Inlägg

Inlägg som lordmauritz har skrivit i forumet
Av lordmauritz

Nyfiken på dessa. Bor i Göteborg så kan mötas upp och köpa om det är intressant. Lite nyfiken på när de är köpta innan jag lägger bud. Vilket skick är de i? Följer samtliga tillbehör med?
Stort tack!

Av lordmauritz

Lite nyfiken på Bose Acoustimass. Finns det något bud på det just nu?

Av lordmauritz

Jag är också nyfiken på att höra ifall någon har erfarenheter av denna tillverkare. De har snygga stolar till riktigt bra priser...

Av lordmauritz

Då kör vi på 350

Av lordmauritz

300 kr
Kan hämta ifall du bor i Göteborgsområdet.

Av lordmauritz

@Betlomanus:
Det blir tyvärr lite för mycket för mig. Om du kan gå ner mer så får du gärna höra av dig.
Mvh

Av lordmauritz

Kan möta upp gick i Göteborg och ge dig 75 för 140 mm noctuan om du är intresserad.
Mvh

Av lordmauritz

Endast det som är listat i annonsen ingår.

Av lordmauritz

Det ser ut som buden börjar avta så jag tänkte att det nog är dags att snart knyta ihop säcken för denna auktion.

Ledande bud: granen89 3900 utan extrafläktar. Upphämtning.
Har jag tolket budhistoriken rätt då?

Mitt förslag är att vi väntar till torsdag 23:59 såvida inte budgivning tilltar avsevärt. Vid slutet på budgivningen kommer jag kontakta vinnaren via pm och schedulera en upphämtningsdag som passar oss båda två. Om vinnaren drar sig ur går jag nedåt i listan och kontaktar istället den som kom på andra plats i budgivningen.

Och avstå gärna från bud i sista sekunden. Skulle sådant uppstå kommer jag kontakta de parter som varit mest aktiva i budgivningen för att se att ingen känner sig orättvist behandlad.

Av lordmauritz

Noterat.
galenmyra med ledande bud just nu.

Av lordmauritz

Halloj. Är Noctuan kvar eller blev den såld till slut?

Av lordmauritz

Gamingdator i5-3570K med Asus P8Z77 GTX 670 SLI. Hel eller i delar

Jag har följande till salu som paket eller enskilda delar. Köpare som köper flera delar prioriteras då jag gärna blir av med rubbbet.

i5 -3570K 3.60GHz CPU
Bud börjar på 500 kr.

Asus P8Z77-V Pro Socket-1155
Bud börjar på 500 kr.

2 x Gigabyte GTX 670 Windforce i SLI.
Bud börjar på 500 kr /st. Det är önskvärt att man köper båda. Är ert bud bra nog säljer jag naturligtvis ändå.

Corsair Carbide 400R Midi Tower Svart
Bud börjar på 350 kr

CPU-kylare Thermalright MUX-120
Bud börjar på 150 kr

16GB DDR3 RAM 1600MHz (4 x 4 GB) Low profile Corsair.
Bud börjar på 350 kr

3 x120 fläktar med individuell fläktkontroll.
Bud börjar på 40 kr styck

Vill man köpa rubbet så börjar bud på 4500 kr. Ett sådant köp trumfar i de flesta fall bud på enskilda komponenter då det är smidigare för mig att sälja på detta sätt.

Jag föredrar att köparen kan hämta delarna själv. Bor man för långt bort för detta alternativ så får man själv stå för frakt. Datorn finns i Göteborg.

Jag är mycket nöjd med datorn som är både tyst och kraftfull. Moderkortet har många bra fuktioner ifall man är intresserad av överklockning. Jag har testat, men kör inte överklockat idag då jag är väldigt nöjd med kapaciten som den är. Det sitter också fläktkontroller på moderkortet så du kan styra vid vilka temperaturer du vill att dina fläkter skall snurra och i vilken hastighet.
Jag berättar gärna mer om samtliga komponenter ifall du har frågor.

(Ursäkta dålig kabeldragning och gryniga bilder.)

Jag reserverar mig rätten att sälja till vem jag vill utefter vad som jag anser vara mest lämpligt. Bud här i tråden eller via PM. Jag försöker hålla tråden uppdaterad med aktuellt högstabud.

Läs hela annonsen här

Av lordmauritz

@freppa87:

Jag lyckades köpa en igår kväll. Jag hoppas allt är i sin ordning, men efter lite research så hittade jag inget skumt i alla fall.

Av lordmauritz

https://owncloud.org/
Skaffa ett eget moln hemma istället
Jag kör ett och är mycket nöjd.

Av lordmauritz
Skrivet av Def_Dog:

En sak jag innerligt hatar med Kompletts "rea-varor" är att det fan inte finns någon tidsaspekt för de sänkta priserna, ville köpa det där 550w-agget nu men då har dom ju klart som korvspad höjt det till 835kr.

Om rean heter "Superweekend" så kan du vänta dig att den är slut på måndag.

Av lordmauritz
Skrivet av adde1337:

såg det nu.. höll på att beställa Kraken 7.1, (55EURO), sen så såg jag fraktkostnaden... 20 euro. jo men tjena.. plus moms på det väl?

bläää... ingen som har tips på något bra headset? typ runt 500-hundringen eller nåt. kollar lite på siberia v2, alternativt upp och köpa asus Orion pro

Jag har ett från razer idag och är väldigt missnöjd med mikrofonen såväl som mjukvaran. Kommer inte köpa från dem igen. Mitt nästa köp kommer jag basera på användarrecensioner och framför allt expertrecensioner. Jag har haft en dalande tro för användarrecensioner på sista tiden då det känns som många av dessa skrivs av folk som på något sätt gynnas av att produkten ide kommenterat säljs. Detta bedömer jag främst på hur osannolikt positiva vissa recensioner är.

Av lordmauritz
Skrivet av Joakimen:

http://www.dustinhome.se/product/5010757947/sony-mdr-xb910/ riktigt billiga !!! passa på

SONY MDR-XB910
High End-hörlur med bas som känns!

Kampanjpris: 690 kr
Ordinarie pris : 1 865 kr

Har inte testat det, men de har "reat" den på mer än 50% i ungefär 2 månader fram och tillbaka. Vet som sagt var inte hur bra eller dåligt det är, men det är tydligt att dustin vill kränga dem.

Av lordmauritz

Följt upp även miklons tips i början av tråden och tror nu att det kan komma att bli en http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/176153-hp_proliant_mi... till slut ändå

Av lordmauritz

Efter de tips jag fått här och den research jag gjort på egen hand ser det just nu ut som att det blir en ubuntu server som jag plockar ihop själv. Har i stort sett skrotat idén med minecraft då detta kommer kosta för mycket att skaffa hårdvara till och sedan framför allt att driva. Asus har dock ett instressant alternativ i kraftfulla AsusTOR AS-602T. Återkommer här igen när jag kommit längre. Tack för all hjälp, och fortsätt gärna tipsa och ge åsikter. Fantastisk community!

Av lordmauritz

Jag har inte exakta preferenser på pris, men blir det långt över 3000 känner jag att det kan vara lite högt. Hade gärna legat runt 2000-3000... Funderat på att bygga själv och köra något i stil med:

Moderkort+CPU:
http://www.proshop.se/Moderkort/ASRock-AD2550B-ITX-bundkort-m...

Chassi:
http://www.inet.se/produkt/6901782/fractal-design-array-r2-30...

Minne:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1485852

Hur Håller något sådan tror ni? Är det klokare att köra på en NUC i stil med DoktorB?