Inlägg

Inlägg som Sh4dy har skrivit i forumet
Av Sh4dy

För att klargöra saken är kortet INTE stöldgods. Jag kan garantera. Ni kan få kortet serienummer eller vad det nu är och skicka det till Colorful företaget och så kan dom säga om kortet är stulen eller ej. När det gäller kvitto har jag köpt kortet för att ersätta mitt 580 men fick en gaming laptop för billig peng så gick på det istället och nu vill jag sälja kortet som jag själv köpte på eBay utan någon kvitto. Och nej jag frågade inte säljaren varför det inte medföljde kvitto men han bad mig fråga Colorful om kortet är stulen genom att fota serienumret men jag tackade nej och köpte kortet istället. 👍

Av Sh4dy
Skrivet av Deriveh:

@Sh4dy: Hur länge tänkte du låte budgivningen gå? Har budat på annan site så vill vänta, vill inte råka vinna dubbelt. (Lär förlora det andra.)

Tänkte låta den rulla till imorgon förmiddag kl 10:00

Av Sh4dy

Kvitto finns ej så är det bara är man intresserad så säg till allt annat är nonsens och ej tillåtet på min tråd. TACK

Av Sh4dy
Skrivet av Dave15:

Noterat

Av Sh4dy

(NYTT) Nvidia GTX 1070 Colorful + backplate

-Kortet säljs helt nytt i oöppnad förpackning.
-Kvitto finns tyvärr inte.
-Börjar med 3000kr som utropspris. Högsta budet vinner.
-Kortet skickas med posten eller hämtas i Malmö.

PM går även bra.

Läs hela annonsen här

Av Sh4dy

Arozzi enzo gaming stol kanske?

Av Sh4dy

4GB HBM ska föreställa 6GB GDDR5 enligt andra sajter så innebörden är att HBM ska kunna leverera mer än vad det egentligen står för siffra framför "GB"

Av Sh4dy
Skrivet av retro123:

"Framtidssäkert" är inget kort. Om du når 4GB som inte precis är så mycket mer än 3.5 och behöver mer med ett 980 eller radeon 290 serien så "strular" det till sig ännu mer då det inte finns något långsammare segment på 0.5GB att ta till som 970 har.. "Framtidssäkert" är ett ord som borde skrotas. Läs även på hur saker cashas upp i VRAM utifall att. Att allt VRAM utnyttjas när du tex kollar användning i afterburner behöver inte betyda att allt VRAM är "slut" för det som det behövs för.

med framtidssäkert menar jag om ett spel likt shadow of mordor som lanseras och kräver 4 GB då är det typ kört för min del ju. Finns massa videos där kortet börjar strula rejält då massa färger börjar ta över skärmen och det blir ospelbart och inte så som andra kort där det börjar lagga istället när vramen tar slut.

Av Sh4dy

är det lönt att köpa detta kortet när den har segmenterat video minne? så om man spelar och når 3,5gb+ så kommer spelet strula till sig ju så egentligen är kortet inte så framtidssäkert.

Av Sh4dy

hahah 11K för ett skrotet kort som ger 30-40 fps mer än 970 när 970x2 kostar 6k och presterar bättre?? nvidia fail pengar k*ta j*vlar

Av Sh4dy

gt 740 är iallafall inte för gaming den är för multimedia

Av Sh4dy

vänta nu... dom menar väl 11,5 gb och resten är "reserv"

Av Sh4dy

Yeees hoppas deras börs sjunker nu nvidia förtjänar värre

Av Sh4dy

kommer vi få 4 kärnor igen på i5an och 4kärnor med HT på i7an igen?

Av Sh4dy

Jävla nötter MS är alltid pengarkåta och snåla samtidigt hoppas de failar mer allt de gör

Av Sh4dy

om detta är sant så ska jag byta till AMD, F*CK nvidia

Av Sh4dy
Skrivet av Cav.:

Du först

Av Sh4dy

svenska polisen och staten är fan de dummaste människorna på jorden deras logik alltså... lägg resurser för att stoppa fildelning, ge terrorister med svensk medborgarskap terapi, jobb och gratis bostad. Sverige ligger illa till

Av Sh4dy

Hahaha nvidia hur i hela friden kom ni på tanken att blåsa era kunder

Av Sh4dy
Skrivet av Nicke9494:

Hej!

Jag har detta nätaggregatet just nu: http://www.inet.se/produkt/6909976/evga-supernova-g2-850w-80-...

Ska köpa ett 980 nu och lite senare köpa ett till när det första inte klarar av att maxa nya spel ensamt. Behöver jag investera i ett bättre nätaggregat eller kommer detta att räcka för 2 st 980?

ska inte vara några problem alls