Artiklar

Artiklar skrivna av DavidtheDoom
5

Testpilot: Förhandstitt på AOC Agon AG251FZ

Häng med när testpiloten David Kvist tar en snabbtitt på den kommande testprodukten Agon AG251FZ, AOC:s senaste spelskärm med en bilduppdateringsfrekvens på 240 Hz.

56

Testpilot: AOC Agon AG352UCG – 35 tum och G-Sync för 9 000 kronor

Med hög uppdateringsfrekvens, G-Sync och rejäl välvd skärmyta utlovar AOC Agon AG352UCG storslagna vyer även för den mest kräsna användaren. Häng med när testpiloten David Kvist sätter modellen på prov.

23

Testpilot: Phanteks Eclipse P400S Tempered Glass

Om fjolåret stavades RGB är härdat glas vad som präglar 2016. Testpiloten David "DavidtheDoom" Kvist testar Phanteks uppgradrerade Eclipse P400S Tempered Glass, som dessutom utrustats med såväl ljuddämpning som belysning.

24

Testpilot: MSI Geforce GTX 1050 Ti Gaming X

Testpiloten David "DavidtheDoom" Kvist tar sig an MSI Geforce GTX 1050 Ti Gaming X, ett grafikkort med fokus på esport och spelande i 1080p.

11

Gött häng med Geeks Gaming på Kappa Bar

Det vankas stream i annorlunda tappning med Geeks Gaming. På lördag besöker gänget e-sportbaren Kappa Bar i Göteborg, och givetvis blir det en helkväll med direktsändning på Twitch.

19

Testpilot: MSI B150M Mortar

Överklockning är inte för alla. Testpiloten David "DavidtheDoom" Kvist sätter tänderna i MSI B150M Mortar, som skippar överklockningsstödet för att pressa priset.

35

Testpilot: Phanteks Enthoo Evolv ATX Tempered Glass

Tre millimeter tjocka aluminiumplåtar och fönster i härdat glas är bara några av de påkostade ingredienserna i datorlådan Phantek Evolv ATX. Testpiloten David utvärderar nykomlingen.

49

Overwatch-turnering med Geeks Gaming

Overwatch är högaktuellt för e-sport, något Geeks Gaming tar fasta på med en spännande turnering. Totalt 16 stycken lag får chansen att slåss om prestige och fina vinster.

20

Testpilot: Corsair Carbide Air 740

Kubchassin är här för att stanna och nu lanserar Corsair den tredje utsagan av serien Carbide Air. Testpiloten David tar en närmare titt på det största chassit i serien hittills – Carbide Air 740.

32

Testpilot: Sleevade kablar från Cablemod

För den som varken kan eller vill sleeva kablar finns alternativ. Testpiloten DavidtheDoom utforskar färdigsleevade kablar från specialisterna på Cablemod.

37

Testpilot: Corsair Void RGB Wireless Headset

Med löfte om bra ljudegenskaper och komfort landar Corsair Void RGB Wireless Headset hos testpiloten "DavidtheDoom", som sätter lurarna på prov.