Inlägg

Inlägg som tombac har skrivit i forumet
AA
Av tombac

AA

Vad betyder AA i grafikkortsammanhang? tex

Battlefield3
Ultra details 1920*1080
no AA / 4* MSAA

i olika tester.

Av tombac

misco har gigabyte 7970 oc 3 fläktars för 3525 kr gratis frakt om man registrerar sig med en viss kod.

Av tombac

7970 skulle det va

Av tombac

misco har gigabyte 7979 oc 3 fläktar för 3525 kr gratis frakt.

Av tombac

ska du spela bf3 så ska du köpa det 670..men nåt annat spel eller ett lite mer framtidsäkert kort så ska du ha 7970 pga högre och snabbare minne.

Av tombac

priset verkar inta vara nåt bekymmer för dej men ändå skiljer ju 1000 lappen mennan dem så ta 7970..så klockar du den så får du upp klockfrekvensen samtidigt som du har mer minne.

Av tombac

Annars kan jag säga som jag har läst och frågat att gigabyte 7970 oc med 3 fläktar vara bra bättre minne än gtx 670. 7970 har 3Gb och 384-bit.
köpte en nu idag på misco med rabatten för 3525kr och gratis frakt.

Av tombac

okej tack för alla svar.. skärm är ju det vanliga 1920*1080 och om man ska klocka så sägs det att 7970 verkar vara bättre och sen hade ju amd sitt egna på ati overdrive.
prislappen är inga problem kan lägga ut 400-500kr mer om 7970 håller längre i längden och är mer allround i spel.

Av tombac

gtx670 vs amd 7970 ännu än

hej
inte för att vara tjkatig om denna tävling men ska köpa ny dator,men vilket kort?
gtx 670 är ju bättre för bf3 har jag sett,men om man ska spela det spelet och andra spel typ cod och crysis och kortet ska helst vara framtids säkert vilket kort då? 7970 har ju 3Gb och högre minnesbuss 384-kbit vs 2Gb och 256 för gtx 670. så vilket kort spelar upp spel om säg 2-3 år bäst.

mvh

Av tombac

Inte för att vara den men har du kopplat skärmkabeln till grafikkortet och inte till mederkortet.

Av tombac

tackar richie

Av tombac

okej tack..
aa om nåt år kanske man måste köpa en ny istället om man inte köper en med K och klockar den..kankse är lite dumtsnålt att inte köpa en sån..
men står det nånstans på google hur man gör det enkla ingreppet för att öka hastigheten? för jag har noll koll på det..är det nånstans inne i bios man gör det eller är det nåt program man måste ha.

Av tombac

vilken processor skall man köpa

som titeln lyder vilken ska man köpa är inte så hajj på det och jag behöver inte ha K på slutet. för dem är väl till mer för dem som klockar. och jag kommer inte hålla på och klocka osv.

Intel Core i5 2500, 3.3GHz
Intel Core i5 3470 3.2GHz
Intel Core i5 3570 3.4GHz

det enda jag ser som skiljer är GHz men vilken är bäst. Ska ha datorn till högpresterande spel typ cod,bf och till musik. priset skiljer bara en hundring mellan alla 3.

tips någon?

mvh

Av tombac

joo det försig har du rätt i..tänkte inte så lång eftersom jag har aldrig haft några datorhögtalare förut.

Av tombac

kompakta datorhögtalare

Hej
nån som har eller har testat Bose Computer MusicMonitor. Vet att dem är små men har dem nån bas överhuvettaget eller låter det bara diskant "ljud" som inbyggda högtalare till en bärbar dator?
För mkt bas kan jag inte ha eftersom mitt vardagsrum ligger vägg i vägg med min grannes sovrum =( ,men dem var iaf snygga men dyra.

mvh

Av tombac

Okej tack ,om inget skiljer i prestanda så tar man väl ett itx kort så man får en mindre burk,fär dem ser ju ut som stora kärnkraftverk annars i vardagsrummet. det enda som jag tänkte på är att itx blir kanske lite varmare än m-atx eftersom det finns små fläktar vissa asus topp moderkort. mägden features spelar ingen roll ska bara ha gtx670 kort och 2*4 Gb ram och det tar ju alla kort.

Av tombac

Moderkort m-atx vs m-itx

hej
som rubriken säger vad är skillnaden? storlek vet jag men annars...prestanda,kylning?
ska bygga en bra speldator som ska ta alla nya spel,vilken ska man ta då? eller är båda likgiltiga i spelsammanhang. ska iaf köpa en asus.
mvh