Inlägg

Inlägg som microsofter har skrivit i forumet
Av microsofter
Skrivet av rampjesus:

Hej hej, säljer min gamla AMD FX-8320 CPU ✌️

Hämtas helst i Hägerstensområdet eller runt Mariatorget i Stockholm.

100 spänn eller bud

Läs hela annonsen här

150 kastar jag in plus betalar frakten

Av microsofter

Tre olika val

Är i USA och tänkte köpa en ny dator för skrivande och lättare programmering fast det hade varit trevligt att ha lite kraft för tyngre saker också.

Val 1. Surface laptop 2 Intel I7 8Gb minne och 256 ssd. Ska vara helt ny o kartong

Val 2. Surface laptop 3 15 ok inch Ryzen 5 8 gb / eller 16 gb samt 256 gb SSd

Val 3. Lenovo Thinkpad T495s, AMD Ryzen 7 PRO, 16GB RAM, 512GB SSD.

Priset är typ samma för alla tre datorerna (val 1 är billigast dock).

Fördelen med val 1 är att det är Alcantara och det är ju väldigt trevligt för händerna.

Jösses kan verkligen inte bestämma mig Thinkpad har fint tangentbord och på pappret bra prestanda.

Av microsofter
Av microsofter

Kanske skulle fortydliga att det ar en lenovo som inte saljs langre. Bor vara liknande ideapad hardvarumassigt.
Problemet har alltsa inte lost sig annu.

Av microsofter

Laptop skärmen funkar ej

Har fått ett extremt irriterande problem. När laptop går ned i sömnläge (stänger locket) så funkar inte akärmen (är svart). Däremot går det bra att köra på tvn via hdmi ut. Det enda sättet att få igång skärmen är en ordentlig avstängning. Jag misstänker windows men hittar noll i loggar och microsoft support är sisådär.... ngn som haft samma problem ?

Av microsofter

Jag kan ordna så att skärmen hämtas i henån till rätt pris 1300? med reservation för att det inte finns några kralliga pixlar // microsofter

Av microsofter

hårddisken kan också struntas i för min del om det är enklare

Av microsofter

Låter fint då kan jag fundera lite över dagen vilken tid tänkte du stänga JaegerMeister? Respktgivande nick föresten

Av microsofter

Skulle också ha behov en burk och tar absolut en 400 sek plus frakt

Av microsofter

Vilken del av göteborg bor du I Cubiz om man skulle komma förbi och hämta

Av microsofter

Ja men dåså, residerar i svanesund så det är en smal sak att köra dit, är lite fundersam på hur den ska sättas upp dock, det var inget stativ med inte sant? skickar du med vesa fäste

Av microsofter

Du kan inte tänka dig att mötas upp typ torp eller om om du jobbar mot orust så däromkring ?

Av microsofter

Äntligen fått tag på dator som anländer idag! Yoga 730 missade jag på rean och det enda alternativet var yoga 730 15-tum och den är för stor tycker jag. Struntade även i 530s och istället blev det en Lenovo v720 14-tum, i5 7th gen och GeForce grafikkort 940mx. Matt skärm och 1080p 256 gb ssd. Känns som en riktigt stabil produkt utan några bekymmer och var dessutom sjukt billig i jämförelse med andra bärbara. Har starka funderingar på att gå över till Linux och den datorn känns som att det inte kommer bli några problem med.

Av microsofter

Ändrar mig, haft några rent jävulska strul med min beställning som dessutom Lenovo råkade avboka, har fått möjlighet att fortfarande få dealen. Funderar på att byta mot en yoga 730 istället, verkar inte vara någon större skillnad på cpu enligt benchmarks och verkar mer premium än 530s. Är det värt?

Av microsofter

Slog till på en Lenovo 530s 15.6 tums med i7 CPU för 700 dollar, fått ganska bra reviews och har matt skärm, skönt att kunna sitta utomhus också. tyvärr inte mx150 kunde valt en med 1050 kort men då hade batteritiden varit väldigt dålig. U620 grafik funkar väl för lite causal gaming men samtidigt är det bra för arbetsmoralen att inte kunna spendera helgen med fallout istället för att jobba…

Av microsofter

Tack för svaret, har efter en hel dag i princip landat i två olika datorer, antingen lenovo 720s i5 8th gen 13 tum men utan mx150 alternativt en vivobook 15 samma spec förutom 15 tums skärm och mx150 kort, känns ändå som att lenovon är bättre kvalitet, ett annat alternativ är en zenbook 13, alla datorer ligger på cirka 700 dollar så duktigt bra priser!

Av microsofter

Köpråd helst 15 tumish

Hej!

Befinner mig i USA och datorn har oväntat och hastigt gått sönder men kanske ändå är vid en ganska bra tidpunkt med tanke på black fredag och cyber måndag. Måste alltså köpa en dator här så tänkte be om köpråd.
Har funderat på Dell 7000 serien och hp envy, tänkte mig lägga runt 700 dollar som mest, reser mycket så gärna en ganska lätt dator runt 2 kg och touch 2 in 1 hade varit nice, jag har tidigare haft dammsugdatorer som varit något fruktansvärt högljuda så det är jag lite allergisk mot, gillar inte heller när det är flex i tangentbordet. Vad tycker ni jag ska satsa på? Ett alternativ är att strunta i touch och försöka få en lite kraftullare vanlig laptop istället, ryzen 7 med vega 10 tex eller mx 150. Usch vet inte alls vad jag ska köra på.
Har en vänlig själ något tips så skicka gärna en länk till amazon.com. Uppskattar all hjälp!

Av microsofter

Har du möjlighet att skicka laptopen?

Av microsofter

Även jag är intresserad om du kan skicka eller vänta ett litet tag med upphämtning, är på resande fot i några veckor till

Av microsofter

Blev det någon affär med plattan eller finns den kvar`?