Inlägg

Inlägg som drknuff har skrivit i forumet
Av drknuff

Har använt mig utav ett program som gjorde exakt detta förut, har dock glömt namnet och känner inte för att leta just nu.
Tänkte bara ge dig en heads-up på att det du letar efter finns någonstans.

Av drknuff

g3258

Har en fullt fungerande g3258 om du får för dig att köpa det var för sig!

Av drknuff
Skrivet av Belzader:

@drknuff:
Det flesta moderkort har idag att man kan få en "plopp up" där man kan "tvinga" datorn att starta från en viss enhet. Under boot up brukar det stå "press ** for "boot selection" eller ngt liknande.
Suveränt om man kör dual boot med två diskar (utan att de olika OS'en har ngn aning om varandra ).

Skrivet av anon273333:

Som han ovan säger så kan man tvinga datorn att starta från en viss enhet, i mitt fall så var det F8 man tryckte för att komma in i den menyn.

Annars är det boot priority order i Bios man ska ändra, där sätter man sina boot enheter i den ordning man vill att datorn ska pröva att boota på.

Skickades från m.sweclockers.com

Självklart så var läsaren redan primary boot men det hjälpte inte, när jag provade boota från USB så gick det men blev problem med installationen. Har faktiskt ingen aning om vad problemet var men det löste sig när vi fick in en W10 installation istället så alla problem är nu borta, tack för svaren iaf

Av drknuff

Please select proper boot device

Tjena, håller på att felsöka min polares dator men har kommit till en återvändsgränd, när vi försöker boota den kommer "Please select proper boot device" upp, även fast dvd läsaren vi använder är som första alternativ i boot sequencen, kan tillägga att datorn är helt ny och vi försöker boota med Windows 7 pro 64bitars, vi kör en 4690k på ett gigabyte ga-z97p-d3, ocz ssd, 8gb Kingston ddr3.

Någon som vet vad felet kan va? Håller på att ladda ner Windows till usb atm och ska prova från det istället, men tänkte att jag kunde starta en tråd sålänge.

Av drknuff

Hur mycket kräm behöver denna setup?

Tjena, hur starkt nätaggregat behövs för Asus 750ti 2gb, 4690k, ocz240gb ssd, 2x4gb crucial ddr3 och ett gigabyte ga-z97p-d3?

Av drknuff

Tre skärmar, behöver hjälp

Tjena!

Idag gjorde jag såhär att jag köpte ett EVGA Geforce GT630 på Inets kampanj, jag hade tänkt använda det till mina 2 andra skärmar och använda mitt main grafikkort (som stödjer 2 skärmar) att ha min riktiga skärm på och därför spela på den.

Jag kom hem, öppnade lådan och började skruva av metallbiten och satte i grafikkortet. Jag har satt i skivan och installerat driversen till det kortet också.
Problemet är nu att där inte är någon bild på de 2 skärmarna och det visas heller inte i Speccy, där visas bara mitt andra kort (http://gyazo.com/94aa398db28897f8dfebce473bcc0d70)

Vad kan problemet vara? Har tryck i kortet så långt det går.

Fläkten SNURRADE, nu dog datorn, jag har plockat ut grafikkortet och provade starta datorn men det gick inte. DESPERAT OCH BEHÖVER HJÄLP

Av drknuff
Skrivet av Miljon3:

Menar Du Inet?
Inte Menat att markera ord men det kan vara förvirrande

Japp, my bad. Redigerat nu iaf

Skickades från m.sweclockers.com

Av drknuff

Gtx650Ti boost

Tjena! Såg nu att inet säljer ut gtx650ti boost för 999kr.
Min fråga är då, stödjer kortet 3 skärmar? Hoppas på snabbt svar så jag kan beställa
innan dom tar slut.

Knuff

Av drknuff
Skrivet av huttala:

Ett gammalt "skitkort" bör inte ha något uttag för extra ström från nätagget, så då är det bara att koppla in det.

Det är alltså en sån här kontakt som finns på ditt 460 som bör fattas på "skitkortet":

http://lh6.ggpht.com/_Kkg7XHt7mJA/TLHaMluG2DI/AAAAAAAAAoI/8nu...

Du som verkar så kunnig, kan du länka ett kort utan sån 6 pin som kostar max 500kr? Som sagt, kommer bara användas till musik alternativt min streamchat, och om vi säger att jag sätter in 2x 770, hur drar jag då ström till den andra?

Av drknuff

Det var ju det jag frågade innan, om man kunde köra in ett skit grafikkort bara för att lyssna på musik , hade inga planer på att koppla dom ens. Då slänger jag in ett skitkort, hur ska jag koppla det till nätagget? Har ju bara en pci-e dragen?

Av drknuff
Skrivet av Puttefnasket:

http://www.geforce.com/hardware/technology/3dvision-surround/...

Du måste ha ett till 460 dvs SLI för att kunna koppla tre st skärmar.

Hur gör jag då? Det är ju inte det lättaste att få tag på ett 460 nu, måste jag då punga ut 2 helt nya grafikkort? Har planer på att köpa ett 770, men 2 har jag inte pengar till haha

Edit : Hittade precis 2 st på blocket för en billig peng. Dom är 1giggare, funkar det ändå eller måste jag ha 768mb? Dom är också överklockade. Gör det någon skillnad för mig?

Av drknuff

3 skärmar på ett 460

Tjena! I dagens läge sitter jag på ett 767MB NVIDIA GeForce GTX 460 och jag undrar om jag kan sätta in 3 skärmar i det? Där är 2 DVI portar och en HDMI port och jag förstår inte riktigt varför jag inte skulle kunna det, är inte så kunnig inom datorer därför jag startar en ny tråd även om det finns likadana. Jag behöver en förenklad version eller vad man ska säga. Om det här inte går, kan man då sätta in någon adapter eller rent av sätta in ett billigt grafikkort? Den tredje skärmen är endast till musik så det behöver inte vara ett bra grafikkort, läste någonstans att man måste ha likadana grafikkort för att dom ska samarbeta?

Tack på förhand, hoppas ni har något bra svar!
DrK

Av drknuff

Smite

Någon som kan ge mig en ?