Inlägg

Inlägg som Goedarem har skrivit i forumet
Av Goedarem

Det roliga är ju att om frankie hade fuskat då han dödade klanen i sin taviana video, så hade adminsen kunnat banna honom. Men det gick inte nu. Varför? De såg aldrig hans namn i videon och då han inte fuskat kunde de inte finna honom. De såg tyvärr jackfrags namn och bannade honom.

Av Goedarem

[QUOTE="Lasergurka;13092608"]I dessa fall handlar det om att man återställs till hur man var någon minut innan restarten, han hade inte haft fullt hp på minst 15 minuter, dvs hela videon innan.

Jag får alltid fullt med blood och helt grön hunger och törst efter restart.

Av Goedarem
Skrivet av Lasergurka:

Nej, dock har han ju lagt upp en video som han kallade sin bästa killstreak någonsin, som egentligen inte var en lång killstreak, utan massa olika klipp som var bra ihopklippta för att se så ut, dock ändrades hans ammo count, och lagens tickets hoppade runt, och var alltså rätt uppenbart fejk. Det är inte samma sak som att klippa bort det tråkiga, utan mer en lögn om att något är annat än vad det vid första anblick verkar.

Lite kul att du inte förstod ironin i den videon.

Av Goedarem

Jag får "No Message Received for 10 seconds.." och så fortsätter den räkna upp till 50 sedan blir jag disconnectad. Går jag tillbaka till lobbyn kan jag inte gå in på servern igen utan måste gå ut ur lobbyn, vilket gör att jag då förlorar min plats på denna tätt befolkade server.
Någon som vet vad som är fel?

Av Goedarem
Skrivet av Mocka:

Jag läste på FZ (kommer inte åt sidan nu) att det släpps på eller innan den 31e December 2012. Vart har du läst att det släpps våren 2013?

Jag läste någonstans att det skulle släppas innan året är slut. Vet inte om detta stämmer.

Av Goedarem
Skrivet av gn1p:

Hackar psn och sabbar för miljontals spelare är ju tämligen moget...

Nej, man kan inte lösa allt genom att hacka. Tror knappast någon myndighet släpper några fria för att någon tar ner deras hemsida.

Det var lulzsec som hackade psn.

Av Goedarem
Skrivet av Fronix:

Dom heter just Anonymous p.g.a att ingen grupp ska kunna anklagas. Inget namn, inga personer, inget brott, inga problem

Det finns en hackergrupp på 20 pers som kallar sig anonymous, som många blandar ihop med alla posers på fb med guy fawkes masker, som copy-paste:ar "We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us - always" och känner sig rebelliska.

Av Goedarem
Skrivet av Lasergurka:

"You should have expect us Sweden!" xD

Fast är det verkligen så? Blir man medlem i en brottslig organisation endast av att hänga på en hemsida? Låter aningen långsökt i mina öron.

Det finns en hacker grupp på 20 pers som kallar sig anonymous. Detta blandar många ihop med alla p12 rebeller på facebook som lägger upp bilder på sig själva i guy fawkes masker och kallar sig anonymous.

Av Goedarem
Skrivet av ZixX:

Prova springa 500m helt öppen yta mot tanken för att C4 den. Om tankföraren inte är helt handikappad i skallen så borde du inte lyckas.

De mesta tankförare är väl "handikappade i skallen" för jag förstör alltid tanks med C4.

Av Goedarem

Händer mig hela tiden. Orkar knappt se på långa videos då de pausas mitt i och går inte att starta. Man måste då reloada eller ändra kvalité. Har 100/10 så hastigheten är inte ett problem.

Av Goedarem
Skrivet av lolflakes:

Helt klart bättre än close quarters. Sen kanske det är lite synd att assualt och support klassen blir värdelös i och med att snipers o fordon dominerar.

Öh, man dödar ju tanks lättare som support med C4 än enigneer.