa (ca 20.000), så är priset för ett batteribyte inte mer än rimligt på cirka 10% av summan. Jag tror det kostar mer, rent procentuellt, att byta batteri på andra laptops, och ser därför inte problemet. Som exempel; Att byta delar på och reparera en Ferrari kostar betydligt mer än att göra detsamma på en Skoda, trots att det rimligen borde handla om relativt lika kostnader i material. Att serva premiumprodukter kostar mer än att serva Svensson-produkter.

Och ni som tycker att man borde byta batteri själva - ni har aldrig funderat över om det kanske finns någon mer anledning till VARFÖR det är så? (Förutom att Apple är onda, yadda yadda) Det är ju precis likadant här som med iPhone. Batteriets position i datorn är krånglig att nå, för att designen ska kunna bli så bra som möjligt. (Precis som med iPhone), och därför krävs det kunnig personal för att kunna byta detta utan att skada andra komponenter. Det är alltså MER jobb att byta ett batteri på en av dessa, jämfört med en "vanlig" laptop, och därför kostar det också mer. Högst rimligt.

Fortsätter med biljämförelserna:

En Ferrari har inte mer prestanda i förhållande till sitt pris jämfört med en annan bil, men likt förbannat köper folk Ferraris ändå. Vad har en Ferrari då, som den billigare bilen inte har?

Design - En ferrari ser jävligt speciell ut, snygg, i mångas ögon. Samma med Mac.
Märke - Alla vet att en Ferrari är premium, kostar lite extra. Samma med Mac.

Någon som vet hur man resonerar. Tack! Fast ganska kul att läsa denna tråden, men snälla fortsätt sprida ljuset till de okunniga.

Av Rockjesus

Testat skaffa drivrutiner till det?

Av Rockjesus

Välj att den externa skärmen ska vara den primära borde väl lösa det.

Av Rockjesus

Beroende är när du känner ett behov av att spela. När du måste spela, inte att du har lust att spela. Om man ska dra en grov linje kan du jämföra det med att hålla andan eller att äta. Dock snackar vi om ett grovt jävla beroende nu. Men som sagt tidigare, när det spelande är beteendeförändrande och det får konsekvenser på både din fysiska och psykiska hälsa så skulle jag kalla det för beroende.

Analysera dig själv och ditt spelande.

Av Rockjesus

ArmA II med DayZ mod.

Av Rockjesus

Dagens runda resulterade i Berez då jag och min polare fick söka skydd på sjukhuset där. Vi var jagade av säkert 50+, sprinten dit var fan det mest adrenalinfyllda ögonblick i min överlevnad än så länge.

http://imageshack.us/photo/my-images/585/2012051800001.jpg/