Inlägg

Inlägg som TheBurningAx3 har skrivit i forumet
Av TheBurningAx3

Hjälp med att ladda ner ''Heroes-of-might-and-magic''

http://imgur.com/ZSLduL7&LqB16Yp

Här är bilden över min nedladdning av spelet, förstår inte vad jag göra för att installera det och börja spela.. Jag brukade spela det när jag var liten och det skulle varit kult o spela det igen, all hjälp skulle uppskattas!

(är inte så bra med datorer..)

USB
Av TheBurningAx3
Skrivet av zekkexavior:

Det man kan göra i ditt fall när paddarna på kortet är bortslitna är att köpa en penna med ledande bläck (typ en speciell slags penna med silverpartiklar i, om jag inte missminner mig), och sedan fylla i hålen och sedan löda på kontakten igen. Om du inte har kunskaperna för att göra detta kan du säkert be någon annan med en vettig lödstation att göra det åt dig. Du bör nog även försöka slipa bort resterna av kretskortet som sitter fast på kontakten så det blir en bra kontaktyta.

Okej, tack för ditt tipps också, ska höra med brorsan min eller så far jag till skolan med det och frågar nån elektronik-lärare som borde nog kunna löda det!:)

USB
Av TheBurningAx3

Okej, tack så mycket!! Ska höra med min bror, han har gått el-linjen så han borde kunna sånt:)

USB
Av TheBurningAx3
USB
Av TheBurningAx3
Skrivet av Affe0:

så länge det bara är kontakten som är knäckt ska det gå att löda, kan du lägga upp en bild?

Jaajamen, laddar upp en bild genast bara jag får reda på hur och kontakten är knäckt så som jag kan se..

USB
Av TheBurningAx3

USB

Hej!

Idag när jag kom hem från skolan så hade jag min USB-sticka inne i datorn, det är en SanDisk och ligger på 16G. Iaf tydligen så hade nån råkat bryta den så att den hamnade snett, när jag väl öppnade den så var kopplingen eller säkringen ur. Och det är saker som jag har haft sedan jag va yngre, skoluppgifter och mm...

Kan man glöda fast dom igen och så kommer det att fungera..?
Skulle gärna behöva all hjälp jag kan få!

//Ax3