Inlägg

Inlägg som SoVeryIndie har skrivit i forumet
Av SoVeryIndie

Riktigt bra att lägga upp en plan. Man ska veta vad man vill!

Eftersom jag har tagit mig igenom allt det där själv, men inom en annan bransch, vill jag tipsa dig om att vara ärlig mot dig själv. Tänk på var du trivs någonstans. När jag själv flyttat till "bättre" jobb har jag saknat många sociala delar med härliga kollegor, stämningen på ett visst kontor och så vidare. Trivs du inte så lär du inte göra ett lika bra jobb.

Av SoVeryIndie

Din bransch: Handel
Din roll: Säljare

Tips/yrkeshemlighet: Ta alla jobbiga kunder. De är tydliga med sina problem och de är lättast att konvertera. Säg "jag fixar det" och gör det. Skapa återkommande stammisar så når du bonusen lättare när kunderna frågar efter just dig. Dessa kunder är extra mottagliga för merförsäljning, så du kommer att få mycket snyggare snittkvitton.

Som en bonus blir du populär bland dina kollegor som bara vill ha enkla kunder.

Av SoVeryIndie

Jag har aldrig haft några problem, och ingen jag känner heller, för den delen. Då skickar jag ändå brev flera gånger i veckan, ibland värda en hel del (samlarkort). Inga paket har heller kommit bort, någon gång har det tagit en arbetsdag för mycket, men det lever jag med.

Däremot verkar det ha blivit populärt att skylla på Postnord när man själv har klantat sig, som en bekväm ursäkt.

Av SoVeryIndie

Skönt att läsa att det inte bara var min som krånglade igår, innan matchen, vid HELT fel tillfälle. Tur att jag fortfarande har en lång antennkabel gömd längst inne i lådan.

Det löste sig senare på kvällen efter en fabriksåterställning.

Av SoVeryIndie
Skrivet av GordonKlotPung:

Nej tyvärr inte det

Skickades från m.sweclockers.com

Låter ju verkligen som att det är det andra förslaget då.

Men spela gärna mitt förslag. Även föregångaren Colonels Bequest är en bortglömd pärla om man gillar gamla äventyrsspel.

Av SoVeryIndie

Laura Bow 2: The Dagger of Amon Ra

...kanske?

Av SoVeryIndie
Skrivet av Pelegrino:

Dog lite av skratt. Om du lidit dig igenom din utbildning har du valt fel/gjort fel.

Baserat på dina kommentarer gissar jag att du bor i Linköping. Att säga att overallerna drar ner på statusen är bara löjligt. Bor i en lgh som gick på 3m och har min äckliga, fula rosa overall som jag glider in och ut i lite då och då, alla som bor där tycker bara det är kul.

Skickades från m.sweclockers.com

Du har en master i att läsa mellan raderna, eller hur?

Av SoVeryIndie

Har ni bott i närheten av studenter någon gång? Där kan vi prata om en ohelig union mellan religion och störningar förlagt till de billigaste hyresområdena man kan hitta.

Allt detta ritualiserade drickande! De klär sig likadant, i färggranna, ihoplappade säckliknande overaller vilket markant sänker områdets status. De festar jämt. Hos varandra, i delade kök och på gräsmattor. De verkar tillbe alkohol genom att sitta i någon slags ring och kasta kapsyler i det heliga eldvattnet. Och de får inte dricka när de vill, nej, då skriker någon OKYNNES och vederbörande bestraffas omedelbart. Fruktansvärt beteende, en vansinnig kulturyttring på extremismens yttersta kant.

Kom tillbaka när ni har lidit er igenom en universitetsutbildning, så snackar vi störningar sen.

Av SoVeryIndie

Märkligt. Jag kör adblocker på Tradera och drabbas inte av det här.

Av SoVeryIndie

Har hört från goda källor att VD:n är övertygad om att Mionix är ett mode- och livsstilsföretag, inte en datortillbehörtillverkare. Antar att det här går enligt affärsmodellen. Ska bli mycket intressant med försäljningssiffror..!

