Inlägg

Inlägg som anon179141 har skrivit i forumet
Av anon179141

ROFLOL sjukt kul idé framfört på ett tårframbringande vis

Själv är jag ett fan av variation så jag byter hejvilt mellan spells, dualwield och pilbåge. Men detta såg ju galet kul ut!

Mera sjuka builds tack!!

Av anon179141

Ok lång brygga here we come då. Tack

Av anon179141

SLI - Kan man ändra kortplats via BIOS?

Hej alla sköna nördar

Nu är det SLI premiär för farbror ghostshades, sent omsider. Kul!

Jag undrar följande:

Går det att via BIOS ändra vilken kortplats som är 16x PCI express på moderkortet? Det blir ju så sjukt trångt om man sätter korten bredvid varandra och utvecklar massa värme i onödan. Om man kan sätta kortet på platsen längst ner skulle det ju vara mycket bättre (om sli bryggan nu räcker dit, har den inte än). Kortplatserna är ju 16 - 16 - 1 eller 16 - 8 - 8. Jag skulle önska att det var 16 - 1 - 16. Kan man reassigna?

Jag vet att google är min vän men det är ni med

Kram från födelsedagsbarnet \o/

Av anon179141

Jo den har man ju gjort ett par gånger med en najtråd

Av anon179141

Jovisst det tror jag inte heller att komponenterna kan ta skada som vissa i tråden påstår, däremot kommer jag få höra massa från polarn som kommer psyka mig hårt om jag inte "vågar" bencha. Personligen vill jag bara ha bra flyt i spelen och BF3 är det enda jag lirar som jag inte kunna maxa ur.

Hmm..... har ju ett annat klenare nätagg liggandes, skulle iofs kunna köra bara det till kort nr 2 och bara lägga det löst vid sidan om riggen. Inte så snyggt kanske men det borde ju funka

Problem solved!!!!

Av anon179141

Suck. *gräver i kassakistan*

Får arkivera denna under lagen om alltings jävlighet...

Av anon179141

Tack för synpunkterna, men för mig är ~2000:- en relativt låg peng om man ser till vad det ger, och vi pratar ju om ca 80% prestandaökning med dubbla kort om jag inte är ute och cyklar.

Frågan är: CAN IT BE DONE?

Av anon179141

Överklocka seasonic 700W PSU!!!

Tänkte ev. installera ett till GTX 480 i min rigg och köra SLI men är lite osäker på strömförbrukningen. Jag gjorde en PSU calculator beräkning och kom fram till 760 W under full load med de specs ni ser i min signatur. Tyvärr har jag "bara" ett 700 W seasonic PSU och undrar om någon vet om ett PSU kan överleverera några futtiga watt till så jag slipper byta? Misstänker att PSU calculatorn räknar med 100% load för den beräkningen (stresstest) och det är ju frågan om BF3 kommer stressa med 100% hela tiden.

Hela poängen med bytet är ju att göra en sneak-upgrade tills nästa generation GPU kommer i vår. Måste jag köpa nytt PSU blir det liksom inte sneak längre....

Tacksam för synpunkter och tankegångar kring detta lyxproblem!