Av SoVeryIndie

THX är väl mer av en kvalitetsmärkning av biografer än ett ljudsystem?

Av SoVeryIndie
Skrivet av Bl4ckIce:

Har precis startat spelet nu och är vid början... spelet är och känns riktigt RIKTIGT bra... 5/5 tummar.

https://www.rockpapershotgun.com/2017/10/23/elex-first-hour/

"Immediately giving the impression of something in very early access, this is apparently the finished goods, a game in which just moving the camera makes me feel as though I’ve got a heavy flu, before even trying to contemplate how Jack Videogames manages to do that slide-forward diagonal jump move when I try to climb a wall."

Smaken är som baken

Av SoVeryIndie
Skrivet av Hallonolle:

Var gör jag det?

Skickades från m.sweclockers.com

Rekommenderar DDU. Forumstandard

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstalle...

Av SoVeryIndie

Även om det är dyrare känns det bättre att handla från en etablerad butik om det nu skulle bli tal om garantifrågor osv. Tycker jag.

Av SoVeryIndie

Grafikkortet håller tills nästa generation kommer. Processor (och därmed moderkort och minne) kan definitivt uppgraderas.

Av SoVeryIndie
Skrivet av Veen:

Hejsan. Nu har jag testat flytta om minnena och köra med ett osv, ingenting händer. Har även testat dra ut exakt alla kablar förutom dom nödvändigaste och det är ingen skillnad. Till och med dragit ut grafikkortet och alla hårddiskar förutom den med operativsystemet på. Distanserna vet jag är rätt, jag byggde datorn för över 3 år sedan och den har aldrig krånglat på det här viset. Jag testade ett trick jag googlade fram till för att återställa bios men det fungerade inte. Har nu suttit och försökt få igång datorn i över en timme men ingenting händer.

Skickades från m.sweclockers.com

Tråkigt att höra, och det är givetvis svårt att säga vad det kan bero på. Som sagt, i ovanliga fall kan komponenter ta skada av statisk elektricitet när du bygger datorn och det behöver inte märkas direkt. Problemen kan uppenbara sig långt senare.

Det låter som att du har något allvarligt fel, så kolla upp garantier osv, alternativt lämna in datorn någonstans för att få en andra åsikt från någon som kan undersöka delarna.

Om möjligt, prova att byta komponenterna en i taget för att se vad det är som felar. Du kan även prova dina komponenter, en i taget, i en dator du vet fungerar annars.

Av SoVeryIndie

Det är givetvis en socialdemokratisk välfärdskartell, djupt förankrad i näringslivet, som infört snortunga kylflänsar på alla minnen i syfte att driva in mer kemikalieskatt.

Av SoVeryIndie

Vetefasiken om RAM har så stor inverkan på FPS förutsatt att inte slår i taket.

Däremot kan det vara bra att köra dual channel, dvs 2x4 istället för 1x8.

Av SoVeryIndie

Spontant skulle jag säga att det är minnena som spökar, det liknar en del problem jag hade när jag började bygga datorer. Prova som sagt att starta datorn med bara det nödvändigaste inkopplat, dvs moderkort, processor, en minnessticka och nätagg.

Det kan även bero på kortslutning eller möjligtvis statisk skada som visat sig i efterhand. Kolla så att moderkortet är rätt monterat på distanser osv.

Lycka till!

Av SoVeryIndie
Skrivet av Ratatosk:

Testa att slänga in 8 GB mer minne.
Synd att minne är så jädra dyrt, men 16 GB är idealiskt nu.

Har funderat på det, men det verkar vara CPU som är problemet med Origins. AI och fysik i städerna maxar hela processorn, oavsett grafikinställningar. Utanför storstäderna flyter det på riktigt bra och jag har inga problem med andra spel.

Ska jag ändå uppgradera blir det såklart nytt moderkort och bättre/mer minne.

Men, som sagt, så länge 1.05 ser ut som skit kan det vara. Väntar in nästa patch, hoppas att de löser problemet.